seymaka ahh canım sorma nasıl kaptırdım kendimi. O gecenin sabahı il dışına çıkcaktık bol kıyafetler koyuyorum bavula sıkmasın karnımı diye sabah durumu farkedince sinirimden çıkardım o kıyafetleri saçma sapan şeyler koydum, gece sabaha kadar nasıl mutluydum düğüne gidiyo gibiydim, sabah negatifi görünce bütün keyfim kaçtı, sanki cenazeye gidiyo gibiydi yüzüm töbe estafrullah. Allahım gerçekte olupta kaybedenlere sabır versin. Ben var sanıpta yok olduğunu öğrendiğimde yıkıldım onların acısı daha ağır...
Aynen canim Allah kimseye olduktan sonra yokluğunu yaşatmasin. O duyguyu çok iyi biliyorum ne yazıkkiKesinlikle öyle canım inan bende düşündüm aynı şeyi. Bir an kendimi kaptırdım inandım var olduğuna. Sol tarafım ağrıdığı için o tarafa yatmadım ve aynen ertesi gün pantolonumu beli rahat olanlardan geçmiştim :) sabah durumun farkına vardığımda işe gitmedim çünkü kendimi kaybettim. Allah gerçekten evladını hissedip kaybedene sabır versin dedim. Ama gerçeğini yaşamadan önce stajını yapmış olduk daha sakin oluruz heralde :)
Ama ic ic nereye kadar ne yararı olacak bu kadar fazla folik asidin zararlı olmasın daCanım gebelik dusunenlerin icmesi gerekiyormuş. Ebe bana şu kadar süreyle ic demedi folik asite basla gebelik olusmadan başlaman lazım dedi yani
Görünmüyor ama hayırlısıyla vardır insallah bebisin rabbim kavustursunEki Görüntüle 2106253 kızlar zor görürsünüz ama ben atayım dedim.bu akilli telefon benim delirdi net cekmiyo :)
Sağol canım benimGörünmüyor ama hayırlısıyla vardır insallah bebisin rabbim kavustursun
Tamam canım insallah vardır hayirlisi ileSöz aticam canım çok sağol. Benim telden kaynaklı galiba o yüzden yarın denicem tekrar hem testi hemde atmayi:)
Az önce attım ama zor görürsünüz canimTamam canım insallah vardır hayirlisi ile
Resmin üzerin e tıklamadan bak belki öyle daha rahat görürsün çünkü ben öyle görüyorum:))Tamam canım insallah vardır hayirlisi ile
Canım derin cizgiyi gorur gibiyim yaa ay InsallahEki Görüntüle 2106253 kızlar zor görürsünüz ama ben atayım dedim.bu akilli telefon benim delirdi net cekmiyo :)
Canım gecen bi arkadas bir yil ictim dedi gebe simdi bilmiyorum ki zarari olsa soylerlerdi benceAma ic ic nereye kadar ne yararı olacak bu kadar fazla folik asidin zararlı olmasın da
Inş canım yarın sabah bida yapayım bakalım.Canım derin cizgiyi gorur gibiyim yaa ay Insallah
Anladım canim çok tesekkurlerCanım gecen bi arkadas bir yil ictim dedi gebe simdi bilmiyorum ki zarari olsa soylerlerdi bence
Canım benim arkadaş 12 yıl içti hiç birşey olmaz hatta onun13.yilda çocukları oldu hatta komşum şimdi öykümüz var 7 aylikCanım gecen bi arkadas bir yil ictim dedi gebe simdi bilmiyorum ki zarari olsa soylerlerdi bence
Valla senden korkulur canım tamda orasi:)Eki Görüntüle 2106268
Canim burda gordum gibi:) dogru mu
12 yil mi masallah yaa Rabbim buyuksun insanlarin emeklerinin karsiligini bir sekilde veriyor isteeCanım benim arkadaş 12 yıl içti hiç birşey olmaz hatta onun13.yilda çocukları oldu hatta komşum şimdi öykümüz var 7 aylik
Kiz normalde bazi arkadaslar atiyor ben göremiyorum hayirli olsun diyorum gormedigime gordum diyemiyorum :) ama bunu gordum yaniiiValla senden korkulur canım tamda orasi:)
hemde hiç sebepsiz ben ondan 7 yıl sonra evlendim 4 defa hamile kaldım.ona söylemeye çekinirdim.2 defa kaybetti aşılama oldu kan pıhtısından 3 aylık 2 tane kaybetti birde olduda miyom ameliyatı oldu kucucuktu miyom engel mi diye aldırdı.sonra kendiliğinden hamile kaldi12 yil mi masallah yaa Rabbim buyuksun insanlarin emeklerinin karsiligini bir sekilde veriyor istee
Kiz normalde bazi arkadaslar atiyor ben göremiyorum hayirli olsun diyorum gormedigime gordum diyemiyorum :) ama bunu gordum yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?