Ortalama 30 Gunde oluyorsun canimkızllar benim adet düzenim su sekilde
aylara göre olma sıklıgı
32
28
27
24
32
35
32
Adetin kaç gün geçti ay saglıkla kucağına al kuzu belirtilerin neydi benimde 3. Gün gecti de
Göğüslerinde agrı acı sızı oldu mu peki Benim belirtim adet olacakmışım gibi karnımda şiş ama gögüslerime dokunamıyorumTatlım ben bu ay adet takibi yapmadım yani tam gününü bilmiyorum ama aşağı yukarı söyleyebilirim şu an ennnnnn fazla 3-4 gün gecikmiştir. En büyük belirti adet belirtimin olmamasıydı bu beni şüphelendirdi. Her ay karnım şişer kasıklarım ağrır adet öncesi, bu ay hiçbiri olmadı oradan anladım :))
Görmedim cnn ben zaten bu siteyi fazla kullanmayı bilmiyorum sende biseyler varmı hamilelik varmiKac kere adını etiketledim canım :) hosgeldin
Canım ben geçen ay kontrole gittim bi sorun yoktu. Yarına randevu aldım gidip bakıyım sorunum neymişCnm üzülme sakın hayırlısı buymuşş mik miklere devamm bende doktordan cıktım şimdi klomen verdi yine sende gitsene doktora bildiğim kadarıyla tedavin yoktu dini
Ck sevindmm Rabbm saglikla kucaginiza almayi nasip etsn insallahhhÇok şükür Allahım...inşallah böyle devam eder.
Yok canım regl oldum yeni umutlara yelken açtımGörmedim cnn ben zaten bu siteyi fazla kullanmayı bilmiyorum sende biseyler varmı hamilelik varmi
Canim batin 3 gun gecmis demi test yapmadin mi :)Göğüslerinde agrı acı sızı oldu mu peki Benim belirtim adet olacakmışım gibi karnımda şiş ama gögüslerime dokunamıyorum
Az önce aldım geldim kuzum yarın sabah yapacagım :) 4. GünCanim batin 3 gun gecmis demi test yapmadin mi :)
Ben 15 gün evde değildim 15 gündür misafirlikte ancak 4 kez tek ilişki oldu adetine 10 gün var eğer gecikmeseYok canım regl oldum yeni umutlara yelken açtım
Sen naptin var mi biseyler
Git cnm benim ihmal etme kist olur bişe olur büyümesinCanım ben geçen ay kontrole gittim bi sorun yoktu. Yarına randevu aldım gidip bakıyım sorunum neymiş
Bi tane mi aldin kanina girip simdi yaptırırdik biriniAz önce aldım geldim kuzum yarın sabah yapacagım :) 4. Gün
Canım sut maydanoz buhari fayda sagladi mı akıntı vs oldu muBen 15 gün evde değildim 15 gündür misafirlikte ancak 4 kez tek ilişki oldu adetine 10 gün var eğer gecikmese
Bir tane erken gebelik testi aldım kuzum :))Bi tane mi aldin kanina girip simdi yaptırırdik birini
Üçüncü klomen olcak buinşallahalırım sonuçEstrofem hap kullananlar varmı doktorum bana ondan verdi klomenin yanına
Ee erken gebelikse yapsana gerci cokta ısrar etmim ilk idrar degil ama sanki cikar gibi yaaBir tane erken gebelik testi aldım kuzum :))
valla çok gerildim, bıktım hastanedenGit cnm benim ihmal etme kist olur bişe olur büyümesin
Ay bende bilemedim ama cok su içen biriyim nescafe cay su az önce içtim ondan iyi çıkmaz galiba :)Ee erken gebelikse yapsana gerci cokta ısrar etmim ilk idrar degil ama sanki cikar gibi yaa
Yapamadım ki evde olsaydım yapardim tatil olduğu icin evde değildim yapamadimCanım sut maydanoz buhari fayda sagladi mı akıntı vs oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?