Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım ya başka bi doktora gidicem.ama sıkıldım artık.burdakilere bakıyorum yumurta takibi vs herşeyi yapıyo doktorları benimkiler bi tuhaf.ne yapacağımı şaşırdım.bu ay soğan suyunu deneyip yumurta takibi yapan bi doktor bulucam.bide kültür baktırıcam.eğer yine olmazsa hsg çektiricem.hsgden de çok korkuyorum.ama benim yaşım da 32 yani niye sallamıyorlar anlamadım.

Çok erken yapmışsın canım.. üstelik sabah ilk idrarla olsa neyse.. ben dün yumurtladım, bugün midem bulanıyor.. dinleme sen o mideyi.. yarın sabah ilk idrarla dene, o daha gerçekçi olur bence
Kimisinde erken döllenme olduğu için erken sonuç veriyor,bende 8 gün kala belli oldu

Evet bende yaştan dolayı ilgilenmelerini bekliyorum ama umurlarında değiller. hSg den hiç korkma bende korkuyordum başta ama sanıldığı gibi değil anladığım kadarıyla, başa gelen çekilir mecbur yaptırıcaz canım son çare.

Bende klomen kullandıktan sonra ertesi ay soğan suyuna başladım gene sonuç alamadım inşallah sende faydası olur kuzum

Çok erken yapmışsın canım.. üstelik sabah ilk idrarla olsa neyse.. ben dün yumurtladım, bugün midem bulanıyor.. dinleme sen o mideyi.. yarın sabah ilk idrarla dene, o daha gerçekçi olur bence

Ayyy vosvosum sen yumurtladım dedin ben heyecanlandım inşallah bu ay yazıcam seni buraya

Kimisinde erken döllenme olduğu için erken sonuç veriyor,bende 8 gün kala belli oldu
Ben sadece normal olanı söyledim. Testin üzerinde sabah ilk idrarla yapılması öneriliyor. Ayrıca erken döllenme çok sık görülen bir olay değil ki.. bat'a 5 gun kala çıkmadı ama 3 gün kala çıktı N nalyecetemtahin 'in mesela

İnşallah canım hepimizin sağlıklı ve hayırlı bi şekilde bebeği olur.ben iki sene düşünmedim.sonra hemen olacak sandım ama yedi aydır olmuyor.hsg çektirdin mi sen canım eski sistemle mi çektiler.yani Rahmi tutup çekiyolarmış eski sistemde o çok acıtıyormuş diye duydum da.yeni sistem varmış bide sanırım o acıtmıyormuş.

Bahar gelince doğadaki herşey canlanıyor ya, o hesap olsa gerek.. biz de bu doğanın bir parçası olarak baharda daha bi canlı kanlı oluruz

Kızlar acaba zayıfım diye hamile kalamıyo olabilirmiyim boyum 164 kilom 46 ne dersiniz. İdeal kilomun altındayım
Canım birkaç gün giremedim siteye şimdi baktım yazılarına üzüldüm umutluydum senden bu ay. Demek ki zamanı var canım bende her ay adet olunca hiç anne olamıcak gibi hissediyorum ağlıyorum kendime kızıyorum ama sonra demek ki olsa hayırsız olacak vakti zamanı var diyorum rabbim e dua ediyorum inşallah vakti zamanı gelince hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Kilo konusuna gelince zayıflığın çok sorun olacağını sanmıyorum çevremde 48 kilo ile hamile kalan var.

Aynen canım sanki tüp bebek son çare gibiydi benim için o da olmayınca bir anda tükendim. Haftaya dr la görüşçez birde soğan kürü ile başlayıp her ay bi kür denicem napim kaybedecek ne kaldı zaten.

Benim de yeni evlendiğimde adet düzenim oldukça karıştı. Hatta 21 günde olduğumu hatırlıyorum, korktum neden böyle oldu diye.. şu an bel ve karın ağrısı normal, yumurtlama dönemindesin canım

Kızlar acaba zayıfım diye hamile kalamıyo olabilirmiyim boyum 164 kilom 46 ne dersiniz. İdeal kilomun altındayım
Olabilir canım bi yerde okumuştum çok kilo da zayıflık da bazen etkiliyormuş.sen ye biraz kilo al.ben de çok zayıftım bi kaç aydır artırdım yemeyi.hoş hala hamile kalamadım ama işte bi umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…