Ben bugün şğkğr iyiydim canım sen nasıl oldunHiç sorma aynıyız
Eki Görüntüle 2106253 kızlar zor görürsünüz ama ben atayım dedim.bu akilli telefon benim delirdi net cekmiyo :)
Masallah masallah darisi tum bekleyenlere olsun hayirlisi ilehemde hiç sebepsiz ben ondan 7 yıl sonra evlendim 4 defa hamile kaldım.ona söylemeye çekinirdim.2 defa kaybetti aşılama oldu kan pıhtısından 3 aylık 2 tane kaybetti birde olduda miyom ameliyatı oldu kucucuktu miyom engel mi diye aldırdı.sonra kendiliğinden hamile kaldi
Aynen canim Allah kimseye olduktan sonra yokluğunu yaşatmasin. O duyguyu çok iyi biliyorum ne yazıkki
Bunda pembe cicek var kuzum :) logosunda
Kızlar ben 3 aydır Folik asit kullanıyorum sizce devammı etmeliyim birakmalimiyim... gebelik yok bisey yok
Eki Görüntüle 2106253 kızlar zor görürsünüz ama ben atayım dedim.bu akilli telefon benim delirdi net cekmiyo :)
Cnm yaa Rabbm hayirlisini versin insallh demkki birazcik daha zamani var ne diyelimmGünaydın kızlar, Güzel haberler alacağımız bir hafta dilerim :)
İlk güzel haberi ben vermek isterdim ama maalesef negatifi gördüm :)
Herşeyin hayırlısı olsun
Aynen öyle canım, nasipten öte yol yok :)Cnm yaa Rabbm hayirlisini versin insallh demkki birazcik daha zamani var ne diyelimm
Kızlar sabaha kadar uyuyamadım kafamdan atamıyorum bı durumu ne yapçam ben ya
9 subat canım. Ama midem ekşimeye başladı, saçmaladım iyice...Bat ne zaman canım senin?
Ama çatlatma ipnesi oldum bu ay 10.günüm hala etkisi devam ediyor olabilir mi ? Bat 11 şubatVar canım hayırlı olsun nekadar var batına?
Evet ama atamıyoruz ne yapçaz bilmem9 subat canım. Ama midem ekşimeye başladı, saçmaladım iyice...
Hee onun etkisi olabilir canım 12günde anca atıyor benim 9.gün pozitifdi sonra cıkmadı zaten olmadıda..14.gün kan testi yaptır ozaman cıkarAma çatlatma ipnesi oldum bu ay 10.günüm hala etkisi devam ediyor olabilir mi ? Bat 11 şubat
Kan testi yaptırcagım da idrar ilentakip ediyorum bi tarftannda . Burda bi cok kişi 10.günde negatif cıkmıs anlamadın bende . 12.günde testi tekrarlayacagımHee onun etkisi olabilir canım 12günde anca atıyor benim 9.gün pozitifdi sonra cıkmadı zaten olmadıda..14.gün kan testi yaptır ozaman cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?