Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar. Aranızda hiç ateş olcerek hamile olduğunu öğrenen var mı? Yumurtlamadan sonra ates düşer mi hamile deilsek. Ya da adete iki üç gün kala mi ateş düşer.

Bana da koyu geldi testiniz çok belli görünüyor :) hayırlı olsun insaallah hayırla sağlıkla elinize alirsiniz:)

İki sebebi olabilir. Önceden kesin yumurtladıysan ikinci kez yumurtluyorsun.. veya hamilesindir hormonlar şaha kalkmış :)
Daha önce kesin yumurtlayıp yumurtladığımı bilemiyorum çünkü testi çok düzenli yapamamıştım ama 1 hafta kala yeniden yumurtlama mümkün mü böyle??

Daha önce kesin yumurtlayıp yumurtladığımı bilemiyorum çünkü testi çok düzenli yapamamıştım ama 1 hafta kala yeniden yumurtlama mümkün mü böyle??
Evet bu topikte birkaç kişinin başına geldi. Önceden piki görmediysen geç yumurtlama da olabilir canım. Kesinlikle değerlendirmeni oneririm

canım yazdıklarını heyecanla takip ettim, amma aksiyon olmuş. Sonuçta kan verebilmişsin şükür, hayırlı sonuçlar

Tatlım eğer bebek varsa röntgende zarar görür. Kapıda uyarı var biliyorsun, gebeler giremez diye..
kız hatta hamilelik şüphesi olanlar giremez yazıyor yaw, ne kıt insanlar var allaam hiç halden anlamıyorlar

Canım dua et sakinlesmeye calis :) cumaya kadar sabredebilmen ne guzel ama zaten hemsiresin biz hemsire olsak delik deşik olurduk herhalde
Yapısal birsey canım bu ben normalde de sakin sabırlı biriiyim . Bekliyorum rabbim bilir var mı yok mu varsa zaten cıkıyor

Neyse ki doktor anlayışlı çıkmış da yollamış kan vermeye.. strese girdim oturduğum yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…