O zaman dedigin gibi yarin sabah yap hayirrla gelmistir Insallah bebegin:)Ay bende bilemedim ama cok su içen biriyim nescafe cay su az önce içtim ondan iyi çıkmaz galiba :)
Canım annene gitmistin ya gecen ay yapamadiniz miYapamadım ki evde olsaydım yapardim tatil olduğu icin evde değildim yapamadim
İnş canım gögüslerim acıyor uçları sürekli hep belli dokunamıyorumO zaman dedigin gibi yarin sabah yap hayirrla gelmistir Insallah bebegin:)
Belirtiler arasında var canimİnş canım gögüslerim acıyor uçları sürekli hep belli dokunamıyorum
Tmm canım aynen birde karnım şiş ve arada kasıkta batma oluyor :/Belirtiler arasında var canim
Buarada nescafe cay vs cok tuketme gebelik suphen var pek faydali seyler degil biliyorsun
Buda 2 subatta yaptim
Yok yspmamadim canimCanım annene gitmistin ya gecen ay yapamadiniz mi
Bu ilk ovulasyon testi 26 ocakta yaptim
Valla o kadar haklısın ki şu hani doktoru döven hastalar oluyor ya hakvermemek elde değil kafalarını parcalayasim geliyor şiddet eğilimi gösteriyorum bildigin.@Vuslat ne zaman geçmiş olsun canım benim. Allah sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah en kısa sürede. Hamile kalabildiğini aklından çıkarma yine kalırsın merak etme Allah büyüktür hayırlısı buymuş.
Doktorun korun ya da korunma demiştir demediyse de sor istersen yalnış hareket etme. Ay şu doktorları anlamıyorum yeminle bak geldi aklıma gene dellendim sölesene arkadaş şu kıza napçağını dilinin bağımı koptu, ibiş.
Hala aynı serumlarla yaşıyom yaBen bugün şğkğr iyiydim canım sen nasıl oldun
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benimGit cnm benim ihmal etme kist olur bişe olur büyümesin
Canım ben gördüm ama cok bilgi sahibi degilim onun icin cevap veremiyorum kbakma
- Kizlar ovukasyon testlerime bakabilirmiskniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?