kan 82 iken çizgi silikti canım . Kişiden kişiye değişiyor böyle seyler kimi adeti gecince öğreniyor kimi adet günü kimi adetten bir hafta önce o döllenme ile alakalı birsey .Ben o kopkoyu cizgiyi hamillegin ilerleyen gunlerinde bile gormedim kan 302 iken cizgi silikti
Ne kadar sabirlisinCanım kan testi cuma günü yaptıracagım persembe günü tekrar idrar testi yapacagım
Kasık agrısı var bende şu an stres yaptım daha da arttı kasık agrısı sakinlemem lazım
Bende koyulastigini goruyorum bide ilk idrar degilmis ilk idrarla olsa daha koyu olurdu benceKızlar koyulaştıgını düşünenler rica etsem yazabilir mi ?
Benim bat 20 subat simdiiden gun sayiyoruCanım kan testi cuma günü yaptıracagım persembe günü tekrar idrar testi yapacagım
Kasık agrısı var bende şu an stres yaptım daha da arttı kasık agrısı sakinlemem lazım
Ben de bunun için dedim, şu an devlet hastanesinde kendisiOzel hastanelerde 1 saate sonuc veriyolar
Kızlar allah razı olsun biraz olsun içim rahatladı kendi kendime paranoyaklastgımı düşünüyrdm gayetten cizgi görüyorum galiba diye ama sizlerde benim gbi görüyrsnzBende koyulastigini goruyorum bide ilk idrar degilmis ilk idrarla olsa daha koyu olurdu bence
Canım sabırlıyım ben evet .Benim bat 20 subat simdiiden gun sayiyoru
Ovulasyon yapmistim degerlendirdik beklicez artikCanım sabırlıyım ben evet .
İnşallah sen degerlendir günlerini bos gecirme
Tatlım eğer bebek varsa röntgende zarar görür. Kapıda uyarı var biliyorsun, gebeler giremez diye..yarın için randevu almıştım zaten ama röntgene girceğim için tereddütteyim ben napıcam
Tekrar yumurtluyo olabilirmisinKızlar adete 1 hafta kaldı bu yumurtlama testim...ne anlama geliyor...
Olup olmadığını bilsemTatlım eğer bebek varsa röntgende zarar görür. Kapıda uyarı var biliyorsun, gebeler giremez diye..
İki sebebi olabilir. Önceden kesin yumurtladıysan ikinci kez yumurtluyorsun.. veya hamilesindir hormonlar şaha kalkmış :)Kızlar adete 1 hafta kaldı bu yumurtlama testim...ne anlama geliyor...
Telefondan bak int de cıkarseymaka @whiterabbit88 mahidevran61 @AsyaaAyazz ve kızlar acile geldim maalesef almadılar kan
Çok sinir oldum, şimdi kadın doğuma sıra alcam ama gelmez artık sıra. Sağlık ocağı nerde onu da bilmiyorum
Bence röntgen öncelikli olmamalı şu an. Ya bebek varsa? Öğrenmeden girme derimOlup olmadığını bilsem
İşim Allah'a kaldı
Canım dua et sakinlesmeye calis :) cumaya kadar sabredebilmen ne guzel ama zaten hemsiresin biz hemsire olsak delik deşik olurduk herhaldeKızlar allah razı olsun biraz olsun içim rahatladı kendi kendime paranoyaklastgımı düşünüyrdm gayetten cizgi görüyorum galiba diye ama sizlerde benim gbi görüyrsnz
Geçmiş olsun canım 1 ay korun bence toparlansın rahimKürtaj oldm kızlar . sizce kornaym mı kornmayaym mı bi bilgnz var mı
randevum 14:50ymiş ya ben şimdi girip doktordan rica etsem mi kan testiBence röntgen öncelikli olmamalı şu an. Ya bebek varsa? Öğrenmeden girme derim
Söyle acile yönlendirir belki. Bu işin şakası yok. 5 gün geciktim de, doktor isteyince almak zorunda kalırlar.. acildeki duyarsız doktora da ne diyim bilemedim. Keşke randevunu gösterseydin, bak 14:50 röntgene giriyorum diye..randevum 14:50ymiş ya ben şimdi girip doktordan rica etsem mi kan testi
Canım baska gun cektirsen olmaz mi kan alsalar bile o saate yetisir mirandevum 14:50ymiş ya ben şimdi girip doktordan rica etsem mi kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?