- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Dış gebelik denildi bana çok kötyüm kürtaj olmama ragmen drgrlerm düşmüyor eger müdahale etmeseler tüplerim patlaycak ve bni tedaviye almıyolar bana dua edinnnn ne olrİstersen bi adet bekle rahim toplasın kendini canım ama ben hic korunmadan hamile kaldım cünkü hemen olur ümidim yoktu
Canım lütfen mora lini bozma ne gerekiyorsa yaptir ihmal etme Rabbim yüzünüze baksin Insallah iyileşirsin duzelir herseyCnm yeni hastaneden geldm çok kötüyüm dua edin dış geblk denildi degerlerm düşmüyor kürtaj olmama ragmen çok gec olmadan o tedaviyi görmezsem tüplerim patlar ameliytla tüpüm alınr dua edin
Cnm yeni hastaneden geldm çok kötüyüm dua edin dış geblk denildi degerlerm düşmüyor kürtaj olmama ragmen çok gec olmadan o tedaviyi görmezsem tüplerim patlar ameliytla tüpüm alınr dua edin
sonuç girildi yazıyor ama sonucun kendisi yok. Ayh patlıycam
Birazdan cikar o zaman canım hadi bu kadar bekletti iyi olsun insallahsonuç girildi yazıyor ama sonucun kendisi yok. Ayh patlıycam
sonuç girildi yazıyor ama sonucun kendisi yok. Ayh patlıycam
Kan testiyle kesinleştir bence canım evde baska test varsa tekrarlayabilirsin gozun aydin :)Kızlar merhaba, adetime 5 gün var ama ben gebelik testi yaptım erken olanlardan değil normal olanlardan ve 5 dk içinde silik çizgi cıktı şimdi çok netleşti ne yapmam lazım şoktayım yanlış olma ihtimali var mı
Kızlar merhaba, adetime 5 gün var ama ben gebelik testi yaptım erken olanlardan değil normal olanlardan ve 5 dk içinde silik çizgi cıktı şimdi çok netleşti ne yapmam lazım şoktayım yanlış olma ihtimali var mı
Ayyy ben soktayimmm hala varsa da nasıl olsa çıkmaz dedim hemen 5 dk da cıktı kuruduktan sonra netleşti ilk defa böyle bsy oldu ben bu şüpheyle duramam ki kan vermeden :)Gozunaydiiinnn :)))
Elinde testin varsa persembe sabahi tekrar yap koyulastigini gorursun :)
Gununu bekle kan ver bence :)
Hatta bekleyebilirsen kan verme hic 10 gun sonraya randevu al :)))
Sevgili gençler açıklandı ve tertemiz bir negatif0.1
Sevgili gençler açıklandı ve tertemiz bir negatif0.1
Ay bu ay ne oldu bize yaa. Hep adet olamadık. Ama var ya bence psikolojik. Beyinle alakalı bu durum çünkü. Hep hamile sinyali veriyor. Hayırlısı olsun canım benim. Daha yenisin zatenSevgili gençler açıklandı ve tertemiz bir negatif0.1
Ayyy ben soktayimmm hala varsa da nasıl olsa çıkmaz dedim hemen 5 dk da cıktı kuruduktan sonra netleşti ilk defa böyle bsy oldu ben bu şüpheyle duramam ki kan vermeden :)
Evet canım en azından tereddütte kalmam :)Annesi ona narçıl alacak mekkeden,dualar edecek yerinde yureginleeee oyle gelecek minnos isi biliyor ❤❤❤
Icin rahatlamistir en azindan canim.
Bel sorununda kalkar ortadan insallah onda da bisy cikmaz.
Kac kere adını etiketledim canım :) hosgeldinMrb kızlar uzun bi arada sonra tekrar katıldım bi 15 gün tatil yaptım 15 gün içerisinde kaç hamiş arkadaşlar cıktı baya konusmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?