Canım elinde kac tane test var ust uste yapabilir misin
- Kizlar ovukasyon testlerime bakabilirmiskniz
canim elimde yakladuk 15 tane tets var adetime 10 gün var eger bu yda gecikmese 10 gün varCanım elinde kac tane test var ust uste yapabilir misin
Son attigin koyu lasmis bugünlerde pik yapmasi gerekiyor canım bat günün ne zaman
Sorun değil canım yinede teşekkür ederimCanım ben gördüm ama cok bilgi sahibi degilim onun icin cevap veremiyorum kbakma
Anladim canim keşke dun ondan önceki günde yapsaydin zaten elinde test varmışcanim elimde yakladuk 15 tane tets var adetime 10 gün var eger bu yda gecikmese 10 gün var
Çok şükür Allahım...inşallah böyle devam eder.
Kızlar benim 3 gün gecti:)
Masalllah Allah tum bekleyenlere nasip etsinnGeçen cumartesi hastaneyi gitmiştim yanımda bir kadın vardı 35-40 yaşları arasanda konuştuk ben kaç senedir çocuk istiyoruz olmadı aşılama fln ne istersen yapmışlar adeti geçikmiş doktora gitmiş doktor bi sürü tahlil yaptır mış birdaha hiç çocuğun olmaz demiş kadına kadın üzülmüş evlerini diyarbakır a taşımışlar oradaki doktorlarda raporlara bakınca aynısını demiş raporlara göre doktorlar doğru diyordu dedi sonra benim gittiğim doktora gelmiş hamile olduğumu öğrendim dedi herkes şoka uğramıştı çünkü raporlarda çocuk olamaz tam 7-8 haftalık hamile o anlatınca bende dikkatlice dinliyordum filmlerde olduğu gibi kadın şükrediyordu Allah ol derse olur dedi Allah'ın taktiri işte Allah herkesi böyle mucizelerle karşılaştırsın kızlarsize demeden geçmek istemedin
Takvime gore bu ay syin 1 de yumurtlama gibi yimurtlamadan sonra 13 gün sonrada adet olmam gerekiyor takvimde böyle digrunu yanlismi bilmiyorumAnladim canim keşke dun ondan önceki günde yapsaydin zaten elinde test varmış
Peki yumurtlama gununden kac gun sonra adet oluyorsun
Amin inşlhhhMasalllah Allah tum bekleyenlere nasip etsinn
Bekle biraz gelir stres ten olmuyoduree kızlar şimdi napim ben adetim sökülsün diye
Bunun tasasına düştüm
Ben gebelik testi yapıyodum akşamına geliyordu psikolojik olabilir seninde kafana takma demek istiyorum canimee kızlar şimdi napim ben adetim sökülsün diye
Bunun tasasına düştüm
Adet dongune bagli canimTakvime gore bu ay syin 1 de yumurtlama gibi yimurtlamadan sonra 13 gün sonrada adet olmam gerekiyor takvimde böyle digrunu yanlismi bilmiyorum
canım neyse hayırlısı olsun diycez, geçicez. umutlar diğer ayaSevgili gençler açıklandı ve tertemiz bir negatif0.1
kızllar benim adet düzenim su sekilde
aylara göre olma sıklıgı
32
28
27
24
32
35
32
@Vuslat ne zaman geçmiş olsun canım benim. Allah sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah en kısa sürede. Hamile kalabildiğini aklından çıkarma yine kalırsın merak etme Allah büyüktür hayırlısı buymuş.
Doktorun korun ya da korunma demiştir demediyse de sor istersen yalnış hareket etme. Ay şu doktorları anlamıyorum yeminle bak geldi aklıma gene dellendim sölesene arkadaş şu kıza napçağını dilinin bağımı koptu, ibiş.
Kan testi yaptım ben canım, inşaallah gelir bugün ayhBen gebelik testi yapıyodum akşamına geliyordu psikolojik olabilir seninde kafana takma demek istiyorum canim
Ben de onu yapıcam canım da sabah dr gitcem belki o halleder :))canım neyse hayırlısı olsun diycez, geçicez. umutlar diğer ayabu arada da belinle ilgili problemleri halletmeye çalışırsın.
adetin sökülmesi için napmak lazım bilemedim. belki soğan kürü?
Buralardayım. Bebiş fikrinden uzaklarda kalmaya çalışıyorum :)) sen nasıl oldunA AsyaaAyazz nerdesin CNm ne yaptın
Huhuu hadi hayırlısı. Gelsin miniklerrr :)A AsyaaAyazz benim 10 dan geri sayim basladi bat a :) gerci hic olasilik yok ama bakalim kismet :)))
Neden yatırmadılar anlamadımDış gebelik denildi bana çok kötyüm kürtaj olmama ragmen drgrlerm düşmüyor eger müdahale etmeseler tüplerim patlaycak ve bni tedaviye almıyolar bana dua edinnnn ne olr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?