ne yapcaz dedim. bu ay bişey yapmicaz dedi. diğer ayı da söylemedi. bilgisi yok sanırım. kür soğan kürü yapıyım dedim canım adetten sonraBoyle olmamali mi dedi ee diyeydin sanki fal bakiyor tovbe ya . kiz bende diyorum boyle olmamali sanki ne değişecek önemli olan dogru tedaviye baslamasi sen kür arastir bu arada canım basla istersen
P.C diyemi yazıyor programda. Bende de var bit kaç tane hemde ama hiç biri tutmadı hatta silsem mi dedim ama en kötü adet tarihlerimi not alıyorum iyi oluyor geriye dönük bakması :))
Canım ben aylardır kullanıyorum sakıncası yok vitamin alıyorsun en azından. Doktora sormuştum çocuk olduğu yok bıraksam mı diye devam et sakıncası yok demişti
Ay kıız belli belirsiz var sanki. Çokta net göremedim açıkçası ama inşallah o uçuuuk çizgi nete dönüşür kuzum benimm daha zamanın var bekle bakalım inşallah hayırlısı. Çok heyecanlandım :)
Hemde cok iyi goruyorummmm masallah canım bence kan ver bugunnEki Görüntüle 2106322 kızlar herkese günaydın.benim gördüğümü sizde görüyormusunuz. Şükürler olsun:)
Tekrar su zaman gel demedi mi canımne yapcaz dedim. bu ay bişey yapmicaz dedi. diğer ayı da söylemedi. bilgisi yok sanırım. kür soğan kürü yapıyım dedim canım adetten sonra
Canım Allah hayirlisiyla nasip etsin en guzel zamandaGünaydın kızlar, Güzel haberler alacağımız bir hafta dilerim :)
İlk güzel haberi ben vermek isterdim ama maalesef negatifi gördüm :)
Herşeyin hayırlısı olsun
Perşembe günü gitcez canım ilçeye perşembe günü geliyor doktor bi görüneyim hemde o gün sat günü. Sağol canım benim Allah sizlerede nasip etsin.icim pir pir ediyo bugünHemde cok iyi goruyorummmm masallah canım bence kan ver bugunn
Canım durumunu anlattın en cok ona seviniyorum Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin. Dikkat et kendine buaradaPerşembe günü gitcez canım ilçeye perşembe günü geliyor doktor bi görüneyim hemde o gün sat günü. Sağol canım benim Allah sizlerede nasip etsin.icim pir pir ediyo bugün
demedi canim ya. bu ikinci doktor bu da kötü çıktıTekrar su zaman gel demedi mi canım
Süpppeeeer şu an da cilloo gibi görünüyor ay Allahım kan değerinde süper çıkar inşallah canım çok çok sevindimEki Görüntüle 2106325 arkadaşlara sözüm var diye attım kızlar ne olur yanlış anlamayın
Kızlar testte var mı birşey?
Günaydın kızlar, Güzel haberler alacağımız bir hafta dilerim :)
İlk güzel haberi ben vermek isterdim ama maalesef negatifi gördüm :)
Herşeyin hayırlısı olsun
Canım çok tebrik ederim :)Eki Görüntüle 2106322 kızlar herkese günaydın.benim gördüğümü sizde görüyormusunuz. Şükürler olsun:)
Allah razı olsun canım benimCanım Allah hayirlisiyla nasip etsin en guzel zamanda
Halam diyor ben Mart ayını bekliyorum, mart genelde doğurganlık ayıymış :) Dedim biz kedi miyizGünaydın canım.
Sıkma canını olacak elbet günün birinde , inşallah Mart bize göz kırpar. Hayırlısı olsun hakkımızda
Evet ama sevinemiyorum çatlatma ipnesi olmustum bugün 10.günü o yüzden bakalım 2 gün sonra tekrarlayacagımİkinci çizgi silik görünüyooor ohh gözün aydın inşallah
yaptır canım nolcak sanki. Ben çarşambaya Randevu aldım direkt hastaneye gidicemSizce bugün kan testi yaptirsam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?