- 28 Ekim 2017
- 565
- 572
- 103
- 35
Nasıl bir program canım o duymadım daha onceTutarsa var ya esimle kusmemizde varmis bi hayir dicem.iki gun olmadi iliski bugun oldu zamanlamaya bak.he bi de eger gercektn bugun catladiysa kadin gunlugu diye bi program var beni hic yaniltmadi kizlar aklinizda olsn
yani doktorun iyisini bulmak zor canim gerçekten. bazisi da bilmiyo sanirim. gelecek hafta degistireyim bence de inşallahAynen canım başka doktor da görsün. Kafana takılan degerleri sor, önlem almak gerekir mi izah eder inşallah
Cnm bu adet, yumurtlama gibi gunleri gosteren programlardn ama hic yaniltmadi beni.igneye ragmen bugun catladiysa heleNasıl bir program canım o duymadım daha once
Canım ben şimdi baktım ama birçok program çıktı özellikle biri var mı yoksa herhangi biri olur muCnm bu adet, yumurtlama gibi gunleri gosteren programlardn ama hic yaniltmadi beni.igneye ragmen bugun catladiysa hele
Yarn kürtaj oluyorm
cnm dayanamadım sabah uyanınca karnımda bi sertlik olduğunu farkedince test alıp yaptm çift çizgiyi gördüm sonunda yarında doktordan rendavu aldm bakalım hayırlısı ... sen naptın bakalım
Ah sorma canım yanlışlıkla ovu testi kullanmışım evdeki son testi gebelik testi sanıyorum ondan silik çıkmış. Erken gebelik testim negatif maalesef. Ama belirtiler devam edince yolum tekrar düştü buralara hayır olsun inşallah...
Kızlar klomen kullandığınız ay adette azalma yada artma oluyo mu sizde iki aydır kullanıyom gecen ay hap kahve geldi kanama bikaç gün gecikmeli, bu ay da bi hafta önce geldi ve bayada çokkk ne diyosunuz bilgisi olan varmı
Allah hepimize yaz gelmeden hamiş olmayı nasip eder inşallah :)
Avmda aileleri görünce içim cız ediyo bende bebek arabası istiyom içinde cennet kokulum omsun istiyomm
Kizlar ya bisi sorucam size.bn 31inde catlatma ignesi vuruldum.bnm hep o uzayan seffaf akintm gelirdi bu ay gelmedi.o geldigi zaman ardindan kan parcasi gelirdi azck peceteye.o akinti gelmedi ustune bak kac gun gecti smdi o kandan geldi.yumurtm igne vuruldugunda catlamadimi ki yeni bugunmu catladi ben bu aydn hic bisi anlamadm ya kafamda deli sorular
doktor ilac yazmadi canim. boyle olmamali dedi sadece :/ bu ay son kez bir daha ne olacak diye sorcam. yeni doktor buldum ona giderim artik diye düşünüyorumAcaba hormon dengelerini tsh mi bozdu fsh lh tan yuksek olmali diye biliyorum prolaktininde az da olsa yuksek cikmis benim 31 di ilac yazdi doktor ne dedi canım
Insallah guzel sonucunu yazarsinn canimmm
Ahh bu inatçı kız sabahı beklermi. Testi buldu ya koştur koştur yaptı ve gördü ebesinin nikahınıSabah yap garanti olsun bence :)) sabaha ne kaldı ki şurda
Aminnn insallah. Hepimiz kavuşalım artık miniklerimizeSuperrsin bu aya sıkı basliyorum diyorsun yanii hadi bakalım canım. Kendini de bizi de uzuyor umutsuz olman . bu karar sana cok iyi gelecek insallah bebeginde sana geleceek
Bat ne zaman canım senin?Ahh bu inatçı kız sabahı beklermi. Testi buldu ya koştur koştur yaptı ve gördü ebesinin nikahınıartık sabaha kadar belirsizlikler içinde uyusun uyuya bilirse...
Bunda pembe cicek var kuzum :) logosundaCanım ben şimdi baktım ama birçok program çıktı özellikle biri var mı yoksa herhangi biri olur mu
Istersen resmjnj ataymCanım ben şimdi baktım ama birçok program çıktı özellikle biri var mı yoksa herhangi biri olur mu
Yavrm dr verdide cuma sondu dr.a gore.cunku bn crs vuruldum catlatma ignemi ondn anlamadm hic bisi karisti iice.neyse yarn gidicem unutmazsam hepsini sorucam bakalm kuzumCanım geçmiş olsun. Üzülme demek fayda etmeyecek tabiki Allah güç kuvvet sabır versin sağlıklı bebişin olacaktır. Hamile kalabiliyorsun neticede çok şükür. Genelde aynı durumda olan arkadaşlar hemen arkasından gebe kalıyor hiç üzülme hakkınfa hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun canım. Gözün aydın sağlıklı gelişsin bebiş
Ayyy onu bende yaptım geçen ay aklım çıktı. Evin içinde koştum durdum hamileyim diye. İnsan böle bi hata nasıl yapar değil mi, işte heyecandan naptığımızı bilmiyoruz. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah gebelikte de görürsün o çizgiyi
Canım ben klomen kullandıktan sonra adetlerimden önce kahverengi lekelenmelerim olmaya başladı ve dengesizleşti bir kaç aydır bazen bat’ımdan 3-4 gün önce olmaya başladım. Ama tam anlamıyla sökülene kadar lekeler başlıyor önce. Keza bu ayda aynı şeyleri yaşıyorum. Yoğunluk ve ağrı oluyor. Etkisnden dolayı olabilir.
Aaaaaamiiiiiiinnnnn inşallah nasip olsun.
Bende öyleyim canım aynı şekildeyim. Görünce içim gidiyor “bende böyle gezmek istiyorum” diye haykırıyorum içimden. Oyuncağı elinden alınmış çocuklar gibi ağlamak istiyorum bi anda Avm nin ortasında. Allah kurtarsın bu sınavdan inşallah tez vakit kucağımıza alalım bizde yavrularımızı
Kan geldiyse çatladı ozaman kuzum. Değerlendirmişsnizde maşallah günleri inşallah koşmuştur sipoşlar yumoşa. Hadi inşallah güzel sonuçlar alalım senden kuzum inşallah tutar bu ay. Doktor mikmik günlerini vermiştir zaten sen kafanı yorma gerekeni doğru şekilde yapmışa benziyorsun.
Boyle olmamali mi dedi ee diyeydin sanki fal bakiyor tovbe ya . kiz bende diyorum boyle olmamali sanki ne değişecek önemli olan dogru tedaviye baslamasi sen kür arastir bu arada canım basla istersendoktor ilac yazmadi canim. boyle olmamali dedi sadece :/ bu ay son kez bir daha ne olacak diye sorcam. yeni doktor buldum ona giderim artik diye düşünüyorum
Oyy canım ya ama daha var batina umudunuzu yitirmeyelimmAhh bu inatçı kız sabahı beklermi. Testi buldu ya koştur koştur yaptı ve gördü ebesinin nikahınıartık sabaha kadar belirsizlikler içinde uyusun uyuya bilirse...
Tamam canım benimtelden galiba görünmüyor valla çok kez yakinlastirdim uzaklastirdim ama beceremedim ins yarın olur .oğlanı okula bıraktıktan sonra yapicam sabah.persembede doktora :)Ceylanım test varsa yarın sabah da yap gülüm, mutlaka çıkar.. çok merak ettim yaa
Canım gebelik dusunenlerin icmesi gerekiyormuş. Ebe bana şu kadar süreyle ic demedi folik asite basla gebelik olusmadan başlaman lazım dedi yaniKızlar ben 3 aydır Folik asit kullanıyorum sizce devammı etmeliyim birakmalimiyim... gebelik yok bisey yok
Söz aticam canım çok sağol. Benim telden kaynaklı galiba o yüzden yarın denicem tekrar hem testi hemde atmayi:)Hadi ya neyse önemli olan cikmasi canım istersen yarın tekrarla :) daha belirginse atarsin bize de
Bencede canım inş bu ay değerlerle falan hamile olduğumuzu söylerizAllah hepimizin yardımcısı olsun ama kızlar tek tek hamile kalıp gittiler biz kaldık sıra bize gelmiş olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?