Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet doğum kontrol hapı. Aslında ben de bu ay için pek ümitli değildim zaten. Anca düzene girer diyordum ama insana yine de bir kötü oluyor

Benim eşim çok okuyup stres oluyorsun diyor. O yuzden bakmami istemiyor.
Erkek var mıdır ? Yoktur herhalde canim. Gerci dengesiz insan çok fazla.

Evet o da var tabi. Türlü türlü şey öğreniyosun oturup burda üzülüyosun paranoya yapıyorsun diyor o ayrı tabi. Ama bakmasamda aynı kafadaydım çokta sıkıntı yok :)) hatta benim şöyle bir olayım var; gebelik düşünmeden önce ne yapsam test yapsammı falan diye google search ettim tabiki kadınlar klubü çıktı oralarda bi üyesiz takıldım okudum araştırdım. Zaman geçtikçe daha fazla kurcalamaya başladım. Kurcaladıkça rahatladığım da oldu strese girdiğimde. Sonra kendime dedimki artık internette birşey aramıcam özellikle o site karşıma çıktığında girmicem ( burası ). Aradan 1 ay geçti bende bir iki şey sormak istedim ve üye olurken buldum kendimi. Sonra iyice içine düştüm Allahtan ki bakmayacaktım bir daha başkan olduk bi de üstüne :))

Bi ara ( hala burdamı bilmiyorum burdaysa çok özür dilerim ) sürekli sadece günaydın, iyi geceler kızlar falan yazan biri vardı burda. Ben “bu kesin erkek” diye düşünüyordum kusura bakmasın artık

Ya kızlar bugün adetim bitiyor normalde ama şeffaf akıntı geliyo pembe kanla beraber yumurtlama akıntısı gibi uzuyo baya bi niye oldu böyle fikriniz var mı
Erken yumurtlama olabilir canım. Zaten hemen o gün çatlamıyor, birkaç gün akıntı oluyor sonra yumurtluyorsun.. takip et yine de. Ovulasyon testin varsa yapmanı öneririm

Evet doğum kontrol hapı. Aslında ben de bu ay için pek ümitli değildim zaten. Anca düzene girer diyordum ama insana yine de bir kötü oluyor

Aslında şöyle oluyor “ yeni planlamaya başladık zaten bi akışına bırakalım bakalım” diyorsun ama adet zamanı gelince “ acaba tuttumu “ diye heyecan basıyor istemsiz. Sonuç negatif olunca da “ neden olmadı “ diye paranoya yapıyoruz. Halbuki çok düşük bir ihtimal tek seferde gebe kalabilmek ama insan hemen isteyince üzülüyor anacım işte.

Benim arkadaşımın eşi hap kullanırken hamile kaldı ve tek bir gün bile unutmadı içmeyi. Allahın takdiri işte. Ama kesinlikle en az 1 ay beklemen lazım.2 ay diyende var anca vücut toparlanıyor inşallah uzun sürmez kuzum hemen hamiş kalırsın

Amin inşallah hayırlısı olsun...
Dediğin gibi başta olursa olur olmazsa olmaz daha yolun başındayız modundaydım ama adet günü yaklaştıkça insan ister istemez bir beklenti içine giriyor.en doğru en güzel zamanda olur inşallah

Ben de burayı oğluma hamile kalınca buldum, üye olmadan okuyordum. Geçen yıl hamile kalınca üye oldum sonra da müdavimi oldum

canım
sağlık ocağına gitme hataneye git o zaman yaparlar merakla bekliyorum kuzum

aynısı yaa
Oda bana diyor bi sıkıntın var mi bana soyle dedim yok sıkıntım oyle bilgi amacli yazisiyoruz. O zaman sor deki kocanizin şurası agriyinca napiyorsunuz meraklilar istee

canım

sağlık ocağına gitme hataneye git o zaman yaparlar merakla bekliyorum kuzum

Yok Kuzum hastanedeyim. Özel hastane olsa zaten şıp diye yaparlar ( testlerin hepsi check up fiyatında olunca tabii )

Devlet hastanesindeyim araştırmada. Bekliyoruz bakalım daha

Sagol canısı c vitamini bol tüketmeye çalışıyorum .
Senin esin de iyiymiş küstunuz mu
Gerçekten alemler hepsi

Sagol canısı c vitamini bol tüketmeye çalışıyorum .
Senin esin de iyiymiş küstunuz mu
Gerçekten alemler hepsi

Ahahaha erkekler içinde böle sayfalar olsa ne iyi olur ama kesinlikle evlilik, aile ve gebeliğe hazırlık üzerine :)))) en azından bilgi alışverişi yapardık benimkine bugün şunu duydum diyorum hımmm diyor sadece insan üstüne bişi söler :)))

Sagol ablamm cok gecmis olsuun dikkat ediyorum ama bakalim ilerlemeden atlatiriz insallah. Böyle olunca anneme de gidemiyorum benden kapmasin diye onun icin en cok iyilesmeyi istiyorum
Arastirayim da esime soylim baksın var mi ecznede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…