Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okuduğum kitapta tırnak içinde yazan şeyi paylaşmak istedim kızlar. Bizi hatırladım okurken.

Bizde inatla ve inancımızı yitirmeden bebişlerimize kavuşacağız inşallah.

Eklentiler

• A0E5F4A4-C714-4F35-9A28-B11B5494C6D1.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 52
adet geldi . geldi ama çarptı beni. kistten dolayi sanirim. mahvoldum. iyi ki bugun iş yoktu. ya haftaici olsaydi. sogan suyu ictim. civanpercemi ictim iyi geldi gibi. bu hafta baska doktora gidicem sanirim. benimki cikolata kistiyle dermoid kist farkini bana söylemiyor. bende hangisi var onu bile bilmiyorum.

@dmlslnkrmk
seymaka

Kusura bakma canım gözümden kaçmış yorumun isteyerek olmadı :*
Şimdi benim Bat bugündü galiba yumurtam tam ne zaman çatladı bilmediğim için tam gününü bilmiyorum. 13 ocakta benim de akıntım başladı ve 15-20 gün rahat sürdü. 22 ocakta doktora gittim ve yumurtamın çatladığını söyledi. O yüzden yumurtlama günüm 13-22 arası birşey olması gerekiyor. Ona göre de adet tarihim son 1 hafta içerisinde birgün olması lazım.
Belirtilere gelirsek yukarda da bahsettiğim gibi haftalarca süren akıntım vardı. İlk günler şeffaftı uzayan kıvamda, sonra sarıya döndü ve hâlâ uzuyordu, en son yeşile döndü çünkü çok hafif vajinal bakteri vardı. Minimum 20 gün aralıksız akıntım vardı diyebilirim. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Başka belirti ise hiçbir adet belirtimin olmaması. Dediğim gibi bat tarihim son birkaç gün içinde olmalı ama bende sıfır belirti. Ne karnım şişti ne kanlı akıntım oldu, yani adetim tam gelmeden pembe renkte akıntı gibi gelirdi başta sonra şelale gibi akardı (bunlar şüphesiz her adet dönemi olur bende) yani karnım davul gibi şişer regle 2-3 gün kala, kasıklarım ve karnım ağrımaya başlar. Bunların hiçbiri olmadı orada gebelik olduğundan emindim diyebilirim, tabiki test yapmadan %100 emin olamadım. Birde dünden beri doyuramıyorum kendimi, her 10 dakikada bir acıkıyorum (ne kadar alakası var bilemiyorum şimdi). Akıntın ne zaman başladı canım?

Kısmet gerçekten canım. Soğan kürünü bi yapayım çünkü minik bi çikolata kistim var. O bitincede aslan pençesine geççem eşimede keçiboynuzu kürü yapçam. Benim anlamadığım iki sağlıklı embriyo verildi. TutmDı demek rahimde sıkıntı var dr onu araştırcak bakalım belki nprmaldede döllenme oluyo ama tutunamıyo bilemiyorum. Ama çok zor gerçekten inşallah tezzamanda hepimiz anne oluruz

Canım sen naptin testin silik cikmisti en son
Ah sorma canım yanlışlıkla ovu testi kullanmışım evdeki son testi gebelik testi sanıyorum ondan silik çıkmış. Erken gebelik testim negatif maalesef. Ama belirtiler devam edince yolum tekrar düştü buralara hayır olsun inşallah...
Estafrullah canım ne kusuru.
Gecen hafta bi çok belirti yaşadım erken gebelik testim negatif cıktı. Ama bi kaç gundur sabahları midem hafif bulanıyor ama kusacak ya da yemek yiyemeyecek kadar değil sadece hafif bi karışma oluyor midemden sonra geçiyor. Bide bu sabah bi baktım bildiğin yumurtamızın çatladığı günki uzayan akıntım var. Normal akıntım ovu zamanımdan beri devam ediyor. Dediğin gibi o gecen ayki hiç bi adet belirtim yok bel kasık ağrısı felan. Ama gel görki test yapcak gram heyecanım yok sadece belirtilerden dolayı huylandım. Senin adet günlerin düzenli değilmi neden belli değil batın canım.

Alt karnım ağrıyor regl mi olucam

Yumurta takibi yapmadım canım kendi haline bıraktım 1-2 aydır herşeyi. Kafama fazla takmayayım diye yani. Yumurtamın çatlayacağı varsa çatlar, adetimin geleceği varsa gelir gibisinden.
Ben de perşembe günü test yaptığımda negatif çıkmıştı. Adet gününü bekle zaten anlarsın o gün bir şekilde, her ay olan adet belirtilerin yoksa çok çok çok silik bir çizgi göreceksin aynı ben gibi, CitirTurtam demişti dersin2 gün daha dayan gülüm eğer hiçbir adet belirtin olmazsa kesin sende de pozitif çıkacak. Salı günü de adet belirtin olmazsa çarşamba sabah normal testlerden yap (ben “one step pregnancy test” kullandım canım kutu içinde değil sadece folyo ambalajlı satılıyor)
Belirtilerimiz çok benziyor içime öyle doğdu Mutlaka haberdar et beni bir gelişme olursa, iyi haberlerini bekliyorum Canım. Ben de gelişmeleri burada aktarırım. Salı günü tekrar test yaptıracağım. Umarım kimyasal değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…