Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onların herşeyi ayrı güzel O tekmelerini yiyeceğim ilk an aklıma geldikçe Allahım sen aklıma mukayyet ol diyorum:))

seymaka Aynen öyle canım,zaten çok şükür zor bir gebelik geçirmiyorum tadını çıkartıyorum her türlü ama insan yinede bir an önce kucaklamak istiyor işte:)
plojovic Sen hamilesinnn! Aşk olsun özellikle belirttim güzel haberlerinizde benide etiketleyin diye yoruma denk gelmesem bileceğim yok
Neyse Rabbim tamamına erdirsin herşey yolunda gitsin inşallah.Ve maşallah

Şimdi arkadaşlar 22 ocakta kan tahlilim 0.1 çıkmıştı, bugün 16,94. Yani aşağı yukarı 1/1,5/2 haftalık olması gerekiyor değil mi? Döllenme daha yeni gerçekleşmiş gibi.
Hesap sat'a göre oluyor canım, yani son adetin ilk günü başlangıç sayılır

Onların herşeyi ayrı güzel O tekmelerini yiyeceğim ilk an aklıma geldikçe Allahım sen aklıma mukayyet ol diyorum:))
Masallah canimm umarim hersey cok guzel gecer butun güzelliklerini yaşarsın saglikla kucagina alirsin

canım bende sabah yaptım dereceyi 36. 3 36.2 çıktı .bana göre çok düşük geldi.silk çizgiyide gördm tekrar 12.gün de yapayım yada yarın sabah bida yapayım ne çıkcak

Hadi hayırlısı vardır inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…