Canım biraz doğal yağlarla takviye mi yapsan? Bünye bebeği beslemek için ihtiyaç duyabilir bunlara.. tereyağı, zeytinyağı tüket.. eti yağlı yerinden ye.. badem, fındık, fıstık ye.. hic olmazsa 51-52 kiloya çıkmaya bak ki, bünye de 'hazırım, bebeği besleyebilirim' sinyalini alsın..Kızlar acaba zayıfım diye hamile kalamıyo olabilirmiyim boyum 164 kilom 46 ne dersiniz. İdeal kilomun altındayım
Ne yaptıysam kilo alamıyorum iştahım yok önceden 59 kiloydum bi zayıflarım birdaha da alamadım 9 senedir uğraşıyomCanım biraz doğal yağlarla takviye mi yapsan? Bünye bebeği beslemek için ihtiyaç duyabilir bunlara.. tereyağı, zeytinyağı tüket.. eti yağlı yerinden ye.. badem, fındık, fıstık ye.. hic olmazsa 51-52 kiloya çıkmaya bak ki, bünye de 'hazırım, bebeği besleyebilirim' sinyalini alsın..
Dene bakalım canım belki birinden şifa bulursun. Bende yapmıştım geçen aylarda soğan kürüAynen canım sanki tüp bebek son çare gibiydi benim için o da olmayınca bir anda tükendim. Haftaya dr la görüşçez birde soğan kürü ile başlayıp her ay bi kür denicem napim kaybedecek ne kaldı zaten.
Imkanin varsa bu sonuclarla ozele gitsen canımdemedi canim ya. bu ikinci doktor bu da kötü çıktı
Diyetisyene gittin mi canım? Hipertiroidi yoktur inşallah.. ama bence sağlıklı kiloya gelirsen gebelik kolaylaşır canım. Kendini bıktırmadan, yemekten keyif alarak yersen kilo alırsın. Ama sakın boş kalori tüketme, arada makarna, pirinç falan ye ama daha çok besin değeri yüksek gıdalar almaya bak.. tahin pekmez de iyi gelebilirNe yaptıysam kilo alamıyorum iştahım yok önceden 59 kiloydum bi zayıflarım birdaha da alamadım 9 senedir uğraşıyom
Canım tiroit baktırdın mı? Bende önceden kiloluydum 10 kilo verdim sonra baktırdım tiroit çıktı.Ne yaptıysam kilo alamıyorum iştahım yok önceden 59 kiloydum bi zayıflarım birdaha da alamadım 9 senedir uğraşıyom
Özeldeki doktorlar böyle canım. devlete burada gidemiyoruz. inanılmaz kalabalık. özel bile devlet hastanesi gibi. Kürlere bakiyodum internette. testere dişli aslan pençesi hormon durumunu düzeltiyormus. bide hayıt tohumu var ama o ne işe yarıyo anlamadimImkanin varsa bu sonuclarla ozele gitsen canım
Slm kizlar keselerinizi nezaman gordunuz.ben bugun 4 +6 da gittim goremedim canim cok skildi yaa ikizlerimi kaybettim karnimda öldüler 5 ay omce cok korkuyrm yine sagliksiz gebelik olcak diye
Ahh bu inatçı kız sabahı beklermi. Testi buldu ya koştur koştur yaptı ve gördü ebesinin nikahınıartık sabaha kadar belirsizlikler içinde uyusun uyuya bilirse...
Kuzummmm❤❤❤Eki Görüntüle 2106325 arkadaşlara sözüm var diye attım kızlar ne olur yanlış anlamayın
12.gun kanda yaptırsan pozitif cıkar yine bekle derim ben adet gününe kadar,benim kanda 4,5duKan testi yaptırcagım da idrar ilentakip ediyorum bi tarftannda . Burda bi cok kişi 10.günde negatif cıkmıs anlamadın bende . 12.günde testi tekrarlayacagım
Hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin inşEki Görüntüle 2106322 kızlar herkese günaydın.benim gördüğümü sizde görüyormusunuz. Şükürler olsun:)
Test sonucum kızlar. Çok mü düşük???
Canım kanda 4,5 cıksa gebelik var diyemeyiz zaten.12.gun kanda yaptırsan pozitif cıkar yine bekle derim ben adet gününe kadar,benim kanda 4,5du
Ben 8 önce yaptım adete pozitif çıktıkızlar merhaba ıyı haftalar dılerım nasılsınız umarım yenı hafta umut saglıkmutluluk ıle dewam eder hepımız ıcın erken gebelık testı ne kadar erken yapabılırım bılgısı olan yardımcı olabılrı mı
BAktık canım normal ben iştahsızımCanım tiroit baktırdın mı? Bende önceden kiloluydum 10 kilo verdim sonra baktırdım tiroit çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?