Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa canım kusra bakma seni üzmek istemezdim, inşallah kaybetmiyorsundur emin misin
Değerim düşüyor kese gözükmüyor alttan müayende çok az bi şekilde gözktü oda tam geblk devamı diyemyz Dedi sağlıksz bir gebelik dedi ya kürtaj yada Allah korusun dış gebelikse ameliyat dedi dua edin eger gidcksede tedavisz son bulsn Bir umut tekrar versin

İyiyim canım şükür misafir olunca işi bitiremedim ki misafir gidince dün ugrayabildim iyiyim çok şükür buralardayım artık bata az kaldi. Sen nasılsın?
Iyiyim cok sukur goremeyince merak ettim
Bu ay icin neler yaptin belirtiler var mi canım

Hayırlısı olsun canım dualarım seninle...

Iyiyim cok sukur goremeyince merak ettim
Bu ay icin neler yaptin belirtiler var mi canım
Canım ben soğan kürü yapmıştım , o ise yaradı adetim düzeldi ama ben yumurtlamayi çok zor takip edebiliyorum bu ay akıntı yok gibi biseydi anlamadım gitti, dunde göğüs ağrım başladı, esimin işinden dolayı ilişkide öyle çok sık olamıyor bu ay olmuştur inşallah. Senin nasıl gidiyor

plojovic BerraAksa_K kızlar Size de çok sevindim darısı bize , hepimize inşallah

Allah razi olsun canim sagolasın❤ sizinde guzel haberlerinizi alacaz insallah en kisa zamanda❤

Canim kese rahimde gorunuyorsa ve yeriyle ilgili ekstra bi durum yoksa dış gebelik riskini elemis oluyorsun.
Kafana takma sakin.
Saglikla sihatle atlatacaksin insallah❤

İki aydır bekleyip , belirti yaşayıp sonrada hayal kırıklığı yaşayınca iyice saldım bu ay kızlar , yumurta takibimi anlayamadım bı turlu sizin yumurtlama günü akintiniz kaç gün sürüyor , her WC de görüyor musun

Rabbim sağlıkla bu donemlerini atlatmayi nasip etsin. Dualarımiz seninle. InşaAllah hemen ardından yeniden sağlıklı şekilde hamilelik gecirirsiniz

kimse bişey demedi şimdilik bana kuzum. ama yıllardır aynı yerdeyim. sürekli görüştüğüm insanların hepsinin istisnasız bebeği oldu. insanın sinirleri bozuluyor. yeni ortama gidersem çevre yapmam. bilmiyorum. yavaştan sinirlerim yıprandı sanırım. ben evleneli üç yılı da geçti. hayırlısı neyse o olsun canım. dayanması ama zormuş. yaş 30 oldu. hani şuan düşünmüyoruz deyince de olmuyo benim durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…