Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb kizlar size bisey sormak istiyorum adetimin uzerinden 13 gun gecti bu sabah affedersiniz kan gelmis ama devam etmedi ovulasyon zamanimdayim sanirim ama hic bole bisey olmamisti bu ne acaba korktm biyandan yumurta tembelligi var matofin kullaniyorum 1 aydir

Ya bi kendimize gelelim allah büyük olmazları oldurur. Umutsuz olmucam yeter. Yam ben 3 sene baji çektim gitmediğim dr kalmadı. Sonra hiç ummadığım nasılsa olmucak dediğim bi anda yendim. Herşeyin vakti zamanı var. Düşünmeyelim artık günlere takılmayalım takvime bile bakmayalım gün aşırı ilişki yeter baktıkta ne oldu sanki.

Kızlar acaba zayıfım diye hamile kalamıyo olabilirmiyim boyum 164 kilom 46 ne dersiniz. İdeal kilomun altındayım
Canım biraz doğal yağlarla takviye mi yapsan? Bünye bebeği beslemek için ihtiyaç duyabilir bunlara.. tereyağı, zeytinyağı tüket.. eti yağlı yerinden ye.. badem, fındık, fıstık ye.. hic olmazsa 51-52 kiloya çıkmaya bak ki, bünye de 'hazırım, bebeği besleyebilirim' sinyalini alsın..

Ne yaptıysam kilo alamıyorum iştahım yok önceden 59 kiloydum bi zayıflarım birdaha da alamadım 9 senedir uğraşıyom

Aynen canım sanki tüp bebek son çare gibiydi benim için o da olmayınca bir anda tükendim. Haftaya dr la görüşçez birde soğan kürü ile başlayıp her ay bi kür denicem napim kaybedecek ne kaldı zaten.
Dene bakalım canım belki birinden şifa bulursun. Bende yapmıştım geçen aylarda soğan kürü

Ne yaptıysam kilo alamıyorum iştahım yok önceden 59 kiloydum bi zayıflarım birdaha da alamadım 9 senedir uğraşıyom
Diyetisyene gittin mi canım? Hipertiroidi yoktur inşallah.. ama bence sağlıklı kiloya gelirsen gebelik kolaylaşır canım. Kendini bıktırmadan, yemekten keyif alarak yersen kilo alırsın. Ama sakın boş kalori tüketme, arada makarna, pirinç falan ye ama daha çok besin değeri yüksek gıdalar almaya bak.. tahin pekmez de iyi gelebilir

Imkanin varsa bu sonuclarla ozele gitsen canım
Özeldeki doktorlar böyle canım. devlete burada gidemiyoruz. inanılmaz kalabalık. özel bile devlet hastanesi gibi. Kürlere bakiyodum internette. testere dişli aslan pençesi hormon durumunu düzeltiyormus. bide hayıt tohumu var ama o ne işe yarıyo anlamadim

Slm kizlar keselerinizi nezaman gordunuz.ben bugun 4 +6 da gittim goremedim canim cok skildi yaa ikizlerimi kaybettim karnimda öldüler 5 ay omce cok korkuyrm yine sagliksiz gebelik olcak diye

Canım ben geçen cuma gittim 6 hafta dedi Dr anca gördüm keseyi ondan bir hafta önce gittim göremedim ve kalp atışı için cuma günü gideceğim kısmetse geçmiş olsun ayrıca Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin hepimize

kızlar merhaba ıyı haftalar dılerım nasılsınız umarım yenı hafta umut saglıkmutluluk ıle dewam eder hepımız ıcın erken gebelık testı ne kadar erken yapabılırım bılgısı olan yardımcı olabılrı mı

Ahh bu inatçı kız sabahı beklermi. Testi buldu ya koştur koştur yaptı ve gördü ebesinin nikahını artık sabaha kadar belirsizlikler içinde uyusun uyuya bilirse...

Kız naptın? Keşke sabah yapsaydın be gülüm daha garanti oluyor. Zaten hep bu sabırsızlıklar yüzünden büyük hayalkırıklığına uğruyoruz. Hemen umudunu yitirme adetine var 4 gün var daha. Belirtiler başladı mı?

Kan testi yaptırcagım da idrar ilentakip ediyorum bi tarftannda . Burda bi cok kişi 10.günde negatif cıkmıs anlamadın bende . 12.günde testi tekrarlayacagım
12.gun kanda yaptırsan pozitif cıkar yine bekle derim ben adet gününe kadar,benim kanda 4,5du

12.gun kanda yaptırsan pozitif cıkar yine bekle derim ben adet gününe kadar,benim kanda 4,5du
Canım kanda 4,5 cıksa gebelik var diyemeyiz zaten.
İdrarda da 20 den yukarısını gösterıyor .benim şu an muhtemelen 20 yada yukarısı hcg için . İki gün sonra silikliği gider diye düşünüyorum ama bakalım. Nette 10.günden sonra gidyor yazıyor her yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…