Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzummmm❤❤❤
Nasıl sevindim anlatamam. Tüm yorumlara bakamadim daha. Kan verdin mi bilmiyorum. Ama çok net belli. Geliyor bebişin
perşembe hastaneye kadın doğum doktoru gelecek o zaman gitcem canım .bide bugün 11.gün perşembe sat günü olacak değerler daha iyi çıkar.çok tşkkk ederim sağol canım benden sonra sıra sizdee.bekliyorum çok güzel haberleri sendende hunileri:)

plojovic ah kuzum keşke yerleşme kanaması olsa ama değil belliki. Testlerim hala negatif gelen giden de yok garip bişey bu. Muhtelemen sökülür ama ne zaman belli değil

Iste yeni yerlesme ise testte zaten cikmaz diye dusundum canim.Normal kirmizi yogun kanamamiydi?

1 gün daha mi beklesem ?? 30 gün olsun tam öle versem diyorum

Yani döngün nasilsa oyle dusun canim.
Benim 32.33.gun olur o zamana bekledim.
Hatta bunda 4 gun once testte cikti.Kizimda cikmamisti.

Kızlar zaman geçmek bilmiyor sanki yarın’a kadar daha 2546381846910 saat varmış gibi
Heyecanım gitgide artıyor Dün hcg 16,94 çıktı yarın ne kadar çıkması lazım? 34-35 falan mı?

En az %60-%100 artmasi gerekiyor canim.Fazlasindan bisy olmaz :)

ÇOK SAĞOL CANIM BENİM ÇOK TŞKLER

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah.kaçıncı ayda oldu ve tedavi falan gördün mü merak ediyorum ben yedi aydır bekliyorum ondan sordum canım

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah.kaçıncı ayda oldu ve tedavi falan gördün mü merak ediyorum ben yedi aydır bekliyorum ondan sordum canım
Çok sağol canım hiç tedavi görmedim ben 2.ay denememiz ama çok sıkı tuttum bu ay çalışmayı.yumurtlama başlamadan ben başladım .yumurtlamadan sonra 2 günde devam ettim sonra bekledik artık. faydası oldumu bilmiyorum ama çok kabız oluyorum diye inciri çok yiyorum ben yumurtlamadada çok yedim ne manası var bilmiyorum belki etkilidi.Allah sizlerde nasip eder inşşş

Süpppeeeer şu an da cilloo gibi görünüyor ay Allahım kan değerinde süper çıkar inşallah canım çok çok sevindim
çok tşkler canım benim valla yreğim pır pır ediyor .merakla bekliyorum perşembeyi.kadın doğum doktoru o gün geliyor buraya .belki hem bi bakar hem beta ister iyi olur. hemde o gün bat günü. inş rabbim hepinize versin Allahım sizlerde minnak evlat kokusunu tattırsın.banada kucağıma lamak nasip etsin .dün geceden beri bütün duam bu:)

Canım durumunu anlattın en cok ona seviniyorum Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin. Dikkat et kendine buarada
aynen canım çok ama çok tsş ediyorum sizlerinde güzel haberlerini duymak bana farz .Allahım sizlerde nasip etsin gerçekten .bundan sonra daha sık burdayım genelde yatarım hele üç buçuk ay sonra çekeceğiniz var benden .yatakta olucam o kesin.

Allah sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.inşallah bizler de bu güzel haberi veririz bir gün burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…