Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım elinde kac tane test var ust uste yapabilir misin
Son attigin koyu lasmis bugünlerde pik yapmasi gerekiyor canım bat günün ne zaman
canim elimde yakladuk 15 tane tets var adetime 10 gün var eger bu yda gecikmese 10 gün var

Geçen cumartesi hastaneyi gitmiştim yanımda bir kadın vardı 35-40 yaşları arasanda konuştuk ben kaç senedir çocuk istiyoruz olmadı aşılama fln ne istersen yapmışlar adeti geçikmiş doktora gitmiş doktor bi sürü tahlil yaptır mış birdaha hiç çocuğun olmaz demiş kadına kadın üzülmüş evlerini diyarbakır a taşımışlar oradaki doktorlarda raporlara bakınca aynısını demiş raporlara göre doktorlar doğru diyordu dedi sonra benim gittiğim doktora gelmiş hamile olduğumu öğrendim dedi herkes şoka uğramıştı çünkü raporlarda çocuk olamaz tam 7-8 haftalık hamile o anlatınca bende dikkatlice dinliyordum filmlerde olduğu gibi kadın şükrediyordu Allah ol derse olur dedi Allah'ın taktiri işte Allah herkesi böyle mucizelerle karşılaştırsın kızlar size demeden geçmek istemedin

canim elimde yakladuk 15 tane tets var adetime 10 gün var eger bu yda gecikmese 10 gün var
Anladim canim keşke dun ondan önceki günde yapsaydin zaten elinde test varmış
Peki yumurtlama gununden kac gun sonra adet oluyorsun

Masalllah Allah tum bekleyenlere nasip etsinn

Sevgili gençler açıklandı ve tertemiz bir negatif 0.1
canım neyse hayırlısı olsun diycez, geçicez. umutlar diğer aya bu arada da belinle ilgili problemleri halletmeye çalışırsın.
adetin sökülmesi için napmak lazım bilemedim. belki soğan kürü?

kızllar benim adet düzenim su sekilde

aylara göre olma sıklıgı

32
28
27
24
32
35
32

tam benim kafadasın canım :) ortalaman tamı tamına 30! ovulasyon testi kullanmıyorsan en erkeni (24) ve en geçi (35) dikkate alarak adetin 10 ve 21. günleri arası ilişkiyle yumurtlamayı garantilemiş olursun inşallah.
herhangi bir test yapmak için de sabredebilirsen 30. günü beklemekte fayda var.

ayy canım var ya ağzın bal yesin. sen ibiş dedin ben rahatladım :) biz tedbiri elden bırakmamalıyız..

canım neyse hayırlısı olsun diycez, geçicez. umutlar diğer aya bu arada da belinle ilgili problemleri halletmeye çalışırsın.
adetin sökülmesi için napmak lazım bilemedim. belki soğan kürü?
Ben de onu yapıcam canım da sabah dr gitcem belki o halleder :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…