Anladım canım evet çalışmaya basladigi i biliyorum tekrar tebrik ederim :) cok sevindim senin adına. Egzersiz olacak bol bol cocuklarla.Çalışmaya başlıyorum. En son gittiğimde de borçlu görünüyorsun falan dediler. Ben de çıktım. Artık özele gidecem. Soğan suyu yapıyorum 4 gündür. Adet olmadım hala ama sarı olan akıntım çok şükür şeffaflastı :) önceden akıntım olmaz kuru olurdu ama niye böyle bilmiyorum
İşe girince kendi sigortanla bakılacaksın ya gülüm, istersen aktif olmasını bekleyip öyle git. Özele de gitsen SGK anlaşmalı ise faydasını görürsünÇalışmaya başlıyorum. En son gittiğimde de borçlu görünüyorsun falan dediler. Ben de çıktım. Artık özele gidecem. Soğan suyu yapıyorum 4 gündür. Adet olmadım hala ama sarı olan akıntım çok şükür şeffaflastı :) önceden akıntım olmaz kuru olurdu ama niye böyle bilmiyorum
Tam pişti olmuşlar vuhuuuKiz aksam bes gibi olmustu zati iliski gonlumu yeni alinca iki gun ara olmustu ya bugun oldu iste. Ardina 8 9 civari bu geldi :)) sevindm acikcasi :)
İnşaallah canım benim, çok teşekkür ederimHayırlı geceler canım yarına bizi mutlu edeceksin Insallah:)
Kuzuuuu bnde igne dedinmi kaccak delik arardim smdi dr.a her gidisimdeee kan idrar
evet canim doktor degistirsem iyi olacak sanki. yani aciklama yapsa biseyler söylese iyidi. ne olduğu belli degil ne yapacagi belli degil. hani insanda da bilmiyo duygusu uyaniyo boyle. evet canim adetin gelmesi iyi oldu bence de. gecikse sonra gelse daha buyuk sıkıntı olurdu gerçekten. oyle daha fena geciyor. bugun o kadar bitki çayı ictim ki anlatamam :))Geçmiş olsun canım ağrılı olması üzücü ama olmuş olman da iyi en azından önüne bakarsın. Evet bazen tek bi doktorla yetinmemek lazım sanki onlarda bizim halimizden anlamıyor gibi geliyor bana. Gerçi doktorlrda düşünsene gün içinde kaç hastayla uğraşıyor herkese dert anlatmaya çalışmak filan zor iş.
Kafamı tamamenn bebekten uzaklaştırmak istiyorum. Kürlerimi de yapacam aynı zamanda ama olmadı diye yıpratmayacam kendimi. Belki sürpriz olur :)Anladım canım evet çalışmaya basladigi i biliyorum tekrar tebrik ederim :) cok sevindim senin adına. Egzersiz olacak bol bol cocuklarla.o borç isini hala anlamadım zaten de neyse dedigin gibi ozele git bakalım insallah iyi cikar sonuçlarin tabi sen calismalara da devam et bence :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun ama kızlar tek tek hamile kalıp gittiler biz kaldık sıra bize gelmiş olmaliinş canım tutmuştur.benimde kist oluştu düşükten sonra doktor ekim ayında doğum kontrol hapı verdi düzene girdi ama döngüm bi 24 gnde 28 günde oluyor hala yumurtlama kanamasıda o haptan ssonra oldu .2 aydır görüyorum bende kanamayı.
yok özelde yapildi ona ragmen boyle. buranin ozeli devlet hastanesi gibi asiri kalabalik. devlete giremiyoruz bile nufustan. sonuclari bu hafta baska yere gostereyim. belki baska yer daha iyi cikar.Sen kendin düşürmeye çalış belki fayda sağlar canım.
Prolaktin de yükselmeye meyilli gibi.. başka doktora mı göstersen acaba? Nerde yapıldı tahliller? Devlette mı?
Aynen devlete de gidebilirim artık :). Adet olursam devlete giderim tahlillerimi yapar. Sonra onlarla da özele gidip tedavi olurum. Ama hastaneye gitmek çok zor olacak benim için. Öğleden sonraya kalacak. Hayırlısı olsun. Artık üzülmek yok bende :)İşe girince kendi sigortanla bakılacaksın ya gülüm, istersen aktif olmasını bekleyip öyle git. Özele de gitsen SGK anlaşmalı ise faydasını görürsün
Amin hayırlı geceler CANIMKızlar yarın hepimizin güzel haberler alması ve vermesi duasıyla
Hayırlı geceler diliyorum :)
Adet olursan başla cnm riske atma şuanKızlar hayıt tohumuna başlayacağım hamileyken içilir mi henüz adet olmadım ama ne olur ne olmaz gerçi kesin yoktur da
İşte böyle göreyim seni aslanım breeAynen devlete de gidebilirim artık :). Adet olursam devlete giderim tahlillerimi yapar. Sonra onlarla da özele gidip tedavi olurum. Ama hastaneye gitmek çok zor olacak benim için. Öğleden sonraya kalacak. Hayırlısı olsun. Artık üzülmek yok bende :)
Tutarsa var ya esimle kusmemizde varmis bi hayir dicem.iki gun olmadi iliski bugun oldu zamanlamaya bak.he bi de eger gercektn bugun catladiysa kadin gunlugu diye bi program var beni hic yaniltmadi kizlar aklinizda olsnTam pişti olmuşlar vuhuuu
Aynen canım başka doktor da görsün. Kafana takılan degerleri sor, önlem almak gerekir mi izah eder inşallahyok özelde yapildi ona ragmen boyle. buranin ozeli devlet hastanesi gibi asiri kalabalik. devlete giremiyoruz bile nufustan. sonuclari bu hafta baska yere gostereyim. belki baska yer daha iyi cikar.
Evet kuzum bn hep diyrdum ki hayatta doguramam ck korkuydm smdi olsn da yirtinayim diyrm bebis olcak ucunda.Öyle valla kuzum yapçak bişey yok. Birde sonuçları merak ediyorsun ya iyi birşey yapıyorsun sonuçta bebiş için korku morku kalmıyo
Superrsin bu aya sıkı basliyorum diyorsun yanii hadi bakalım canım. Kendini de bizi de uzuyor umutsuz olman . bu karar sana cok iyi gelecek insallah bebeginde sana geleceekKafamı tamamenn bebekten uzaklaştırmak istiyorum. Kürlerimi de yapacam aynı zamanda ama olmadı diye yıpratmayacam kendimi. Belki sürpriz olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?