Canim evet bende onu soyluyorum yumurtlama gecmis gibi yoksa hamilelik icin mi takip ediyorsuun koyulasmayiTakvime gore bu ay syin 1 de yumurtlama gibi yimurtlamadan sonra 13 gün sonrada adet olmam gerekiyor takvimde böyle digrunu yanlismi bilmiyorum
Evet hamilelik için takip ediyorumCanim evet bende onu soyluyorum yumurtlama gecmis gibi yoksa hamilelik icin mi takip ediyorsuun koyulasmayi
Takvimde ayin 1 de yumurtlama diyor o zaman ilişki oldu test yaptim bugün yaptığım test gibi koyu cikmadiCanim evet bende onu soyluyorum yumurtlama gecmis gibi yoksa hamilelik icin mi takip ediyorsuun koyulasmayi
tam benim kafadasın canım :) ortalaman tamı tamına 30! ovulasyon testi kullanmıyorsan en erkeni (24) ve en geçi (35) dikkate alarak adetin 10 ve 21. günleri arası ilişkiyle yumurtlamayı garantilemiş olursun inşallah.
herhangi bir test yapmak için de sabredebilirsen 30. günü beklemekte fayda var.
.
Kiiz oyle desene bende yumurtlama icin sandim :) o zaman devam et adete kadar insallah tutmuştur bebisEvet hamilelik için takip ediyorum
Ayy ins canım bugün test koyu çıktı ilişki bu gece olur inss tutarKiiz oyle desene bende yumurtlama icin sandim :) o zaman devam et adete kadar insallah tutmuştur bebis
Ovulasyon testi hergün yapamama gerek varmı cnmKiiz oyle desene bende yumurtlama icin sandim :) o zaman devam et adete kadar insallah tutmuştur bebis
Daha koyulasir insallah sen test yapip gonder bakalimTakvimde ayin 1 de yumurtlama diyor o zaman ilişki oldu test yaptim bugün yaptığım test gibi koyu cikmadi
Hiç olmazsa kafanda soru kalmamış oldu.. bu aksiyonlar kalpten götürecek beniSağolun kızlar, bari gidip MR çektireyim
Tm yaptığımda gönderirim cnmmDaha koyulasir insallah sen test yapip gonder bakalim
Tabi ki canim adetin 10. Gunu baslamak gerekiyor tabi dongune gore benim 12. Günüm testi siparis verdim kargo sorunu oldu diye hala elime geçmedi yoksa 10. Gün baslardim. Her gun aynı saatte sıvı alimini 3 saat önceden azaltip yapmak gerekiyor. Piki yakalayan a kadar yakaladiktan sonra test siliklesirse yumurta catlamis demektir buyuk ihtimalle.Ovulasyon testi hergün yapamama gerek varmı cnm
Bugün epey bi macera yaşadımHiç olmazsa kafanda soru kalmamış oldu.. bu aksiyonlar kalpten götürecek benihaydi geçmiş olsun, acil şifa bulursun inşallah kuzum
Un cnm anladım o zaman her gün yaparım sende bakarsın ben fazla anlamıyorum bakıp yorum yaparsın bende ona göre harakete geçerimTabi ki canim adetin 10. Gunu baslamak gerekiyor tabi dongune gore benim 12. Günüm testi siparis verdim kargo sorunu oldu diye hala elime geçmedi yoksa 10. Gün baslardim. Her gun aynı saatte sıvı alimini 3 saat önceden azaltip yapmak gerekiyor. Piki yakalayan a kadar yakaladiktan sonra test siliklesirse yumurta catlamis demektir buyuk ihtimalle.
Bende o şekilde adete 4-5 gün kala öğrendim geçen ay.Evet hamilelik için takip ediyorum
yaa inş ama beklyimm :))Hadi insallaaahhhhh❤❤❤
Geliyooorrrr :)
Bence de sabahi bile beklemesen cikar varsa :)))))))
Insallah seninledir minişin❤
At tabi bakarim canım bu ay nasil degerlendirme yapabildiniz mi gün asiri hala musait degil misin yoksaaUn cnm anladım o zaman her gün yaparım sende bakarsın ben fazla anlamıyorum bakıp yorum yaparsın bende ona göre harakete geçerim
Ben bu ay ovulasyon testine başladım fazla anlamıyorum bakalım ne olcakBende o şekilde adete 4-5 gün kala öğrendim geçen ay.
15 gün tatile çıktık 4 defa tek yaptık bu gecede yapacaz suan musaitim:)At tabi bakarim canım bu ay nasil degerlendirme yapabildiniz mi gün asiri hala musait degil misin yoksaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?