Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar az önce tuvalete gittiğimde şeffaf ve uzun bir akıntı oldu. Yumurtlama mı acaba bir hastalık göstergesi mı acaba. Akıntım fazla da genelde sarımsı. Tuvalette şeffaf ve uzun geldi

Benim 1 gün sürüyor canım wc de kendini belli ediyor resmen,, yumurtlamadan 1-2 gün önce iç çamaşırında ıslaklık hissediyorsan çalışmalara başla

Kızlar az önce tuvalete gittiğimde şeffaf ve uzun bir akıntı oldu. Yumurtlama mı acaba bir hastalık göstergesi mı acaba. Akıntım fazla da genelde sarımsı. Tuvalette şeffaf ve uzun geldi
Bir kac gundur bendede ayni akinti geldi bugunde kan geldi ama adetime 2 hafta var daha

Evet canım yumurtlama akıntısı o

Evet gerçekten insanın sinirleri bozuluyor. Benim 42yaşındaki komşum hamile kaldı doğurdu Allah bağışlasın çok sağlıklı bir oğlu oldu bende 30yaşındayım etrafımdakiler diyor yaşın daha geçmeden yap hemen diye bazen sinirleniyorum sanki yap hemen diyince oluyor da. İşte çok hassas bir konu malesef ki inan ben seni çok iyi anlıyorum. Doktora gittin mi hiç

Ne ise yarıyormuş
Rahim temizliği canım, sadece 3 gün yapıyorsun iltihap enfeksiyon falan temizliyor, kullanıp hamile kalanların yorumlarını okudum bana da ümit verdi. Malum bende enfeksiyon var, onu denemem lazım
Lekelenmeyi gorunce acaba cikarmi diye merak ediyorum bi umut iste

Yumurtlama lekesi olabilir canım

aynısını buraya alıntıladım canım A AsyaaAyazz

Anladım canım insallah faydasını gormussundur 12 subat mi bat tarihin
Benim regl yeni bitti daha baslamadik calismalara canım

aynen canım ovulasyon tesleride koyulaşmıyor daha bende sabah test yapıcam .miratech diye bi marka aldım .ama adete yakın ınnovıta nın teslerinden yapıcam bakalım neler çıkacak.daha erken olduğu için çıkmassada üzülmem yarın .yarından sonra o ovulasyon testlerinin yanında gelen erken gebelik testini yapıcam .üzülme canım senin geçiş sürecini bilemem ama aynı adet ağrılarını çekip hamile kaldım geçen mart ayında .adet ağrılarını beline kasığına giren ağrıları hiç önemseme.bak bende bugün hafif beyaz akıntı gelmiş çamaşıra ama belim ve sırtım ağrıyor önemsemiyorum.birde göbeğimin sağ tarafı attı 2 defa ona takılmadım değil hani hayır olsun bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…