- 13 Kasım 2017
- 860
- 948
- 53
Oo daha hakikaten çok erken inşallah olur canım hayırlısıylaBenim daha ilk çok erken biliyorum ama fazla kuruntu yapıyorum işte
Bana da koyu geldi testiniz çok belli görünüyor :) hayırlı olsun insaallah hayırla sağlıkla elinize alirsiniz:)Be
nde öyle düşündüm ama koyulaşmas çatlatma ipnesi ile canım kaybolur . Ben hemşireyim bu konuları biliyorum ama her insan kendi basına gelince tecrübesiz oluyor sormak istıyor terzi kendi söküğünü dikemez derler ya o misal bnimde.
Daha önce kesin yumurtlayıp yumurtladığımı bilemiyorum çünkü testi çok düzenli yapamamıştım ama 1 hafta kala yeniden yumurtlama mümkün mü böyle??İki sebebi olabilir. Önceden kesin yumurtladıysan ikinci kez yumurtluyorsun.. veya hamilesindir hormonlar şaha kalkmış :)
Birde iki günde bir bazen üstüste e düzenli ilişki oldu adet bittiğinden beriDaha önce kesin yumurtlayıp yumurtladığımı bilemiyorum çünkü testi çok düzenli yapamamıştım ama 1 hafta kala yeniden yumurtlama mümkün mü böyle??
Insaallah hayırlı haberlerle gelirsiniz :)Kızlar doktordan Allah razı olsun sıram gelmeden beni kana gönderdi sıram gelmeden kan çıkar inşaallah, adam o kadar anlayışlı kiHemen yönlendirdi.
Kan verdim dua edin lütfen
Heyecandan elim ayağım titriyorInsaallah hayırlı haberlerle gelirsiniz :)
Yarın sabah ilk idrarla dene hiç olmazsa, var gibi duruyor inşalllahhh vardır bebiş
Cnm ignenin kacinci gunu bugunKızlar koyulaştıgını düşünenler rica etsem yazabilir mi ?
Evet bu topikte birkaç kişinin başına geldi. Önceden piki görmediysen geç yumurtlama da olabilir canım. Kesinlikle değerlendirmeni oneririmDaha önce kesin yumurtlayıp yumurtladığımı bilemiyorum çünkü testi çok düzenli yapamamıştım ama 1 hafta kala yeniden yumurtlama mümkün mü böyle??
Hey maşallahhamileymişimmm
canım yazdıklarını heyecanla takip ettim, amma aksiyon olmuş. Sonuçta kan verebilmişsin şükür, hayırlı sonuçlarseymaka whiterabbit88 @mahidevran61 @AsyaaAyazz ve kızlar acile geldim maalesef almadılar kan
Çok sinir oldum, şimdi kadın doğuma sıra alcam ama gelmez artık sıra. Sağlık ocağı nerde onu da bilmiyorum
kız hatta hamilelik şüphesi olanlar giremez yazıyor yaw, ne kıt insanlar var allaam hiç halden anlamıyorlarTatlım eğer bebek varsa röntgende zarar görür. Kapıda uyarı var biliyorsun, gebeler giremez diye..
Amin amin inşallah canım rabbim bebek varsa saglıklı bir gebelik nasip etsin ve rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBana da koyu geldi testiniz çok belli görünüyor :) hayırlı olsun insaallah hayırla sağlıkla elinize alirsiniz:)
Yapısal birsey canım bu ben normalde de sakin sabırlı biriiyim . Bekliyorum rabbim bilir var mı yok mu varsa zaten cıkıyorCanım dua et sakinlesmeye calis :) cumaya kadar sabredebilmen ne guzel ama zaten hemsiresin biz hemsire olsak delik deşik olurduk herhalde
Neyse ki doktor anlayışlı çıkmış da yollamış kan vermeye.. strese girdim oturduğum yerdencanım yazdıklarını heyecanla takip ettim, amma aksiyon olmuş. Sonuçta kan verebilmişsin şükür, hayırlı sonuçlar
kız hatta hamilelik şüphesi olanlar giremez yazıyor yaw, ne kıt insanlar var allaam hiç halden anlamıyorlar
11.günü canımCnm ignenin kacinci gunu bugun
Biz de burda heyecanla güzel haberlerinjzi bekliyoruzz:) insaallah hakkınızda en Hayirliı olur. Eğer yoksa da üzülmeyin bekletiyorsa vardır rabbimizin bi bildiği :) yine de inşaallah vardır bebis:)Heyecandan elim ayağım titriyor
Aminn insaallah canım. :)Amin amin inşallah canım rabbim bebek varsa saglıklı bir gebelik nasip etsin ve rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?