Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz de burda heyecanla güzel haberlerinjzi bekliyoruzz:) insaallah hakkınızda en Hayirliı olur. Eğer yoksa da üzülmeyin bekletiyorsa vardır rabbimizin bi bildiği :) yine de inşaallah vardır bebis:)
Hayırlısı olsun inşallah canım benim :) ben tedbir amaçlı verdim :) inşallah vardır bebim:))

Yani dunki teste gore yarin sabah ki daha bariz olur bugun boyle ciktiysa.
Koyu cidden canim
Gozunaydiinn ❤ :)

Kızlar doktordan Allah razı olsun sıram gelmeden beni kana gönderdi sıram gelmeden kan çıkar inşaallah, adam o kadar anlayışlı ki Hemen yönlendirdi.

Kan verdim dua edin lütfen

Heyecanla ve sinirle okurken bunu okuyup yumusadim :)))))))
Cok sukur akilli basli biri cikmis.
Kimbilir insanlar ne bahanelerle kan vermek istiyorda boyle onyargililar

Dimi bende senin gbi düşünüyorm canım yarın sabah yapmayacagım ama persembe sabahı yapacagım o zamn daha net belli olur zaten yarın nöbetteyim vaktim de olmaz

Heyecanla ve sinirle okurken bunu okuyup yumusadim :)))))))
Cok sukur akilli basli biri cikmis.
Kimbilir insanlar ne bahanelerle kan vermek istiyorda boyle onyargililar
Bunu ortopedi doktorundan istedim

Bi de Suriyeli. Görseniz o kadar tatlış ki

İnşallah sonuç da bu kadar mücadeleme değmiştir

Dimi bende senin gbi düşünüyorm canım yarın sabah yapmayacagım ama persembe sabahı yapacagım o zamn daha net belli olur zaten yarın nöbetteyim vaktim de olmaz

Cok heyecanliiiii :)))))batin gecince daha bile koyu olur zaten.
Olmus olmuş :))))))

Bunu ortopedi doktorundan istedim

Bi de Suriyeli. Görseniz o kadar tatlış ki

İnşallah sonuç da bu kadar mücadeleme değmiştir

Insallaahhh❤❤

sonuç çıkmış ama göremiyorum

Gecmis olsun canım dikkat et kendine sağlıklı bebekler icin lazimsin:) doktorun ne dedi
Cnm yeni hastaneden geldm çok kötüyüm dua edin dış geblk denildi degerlerm düşmüyor kürtaj olmama ragmen çok gec olmadan o tedaviyi görmezsem tüplerim patlar ameliytla tüpüm alınr dua edin

sezson cum sende durumlar nedir? genelde dert yanmaktan ziyade dertlere derman olmaya çalışıyorsun bence =)
olumlu birisin, inşallah gönlüne göre olur her şey
Ayy canım cok sagol napim kafama takilan seyleri soruyorum arada ama sukrediyorum halimize cunku insanlar yillarca ugrasiyor 10 aylik evliyim biseyler ogrenmeye çalışıyorum moralimi olabildigince yuksek tutmaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…