Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aa öyle mi. ne iyi gelir biliyo musunuz peki
sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı dereotunu çiğneyip 1 bardak suyla yut canım.. 1 ay boyunca düzenli yaparsan düzelir :)

Lahana, brokoli, karnabahar, şeftali gibi besinler tüketme.. ♡♡

Hadi ya neyse önemli olan cikmasi canım istersen yarın tekrarla :) daha belirginse atarsin bize de

Kuzuuuu bnde igne dedinmi kaccak delik arardim smdi dr.a her gidisimdeee kan idrar

kızlarrr şu sonuçları yorumlar misiniz
tsh : 4.15
fsh : 5.90
lh : 9.93
e2 : 16.32
Acaba hormon dengelerini tsh mi bozdu fsh lh tan yuksek olmali diye biliyorum prolaktininde az da olsa yuksek cikmis benim 31 di ilac yazdi doktor ne dedi canım

Niye ki bisey oldu da ben mi kacirdim canım adetin geldi mi
Çalışmaya başlıyorum. En son gittiğimde de borçlu görünüyorsun falan dediler. Ben de çıktım. Artık özele gidecem. Soğan suyu yapıyorum 4 gündür. Adet olmadım hala ama sarı olan akıntım çok şükür şeffaflastı :) önceden akıntım olmaz kuru olurdu ama niye böyle bilmiyorum

doktor ilaç vermedi canım ya niye bilmem. aslında bebek istediğimi biliyor vermesi lazim. prolaktin 30.38 onu yazmayi unutmusum
Sen kendin düşürmeye çalış belki fayda sağlar canım.
Prolaktin de yükselmeye meyilli gibi.. başka doktora mı göstersen acaba? Nerde yapıldı tahliller? Devlette mı?

Geçmiş olsun canım ağrılı olması üzücü ama olmuş olman da iyi en azından önüne bakarsın. Evet bazen tek bi doktorla yetinmemek lazım sanki onlarda bizim halimizden anlamıyor gibi geliyor bana. Gerçi doktorlrda düşünsene gün içinde kaç hastayla uğraşıyor herkese dert anlatmaya çalışmak filan zor iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…