Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takvime gore bu ay syin 1 de yumurtlama gibi yimurtlamadan sonra 13 gün sonrada adet olmam gerekiyor takvimde böyle digrunu yanlismi bilmiyorum
Canim evet bende onu soyluyorum yumurtlama gecmis gibi yoksa hamilelik icin mi takip ediyorsuun koyulasmayi

canım ya bı bilgi çok iyi geldi Allah razı olsun evet ortalama 30 bende hesapladım seninde mi öyle

Ovulasyon testi hergün yapamama gerek varmı cnm
Tabi ki canim adetin 10. Gunu baslamak gerekiyor tabi dongune gore benim 12. Günüm testi siparis verdim kargo sorunu oldu diye hala elime geçmedi yoksa 10. Gün baslardim. Her gun aynı saatte sıvı alimini 3 saat önceden azaltip yapmak gerekiyor. Piki yakalayan a kadar yakaladiktan sonra test siliklesirse yumurta catlamis demektir buyuk ihtimalle.

Un cnm anladım o zaman her gün yaparım sende bakarsın ben fazla anlamıyorum bakıp yorum yaparsın bende ona göre harakete geçerim

Un cnm anladım o zaman her gün yaparım sende bakarsın ben fazla anlamıyorum bakıp yorum yaparsın bende ona göre harakete geçerim
At tabi bakarim canım bu ay nasil degerlendirme yapabildiniz mi gün asiri hala musait degil misin yoksaa

İnofolic combi aldm folik asit olarak normal dimi kimi pco tedavisinde kullanılıyo falan demiş bilen kullanan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…