Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kızz hiç umudum yokken umut oldun bana inşallah Rabbim devamını nasip etsin :) yani ilk çıkan negatif testten ne kadar sonra silik çizgi cıktı karıştırdım biraz emin olayım dedim :))

Ayy kızz hiç umudum yokken umut oldun bana inşallah Rabbim devamını nasip etsin :) yani ilk çıkan negatif testten ne kadar sonra silik çizgi cıktı karıştırdım biraz emin olayım dedim :))

Perşemde yaptığım negatif, bu sabah yaptığım pozitif çıktı 3 gün arayla yapmışım yani.

Canım insallah gebelik testi de çıkar :) ovulasyonda insanı yaniltiyor bu durumlarda daha batina varmış hadi hayirlisiyla olsun :)

Canım BAT ne zaman? Ne zaman yumurtladın? En son ne zaman test yaptın? Biraz da sen anlat bakıyım?
Bat dündü canım, 3 gün kala test yapmıştım negatifti :/

Regle dayalı hiçbir belirtim yok şu an, akıntım oluyor sadece

Öyle işte, sabah test yapıcam çıkmazsa sağlık olsun

Nasipte yoksa ne yaparsan yap olmuyor derler ya o hesap. Yumurtan 20mm olsun çatlasın sen her gün mikmik yap hiç es geçme ihtimalleri arttır ama olmayacaksa olmuyor kuzum. Ne kürler yaptım ne ilaçlar aldım her defasında bu kez olacak dedim ama olmadı nasipten öteye gidilmiyor bunu anladım.

İnşallah rahiminde hiç bir sıkıntı çıkmaz. Sağlıklı bit bebiş gelir konar oraya tez vakit kuzum

Kızlar yumurtlama döneminden sonra akıntım kesildi ama hamilelik olsa kesilmezdi akıntı diyorlar bu konuda fikri olan var mı ?? Geçmez şimdi bu 15 gün :/

Hay Allah kırmızılara mı üzüleyim ağrın olmasına mı bilemedim kuzum. İlk gün soğan suyunu içme bence içmişsin gerçi ama yarın içme en azından adetin bitsin. Papatya çayı falan iç rahatlatır seni ağrısız geçir inşallah regl haftanı.

Şubatı birlikte es geçtik kuzum inşallah Mart’ta kediler gibi oluruz :)

Kızlar yumurtlama döneminden sonra akıntım kesildi ama hamilelik olsa kesilmezdi akıntı diyorlar bu konuda fikri olan var mı ?? Geçmez şimdi bu 15 gün :/

Canım o belli olmaz. Üşütünce de geliyor akıntı. Mesela benim hiç kesilmedi hep devam etti ama negatif sonuç aldım. Bildiğim kadarıyla kuru olunuyor gebelik öncesi ama takılma onlara bünyeden bünyey değişir o durum bence

Ya benim dün gelen kırmızılar bugün hiç yok banyoda yaptım gelen giden yok testt yaptım negatif. Bu kezde adetim gelmeyince stres oluyorum yaaa ooooof

Canım eşin peki test yaptırdımı senin. Ya tabi allah nasip ediyo ama bazen düşünüyom neden bazılarının oluyo şıp diye bizim neden olmuyo. Sıkıntı nerde bi anlasak. Hiç bileyim kolay olmuyo. Kafamdan bu bebek olayını atmam lazım ama nasıl yapçam bilmiyorum.

Canım bende hep akıntı var ama bebiş yok bence alakası yok

Benim akıntı da hala fazla. Yine uzun şeffaf akıntı geldi. Yumurtlama değil herhalde. Anlık oluyor diye biliyorum ben. Yumurtlama olsa akıntı dururdu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…