sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı dereotunu çiğneyip 1 bardak suyla yut canım.. 1 ay boyunca düzenli yaparsan düzelir :)aa öyle mi. ne iyi gelir biliyo musunuz peki
ayt inşaallah o günler gelsin deHem vurucam hem ısırıcammmm
İlaç verirler, düzenli kullanıldığında düşüyor canımaa öyle mi. ne iyi gelir biliyo musunuz peki
Yaz gelmeden gelsinnnnnayt inşaallah o günler gelsin de
Hadi ya neyse önemli olan cikmasi canım istersen yarın tekrarla :) daha belirginse atarsin bize debiliyorum canım ama telefondan dolayı görünmüyor koyulaşsın hemen atıcam 2 günü var daha galiba.ama ben net görüyorum 2 gün önceki gibi değil.çok defa denedim telefondan dolayı atamadım çıkmayınca ekranda
Kuzuuuu bnde igne dedinmi kaccak delik arardim smdi dr.a her gidisimdeee kan idrarAynen öyle kadınların daha çok testi ıvırı zıvırı var. Eskiden kan vermeye korkardım tir tir titrerdim şimdi sıradan bir şekilde oturup hallediyorum. Bu süreç bayağı şey öğretiyor insana korkularının da üstüne gidiyorsun hem. İnşallah bu yol hayırla sonuçlanır kuzum
teşekkür ederimmm :)))sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı dereotunu çiğneyip 1 bardak suyla yut canım.. 1 ay boyunca düzenli yaparsan düzelir :)
Lahana, brokoli, karnabahar, şeftali gibi besinler tüketme.. ♡♡
İnşaallah canıımmYaz gelmeden gelsinnnnn
Canım sen randevu alabildin miYaz gelmeden gelsinnnnn
İlaç verirler, düzenli kullanıldığında düşüyor canım
doktor ilaç vermedi canım ya niye bilmem. aslında bebek istediğimi biliyor vermesi lazim. prolaktin 30.38 onu yazmayi unutmusumBu arada prolaktin bakılmadı mıdoksanlar ?
14 şubata almıştım da gidemeyecem artıkCanım sen randevu alabildin mi
Kiz aksam bes gibi olmustu zati iliski gonlumu yeni alinca iki gun ara olmustu ya bugun oldu iste. Ardina 8 9 civari bu geldi :)) sevindm acikcasi :)Aaa bu akşam çatlamış olabilir gülüm, çalışın yavrum, sinyal gelmiş, kaçırmayın inşalllahhh olacakkk
Acaba hormon dengelerini tsh mi bozdu fsh lh tan yuksek olmali diye biliyorum prolaktininde az da olsa yuksek cikmis benim 31 di ilac yazdi doktor ne dedi canımkızlarrr şu sonuçları yorumlar misiniz
tsh : 4.15
fsh : 5.90
lh : 9.93
e2 : 16.32
Niye ki bisey oldu da ben mi kacirdim canım adetin geldi mi14 şubata almıştım da gidemeyecem artık
Hayırlı geceler canım yarına bizi mutlu edeceksin Insallah:)Kızlar yarın hepimizin güzel haberler alması ve vermesi duasıyla
Hayırlı geceler diliyorum :)
Çalışmaya başlıyorum. En son gittiğimde de borçlu görünüyorsun falan dediler. Ben de çıktım. Artık özele gidecem. Soğan suyu yapıyorum 4 gündür. Adet olmadım hala ama sarı olan akıntım çok şükür şeffaflastı :) önceden akıntım olmaz kuru olurdu ama niye böyle bilmiyorumNiye ki bisey oldu da ben mi kacirdim canım adetin geldi mi
Sen kendin düşürmeye çalış belki fayda sağlar canım.doktor ilaç vermedi canım ya niye bilmem. aslında bebek istediğimi biliyor vermesi lazim. prolaktin 30.38 onu yazmayi unutmusum
adet geldi . geldi ama çarptı beni. kistten dolayi sanirim. mahvoldum. iyi ki bugun iş yoktu. ya haftaici olsaydi. sogan suyu ictim. civanpercemi ictim iyi geldi gibi. bu hafta baska doktora gidicem sanirim. benimki cikolata kistiyle dermoid kist farkini bana söylemiyor. bende hangisi var onu bile bilmiyorum.
uniq12
seymaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?