Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim eşim çok okuyup stres oluyorsun diyor. O yuzden bakmami istemiyor.
Erkek var mıdır ? Yoktur herhalde canim. Gerci dengesiz insan çok fazla.
Aynn okuma okuudkca kafayi yiceksin diyr ama ole alistm ki rahatliyrm yaa eskiden ck takardm bu meseleyi cunku kimsedn duymayinca bir tek kendinde sorun varmis gibi goruyosun ama burda bi baktm ki evlat hasretiyle yanan o kdr kisi varmis ki sizlere de dua ederken kendimi daha iyi hissetmeye basladm.hayirlisi hakkimizda

VosVos35 geçmiş olsun kuzumm atlatırsın inşallah. Bende de sinüzit var bilirim nasıl bişi olduğunu. Önereceğim bildiğim bişide yok sen yapıyosundur zaten

kızlar merhabaaaa hayırlı cumalar,
adete 7 gün kaldı erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım sizce?

Yarın sabah deneyebilirsin canim ama sana kalmis tabii
Insallah hayirlisiyla guzel haberler verirsin

Benim eşim çok okuyup stres oluyorsun diyor. O yuzden bakmami istemiyor.
Erkek var mıdır ? Yoktur herhalde canim. Gerci dengesiz insan çok fazla.

O kadar takintilisi burayla ugrasmaz sanki :))))
Ama bi sayfada kiz sorunlarini yazip durmustu birsurude yorum,bi sabah adam yazmis ben esiyim size ne kizi dolduruyorsunuz diye :)))))))))))
Artik o da kizin mi oyunu bilinmez ama :))))

Cok dikkatli olmak lazim ve takilmamak lazim aslinda.

Cok guldum ya okudukca :)))))))))
Ahh kuzuumm

Bat geri sayim 7 gun

Hayirli haberleriniz olsun kizlaaarrrr❤

Kızlar ben doktora geldim bakalim bugün bebisin kalp atışlarını duyabilecekmiyiz Rabbim bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah aminnn

Insallah sevindirir miniiiikkk❤

Sağol canim

Kiz onlar okeye dorduncu ararlar yada halisaha macina defans baska bisey yapacaklarını sanmıyorum

Allah askina hicbirsey yapasim yok zoraki is yapiyorum sizede oluyor mu son hafta da kafam hep acabalarda olunca bi halsizlik bi isteksizlik ..yoksa sadece bende mi anlamadim bu ay ?

Testlerim ama baya zaman sonra bu hali aldi hemen degil 12 saat falan sizce ? Ciddiye alinmali mi ?

Yada ben 12 saat sonr gordum diyelim aksam 8 de yaptim sabah boyleydi iste...ama ilk 1 saat te falan cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…