BenimdeBat geri sayim 7 gun
Aynn okuma okuudkca kafayi yiceksin diyr ama ole alistm ki rahatliyrm yaa eskiden ck takardm bu meseleyi cunku kimsedn duymayinca bir tek kendinde sorun varmis gibi goruyosun ama burda bi baktm ki evlat hasretiyle yanan o kdr kisi varmis ki sizlere de dua ederken kendimi daha iyi hissetmeye basladm.hayirlisi hakkimizdaBenim eşim çok okuyup stres oluyorsun diyor. O yuzden bakmami istemiyor.
Erkek var mıdır ? Yoktur herhalde canim. Gerci dengesiz insan çok fazla.
Hic yaptin mi testBenimde
Yapmadım erken die sen?Hic yaptin mi test
Kendimizi hallettikte size geldi sira ne meraklilarr yaa :))))aynısı yaa
Oda bana diyor bi sıkıntın var mi bana soyle dedim yok sıkıntım oyle bilgi amacli yazisiyoruz. O zaman sor deki kocanizin şurası agriyinca napiyorsunuzmeraklilar istee
Senin yine gosterecek biseyin varmış ben ilkin takip ettigim konular var diyordum yada forumlar.. olmadi zaten yakalandikBende neye bakiyorsun dediginde hemen instagrami acip gosteriyorum
Ben yaptim amaa hemen birsey cikmadi saatler sonra koyulasmis bir cizgi var .. ama pek guvenemedim dikkate almagin diyorlar falan ya !Yapmadım erken die sen?
kızlar merhabaaaa hayırlı cumalar,
adete 7 gün kaldı erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım sizce?
Benim eşim çok okuyup stres oluyorsun diyor. O yuzden bakmami istemiyor.
Erkek var mıdır ? Yoktur herhalde canim. Gerci dengesiz insan çok fazla.
Evet o da var tabi. Türlü türlü şey öğreniyosun oturup burda üzülüyosun paranoya yapıyorsun diyor o ayrı tabi. Ama bakmasamda aynı kafadaydım çokta sıkıntı yok :)) hatta benim şöyle bir olayım var; gebelik düşünmeden önce ne yapsam test yapsammı falan diye google search ettim tabiki kadınlar klubü çıktı oralarda bi üyesiz takıldım okudum araştırdım. Zaman geçtikçe daha fazla kurcalamaya başladım. Kurcaladıkça rahatladığım da oldu strese girdiğimde. Sonra kendime dedimki artık internette birşey aramıcam özellikle o site karşıma çıktığında girmicem ( burası ). Aradan 1 ay geçti bende bir iki şey sormak istedim ve üye olurken buldum kendimi. Sonra iyice içine düştüm Allahtan ki bakmayacaktım bir daha başkan olduk bi de üstüne :))
Bi ara ( hala burdamı bilmiyorum burdaysa çok özür dilerim ) sürekli sadece günaydın, iyi geceler kızlar falan yazan biri vardı burda. Ben “bu kesin erkek” diye düşünüyordum kusura bakmasın artık
Bat geri sayim 7 gun
Benimde
Kızlar ben doktora geldim bakalim bugün bebisin kalp atışlarını duyabilecekmiyizRabbim bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah aminnn
Insallah canim sordum sadece e icinde kalmasindansa yapman iyi olmuş. Sen devam et çalışmalara bu ay tutar insallahTaktım kafayı illa yapacam diye tüm 21 gün yapmasana 3 5 gün yapayım dedim,inşallah ondan değildir ya
Sağol canimYarın sabah deneyebilirsin canim ama sana kalmis tabii
Insallah hayirlisiyla guzel haberler verirsin
O kadar takintilisi burayla ugrasmaz sanki :))))
Ama bi sayfada kiz sorunlarini yazip durmustu birsurude yorum,bi sabah adam yazmis ben esiyim size ne kizi dolduruyorsunuz diye :)))))))))))
Artik o da kizin mi oyunu bilinmez ama :))))
Cok dikkatli olmak lazim ve takilmamak lazim aslinda.
Cok guldum ya okudukca :)))))))))
Ahh kuzuumm
Hayirli haberleriniz olsun kizlaaarrrr❤
Kiz onlar okeye dorduncu ararlar yada halisaha macina defansAhahaha erkekler içinde böle sayfalar olsa ne iyi olur ama kesinlikle evlilik, aile ve gebeliğe hazırlık üzerine :)))) en azından bilgi alışverişi yapardık benimkine bugün şunu duydum diyorum hımmm diyor sadece insan üstüne bişi söler :)))
Insallah canim sordum sadece e icinde kalmasindansa yapman iyi olmuş. Sen devam et çalışmalara bu ay tutar insallah
AynennKendimizi hallettikte size geldi sira ne meraklilarr yaa :))))
Bebisin de seni sevindirsin kalp atislariyla insallah canim saglikla kucagina alirsinnAmin canım benim hepimiz sevinelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?