Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay sağol canım kendime geldim şimdi
Acile gidip ne diyeceğim ki hiç acilde kan vermedim
Git de ki tansiyon ilacı kullanıyorum gebelik şüphem var kan vermem lazım de, hemen yönlendirirler seni. 1 saat sonra da çıkar sonuç :)

Git de ki tansiyon ilacı kullanıyorum gebelik şüphem var kan vermem lazım de, hemen yönlendirirler seni. 1 saat sonra da çıkar sonuç :)

Tamam canım sağol bugün vereyim o zaman yarın da kendi doktoruma giderim. Gebelik varsa direk bana gel demişti.

Cnm benim kkrmızılar geldi sabah gecee cok agrıdı karnım ne güzel hiçbişe yoktu adetede cok vardı ama inş başka bişe çıkmaz nasip değilmiş inş senden güzel hberler alırız cnm
Yaa

E daha çok varmış canım, neden erken geldi ki.

İnşaallah canıımm yaa, benim bugün de gelmedi, sabah test yapıcam gelmezse

Canım HCG 16,94 çıktı yani var ama düşük gibi geldi bana kimyasal gebelik diye çok korkuyorum
Çok iyi bence canım daha 3-4 haftalık minnacık :) 2 gün sonra tekrar yaptırırsın, yükselir inşaallah canım, olumlu düşün stres yapma yoksa etkilenir ♡♡

CitirTurtam canım hayırlı olsun. Düşük diye üzülme daha küçücük o. Artar Allahın izniyle o değer. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı isteyen herkese olsun inşallah

R4bi4 canım test yaptın mı bugün ne yaptın? :)Ateşini ölçtün mu
Günaydın canım, yok yapmadım :) Bugün de olmazsam yarın sabah erkenden yapıcam, pek çıkacağını sanmıyorum ama Allah'tan ümit kesilmez :)

Elimde son bir test kaldı

Ateşim 37.0 ila 37.2 arasında gelip gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…