- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Aminn hepnzden Allah razı olsunCanım ınsallah sıkıntısiz gecer Allah sabir versin yardimciniz olsun..
çok tşkler canımm benim darısı başınıza inşşş:)Hayırlısı olsun tatlimmmmm
Hayırlı olsun canım çok iyi öğrenmişsin 3. haftada :))Kızlar zaman geçmek bilmiyor sanki yarın’a kadar daha 2546381846910 saat varmış gibi
Heyecanım gitgide artıyorDün hcg 16,94 çıktı yarın ne kadar çıkması lazım? 34-35 falan mı?
Aynen canım t.d. aslan pencesi baya iyi tabi duzenli kullanmak gerekiyor. Bende ictim gecen ay 20 gun 1 ay araliksiz icmek gerekiyor ona ragmen düşürdü prolaktini. Zaten fsh ye de iyi gelen bi bitki bence sen bu ay ona basla o bittikten sonra sogan kuru yap .Özeldeki doktorlar böyle canım. devlete burada gidemiyoruz. inanılmaz kalabalık. özel bile devlet hastanesi gibi. Kürlere bakiyodum internette. testere dişli aslan pençesi hormon durumunu düzeltiyormus. bide hayıt tohumu var ama o ne işe yarıyo anlamadim
Cnm ya bnde 11.gun catlatma ignemi oldm bugun 16. Gun dunden beri pembe kahve arasi lekelenmelerim oluyo bnde korktm ama bugun dr.a sordm hic bisi demedi onemsemedi ckMrb kizlar size bisey sormak istiyorum adetimin uzerinden 13 gun gecti bu sabah affedersiniz kan gelmis ama devam etmedi ovulasyon zamanimdayim sanirim ama hic bole bisey olmamisti bu ne acaba korktm biyandan yumurta tembelligi var matofin kullaniyorum 1 aydir
Yerleşme kanaması olabilir canım dikkat et kendineCnm ya bnde 11.gun catlatma ignemi oldm bugun 16. Gun dunden beri pembe kahve arasi lekelenmelerim oluyo bnde korktm ama bugun dr.a sordm hic bisi demedi onemsemedi ck
Insallah canım butun isteyenlere nasip olsun. Kız sen yatmasan biz seni zorla yatiririz o degil ben takarim aman kalkma aman is yapma diye ha bire sorarim :) Allah yuzunuze baksin canim en az sikintisiz atlat bu sureci. bebisi emzirirken bile yazarsin artik :)aynen canım çok ama çok tsş ediyorum sizlerinde güzel haberlerini duymak bana farz .Allahım sizlerde nasip etsin gerçekten .bundan sonra daha sık burdayım genelde yatarım hele üç buçuk ay sonra çekeceğiniz var benden .yatakta olucam o kesin.
Sendende Allah razi olsn kuzummm varligi yetenlerdensinçok tşk ederim Allah sizden razı olsun Allahım sizlerde bol bol nasip etsin en yakın zamanda .kalbimden hepiniz için geçen bu.
Kuzum ya akla gelen tek sey o suan Allah soyletsin insallah ama ck erken deglmi cnm yaa Allah hayra cikarsin insallahhYerleşme kanaması olabilir canım dikkat et kendine
Insallah cAnım amin sadece biraz bekle eğer çok erkense çünkü nasıl hamile kaldığını bilemediğim için bişey diyemem bende uzun zamandır tedavi görüyorum Allahın izniyle olur inşKuzum ya akla gelen tek sey o suan Allah soyletsin insallah ama ck erken deglmi cnm yaa Allah hayra cikarsin insallahh
İnşallah canım hepimizin sağlıklı ve hayırlı bi şekilde bebeği olur.ben iki sene düşünmedim.sonra hemen olacak sandım ama yedi aydır olmuyor.hsg çektirdin mi sen canım eski sistemle mi çektiler.yani Rahmi tutup çekiyolarmış eski sistemde o çok acıtıyormuş diye duydum da.yeni sistem varmış bide sanırım o acıtmıyormuş.
çok tşkler canım benim valla yreğim pır pır ediyor .merakla bekliyorum perşembeyi.kadın doğum doktoru o gün geliyor buraya .belki hem bi bakar hem beta ister iyi olur. hemde o gün bat günü. inş rabbim hepinize versin Allahım sizlerde minnak evlat kokusunu tattırsın.banada kucağıma lamak nasip etsin .dün geceden beri bütün duam bu:)
MerhabaMerhaba bnde varimm
belki kuzum yerleşme kanamasıdır o hemde koyu kahve yani umut hala devam ediyor .şöyle düşünsene hiç bir sorunun yok doktorda öyle dedi kist falanda yok sökülecek olsan sökülrdün benceYok canım çektirmedim daha bu ay ya da önümüzdeki ay çektiricem. Yeni sistem cihazla yaptırıcam ötekine asla dayanamam İstanbul yaşıyorsan yer önerebilirim
Allah duanı kabul etsin canım benim bizimde dualarımız seninle. Perşembeye de daha var inşallah çabucak geçerde haberini alırız
@plojovic yok kuzum kırmızı değil normalde bat günüm yarındı ama ctesi günü koyu kahve olarak geldi bir daha da gelmedi, bir de bugün sabah gelmiş aynu miktarda kahverengi. Adet göreceksem de neden sökülemiyorum anlamadım
yazmammı kız.kimi zaman üzüldüm kimi zaman sevindim.hepiniz ortak oldunuz.Insallah canım butun isteyenlere nasip olsun. Kız sen yatmasan biz seni zorla yatiririz o degil ben takarim aman kalkma aman is yapma diye ha bire sorarim :) Allah yuzunuze baksin canim en az sikintisiz atlat bu sureci. bebisi emzirirken bile yazarsin artik :)
belki kuzum yerleşme kanamasıdır o hemde koyu kahve yani umut hala devam ediyor .şöyle düşünsene hiç bir sorunun yok doktorda öyle dedi kist falanda yok sökülecek olsan sökülrdün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?