Hayırlı olsun canımkıZlar batıma 4 gün var ve ben dayanamadim test yaptim silik cizgi ckti gittim kan testi yaptirdim 195.66 sizce hamilemiyim
Ben oğluma hamileyken vardı cnmKizlarrrr belirti olarak agiznizda metalik tat varmı
Aynen 4.günüm bugün bir hafta bekleyecem salı günü yapmayı düşünüyorumİnan benimde gecikmezdi tam gününde olurdu ama bu ay yaşadım o gecikmeyi tabi sonuç olumsuz. Sende ne çok heveslen ne de ümitsizliğe kapıl. Vücudumuz bizi bazen kandırabiliyor canım malesef ki.
Tıpkı erkeklerin sıvısına benziyor...eşimle en son 1şubayta beraber olmuştukKızlar bata 10günüm var dün akşam baya beyaz koyu akıntım olmuştu..bugün ise sümükümsü beyaz renkli parmak arasında uzatan akıntım oldu...takvime göre yumurtlama günüm geçeli 4gün oldu...bu yumurtlama mı yoksa başka birşey mi yardımcı olabilirmisiniz ben bugünleri de değerlendireyim mi???
Araştırdın mı netten canım hiçBenim akıntı da hala fazla. Yine uzun şeffaf akıntı geldi. Yumurtlama değil herhalde. Anlık oluyor diye biliyorum ben. Yumurtlama olsa akıntı dururdu artık
her ihtimale karşı değerlendir canımKızlar bata 10günüm var dün akşam baya beyaz koyu akıntım olmuştu..bugün ise sümükümsü beyaz renkli parmak arasında uzatan akıntım oldu...takvime göre yumurtlama günüm geçeli 4gün oldu...bu yumurtlama mı yoksa başka birşey mi yardımcı olabilirmisiniz ben bugünleri de değerlendireyim mi???
evet adette icilmeyecegini bilmiyodum canim. adetten sonra bidaha iceyim. insallah olur kuzum ya :))) iste adet bitsin bi kendi doktoruma gidicem. olmadi doktor degistireyim diyorum. hani o normal yollardan olsun istiyo ama hormon düzensizligi varken. kadinlarin işi ne kadar da zormus :)Hay Allah kırmızılara mı üzüleyim ağrın olmasına mı bilemedim kuzum. İlk gün soğan suyunu içme bence içmişsin gerçi ama yarın içme en azından adetin bitsin. Papatya çayı falan iç rahatlatır seni ağrısız geçir inşallah regl haftanı.
Şubatı birlikte es geçtik kuzum inşallah Mart’ta kediler gibi oluruz :)
Hayırlı olsun canımKızlar........
de 8 gün var bata o akıntı bende de var ama yunurtlama olamazKızlar bata 10günüm var dün akşam baya beyaz koyu akıntım olmuştu..bugün ise sümükümsü beyaz renkli parmak arasında uzatan akıntım oldu...takvime göre yumurtlama günüm geçeli 4gün oldu...bu yumurtlama mı yoksa başka birşey mi yardımcı olabilirmisiniz ben bugünleri de değerlendireyim mi???
Bence tekrar yap canımMerhaba arkadaşlar..
Kafam çok karışık. Adet düzensizliğim var. Yinede telefondaki uygulamaya göre hareket ettik. Yumurtlama günü gösterdiği gün denedik sadece. Ayın 12 siydi. 5 gün sonra yerleşme kanaması gibi lekelenme oldu birkaç gün. Adetim 4 gün geçti kan testi yaptırdım 1.20 cıktı. Bugün 10 gün geçti hâlâ adet olmadım. Göğüslerim çok ağrıyor kaç gündür. Sizce geç döllenme olmuş olabilir mi yeniden test yaptırayım mi olmazsam hâlâ
Ayy az önce çekmecede bişey ararken bi baktım pakette gebelik testiPerşemde yaptığım negatif, bu sabah yaptığım pozitif çıktı3 gün arayla yapmışım yani.
Valla sen hamile kalana kadar biz dogurcaz :)Benim akıntı da hala fazla. Yine uzun şeffaf akıntı geldi. Yumurtlama değil herhalde. Anlık oluyor diye biliyorum ben. Yumurtlama olsa akıntı dururdu artık
Canım onu normal gebelik testi sanıp yapmıştım şimdi buldum evdeki tek kalan gebelik testini tesadüfen :) biraz idrarımı tutup yapmayı düşünüyorum:)))) hadi hayırlısı...Canım insallah gebelik testi de çıkar :) ovulasyonda insanı yaniltiyor bu durumlarda daha batina varmış hadi hayirlisiyla olsun :)
Yoo bakmadım. Direk buraya yazdım :)Araştırdın mı netten canım hiç
Insallah guzel sonucunu yazarsinn canimmmCanım onu normal gebelik testi sanıp yapmıştım şimdi buldum evdeki tek kalan gebelik testini tesadüfen :) biraz idrarımı tutup yapmayı düşünüyorum:)))) hadi hayırlısı...
Keskeeeee. Hepiniz doğurun inşallah. Tabi ben de dahil. Hep birlikte doğuralımValla sen hamile kalana kadar biz dogurcaz :)
He valla bakalim artik nasip :)Keskeeeee. Hepiniz doğurun inşallah. Tabi ben de dahil. Hep birlikte doğuralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?