- 21 Kasım 2015
- 238
- 189
- 103
- 35
Tamam canım çok teşekkür ederimEvet bu topikte birkaç kişinin başına geldi. Önceden piki görmediysen geç yumurtlama da olabilir canım. Kesinlikle değerlendirmeni oneririm
Hayırlısı olsun inşallah canım benim :) ben tedbir amaçlı verdim :) inşallah vardır bebim:))Biz de burda heyecanla güzel haberlerinjzi bekliyoruzz:) insaallah hakkınızda en Hayirliı olur. Eğer yoksa da üzülmeyin bekletiyorsa vardır rabbimizin bi bildiği :) yine de inşaallah vardır bebis:)
Aynen canım insallah vardir :)Yapısal birsey canım bu ben normalde de sakin sabırlı biriiyim . Bekliyorum rabbim bilir var mı yok mu varsa zaten cıkıyor
Aslında yarın sabah yapacaktım içimden bi ses yap dedi nedense ilk idrar olmamasına ragmen bu saate kadar iyi bir sıvı tüketmeme ragmen böyle cıktı .
Çatlatma ipnesi oldgm için umutlandrmadım kendimi kaç gündür ama şimdi kaybolması gerekirken koyulastıgını fark edince kalbim yerinden cıkacak gbi oldu bende burdaki tecrübeli arkadaslarıma sorayım dedim
Kızlar doktordan Allah razı olsun sıram gelmeden beni kana gönderdi sıram gelmeden kan çıkar inşaallah, adam o kadar anlayışlı kiHemen yönlendirdi.
Kan verdim dua edin lütfen
Dimi bende senin gbi düşünüyorm canım yarın sabah yapmayacagım ama persembe sabahı yapacagım o zamn daha net belli olur zaten yarın nöbetteyim vaktim de olmazYani dunki teste gore yarin sabah ki daha bariz olur bugun boyle ciktiysa.
Koyu cidden canim
Gozunaydiinn ❤ :)
Heyecanla ve sinirle okurken bunu okuyup yumusadim :)))))))
Cok sukur akilli basli biri cikmis.
Kimbilir insanlar ne bahanelerle kan vermek istiyorda boyle onyargililar
Bunu ortopedi doktorundan istedimHeyecanla ve sinirle okurken bunu okuyup yumusadim :)))))))
Cok sukur akilli basli biri cikmis.
Kimbilir insanlar ne bahanelerle kan vermek istiyorda boyle onyargililar
13:23 de verdim canım, sistemi kontrol ediyorum çıkmamış daha :)Ne zaman çikicak cok heycanlandım :)R4bi4
Dimi bende senin gbi düşünüyorm canım yarın sabah yapmayacagım ama persembe sabahı yapacagım o zamn daha net belli olur zaten yarın nöbetteyim vaktim de olmaz
Bunu ortopedi doktorundan istedim
Bi de Suriyeli. Görseniz o kadar tatlış ki
İnşallah sonuç da bu kadar mücadeleme değmiştir
Bu ay ilk kez takipli sekilde denedim hamile kalmayı.ama umudum kalmamıstı.ılk evliliğimde 7 yıl evli kaldım.ama anne olamadım.hic bir sorun yokken.ayrıldık tabi ayrılmada cocugun etkısı yoktu.uzun zaman sonra biri ile tanıştım. Evlendık.ılk adetim oldu.tabi umutsuzum ya. Sonraki ay daha dikkatli ve ovalasyonu takıp etttı m.adetime daha varken bazı sıkayetlerım oldu şüphelendim. Adete 6 gun kala test yaptım sonuc pozitif. Ama cok silik dı.kan testi yaptırdım. 39.23 3 gun sonra tekrar ıdrar testı yaptım. Bu sefer cızgı koyuydu.karın agrısı var adet olacakmıs gıbı.yarın kadın doguma gıdecem inşallah hersey yolundadır. Sizce sayım cok mu az
Evet sagol canım. 423 olmus sayım.ıkı hafta sonra bı daha kese suan gozukmedı.buna da sukurOlsun canım onun faydası olmuştur sana o ay sonuç almazsın ertesi ay alırsındeneye yanıla öğreniyoruz herşeyi. Kür konusu bizden sorulur
Hayırlı olsun canım insallah yuvanda cok mutlu olursunuz yavrunuzla:)Evet sagol canım. 423 olmus sayım.ıkı hafta sonra bı daha kese suan gozukmedı.buna da sukur
Cok sagol canım rabbim ısyeten herkese nasıp etsınHayırlı olsun canım insallah yuvanda cok mutlu olursunuz yavrunuzla:)
sezson cum sende durumlar nedir? genelde dert yanmaktan ziyade dertlere derman olmaya çalışıyorsun bence =)Hayırlı olsun canım insallah yuvanda cok mutlu olursunuz yavrunuzla:)
Cnm yeni hastaneden geldm çok kötüyüm dua edin dış geblk denildi degerlerm düşmüyor kürtaj olmama ragmen çok gec olmadan o tedaviyi görmezsem tüplerim patlar ameliytla tüpüm alınr dua edinGecmis olsun canım dikkat et kendine sağlıklı bebekler icin lazimsin:) doktorun ne dedi
Ayy canım cok sagol napim kafama takilan seyleri soruyorum arada ama sukrediyorum halimize cunku insanlar yillarca ugrasiyor 10 aylik evliyim biseyler ogrenmeye çalışıyorum moralimi olabildigince yuksek tutmaya calisiyorumsezson cum sende durumlar nedir? genelde dert yanmaktan ziyade dertlere derman olmaya çalışıyorsun bence =)
olumlu birisin, inşallah gönlüne göre olur her şey
Nasilllsonuç çıkmış ama göremiyorum
sonuç girildi yazıyor ama sonucun kendisi yok. Ayh patlıycamNasilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?