Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallah masallah darisi tum bekleyenlere olsun hayirlisi ile

Aynen canim Allah kimseye olduktan sonra yokluğunu yaşatmasin. O duyguyu çok iyi biliyorum ne yazıkki

Kötü tecrübelerden sonra daha güzel şeyler yaşanıyor herzaman sende o güzellikleri yaşıcaksın kuzum Allah tekrarını yaşatmasın

Bunda pembe cicek var kuzum :) logosunda

P.C diyemi yazıyor programda. Bende de var bit kaç tane hemde ama hiç biri tutmadı hatta silsem mi dedim ama en kötü adet tarihlerimi not alıyorum iyi oluyor geriye dönük bakması :))

Kızlar ben 3 aydır Folik asit kullanıyorum sizce devammı etmeliyim birakmalimiyim... gebelik yok bisey yok

Canım ben aylardır kullanıyorum sakıncası yok vitamin alıyorsun en azından. Doktora sormuştum çocuk olduğu yok bıraksam mı diye devam et sakıncası yok demişti

Eki Görüntüle 2106253 kızlar zor görürsünüz ama ben atayım dedim.bu akilli telefon benim delirdi net cekmiyo :)

Ay kıız belli belirsiz var sanki. Çokta net göremedim açıkçası ama inşallah o uçuuuk çizgi nete dönüşür kuzum benimm daha zamanın var bekle bakalım inşallah hayırlısı. Çok heyecanlandım :)

Günaydın kızlar, Güzel haberler alacağımız bir hafta dilerim :)

İlk güzel haberi ben vermek isterdim ama maalesef negatifi gördüm :)

Herşeyin hayırlısı olsun
Cnm yaa Rabbm hayirlisini versin insallh demkki birazcik daha zamani var ne diyelimm

Günaydın canlar ; bi dogru dürüst uyuyamiyorum geceleri uyanıorım sabah kalkiyorum sucuk gibi olmusum ter su içindeyim

Bende rüyamda erkek kardeşimin evlendiğini gördüm tabirinde ise rüya sahibinin çocuk sahibi olacagina delalet ediyormuş. Umut işte buna bile sevinir oldumm

Hee onun etkisi olabilir canım 12günde anca atıyor benim 9.gün pozitifdi sonra cıkmadı zaten olmadıda..14.gün kan testi yaptır ozaman cıkar
Kan testi yaptırcagım da idrar ilentakip ediyorum bi tarftannda . Burda bi cok kişi 10.günde negatif cıkmıs anlamadın bende . 12.günde testi tekrarlayacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…