- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
Doğum kontrol hapı mı ? Eğer doğum kontrol hapı ise düzenini bozuyor malesef ilk etapta. Tarih şaşıyor, kanama süresi uzuyor ya da kısalıyır birşeyler birşeyler. Oyüzden bu ayı bence yeni başlıyoruz gibi düşün. Anca hormonların düzene girer diye tahmin ediyorum. İnşallah yakın zamanda güzel sonuçlar alacağın günler olur
Insaallah bu sefer olacak. Ve donustede gonlun rahat olacak insaallah canım benim. :)Ahh inşallah kuzum ya halledemedim aylardır şu meseleyi bi çözsem rahatlıcam yeminle, kafamda tilkilerle gidiyorum bakalım hayırlısı
Benim eşim çok okuyup stres oluyorsun diyor. O yuzden bakmami istemiyor.
Erkek var mıdır ? Yoktur herhalde canim. Gerci dengesiz insan çok fazla.
Erken yumurtlama olabilir canım. Zaten hemen o gün çatlamıyor, birkaç gün akıntı oluyor sonra yumurtluyorsun.. takip et yine de. Ovulasyon testin varsa yapmanı öneririmYa kızlar bugün adetim bitiyor normalde ama şeffaf akıntı geliyo pembe kanla beraber yumurtlama akıntısı gibi uzuyo baya bi niye oldu böyle fikriniz var mı
Evet doğum kontrol hapı. Aslında ben de bu ay için pek ümitli değildim zaten. Anca düzene girer diyordum ama insana yine de bir kötü oluyor
Insaallah bu sefer olacak. Ve donustede gonlun rahat olacak insaallah canım benim. :)
Amin inşallah hayırlısı olsun...Aslında şöyle oluyor “ yeni planlamaya başladık zaten bi akışına bırakalım bakalım” diyorsun ama adet zamanı gelince “ acaba tuttumu “ diye heyecan basıyor istemsiz. Sonuç negatif olunca da “ neden olmadı “ diye paranoya yapıyoruz. Halbuki çok düşük bir ihtimal tek seferde gebe kalabilmek ama insan hemen isteyince üzülüyor anacım işte.
Benim arkadaşımın eşi hap kullanırken hamile kaldı ve tek bir gün bile unutmadı içmeyi. Allahın takdiri işte. Ama kesinlikle en az 1 ay beklemen lazım.2 ay diyende var anca vücut toparlanıyor inşallah uzun sürmez kuzum hemen hamiş kalırsın
Ben de burayı oğluma hamile kalınca buldum, üye olmadan okuyordum. Geçen yıl hamile kalınca üye oldum sonra da müdavimi oldumEvet o da var tabi. Türlü türlü şey öğreniyosun oturup burda üzülüyosun paranoya yapıyorsun diyor o ayrı tabi. Ama bakmasamda aynı kafadaydım çokta sıkıntı yok :)) hatta benim şöyle bir olayım var; gebelik düşünmeden önce ne yapsam test yapsammı falan diye google search ettim tabiki kadınlar klubü çıktı oralarda bi üyesiz takıldım okudum araştırdım. Zaman geçtikçe daha fazla kurcalamaya başladım. Kurcaladıkça rahatladığım da oldu strese girdiğimde. Sonra kendime dedimki artık internette birşey aramıcam özellikle o site karşıma çıktığında girmicem ( burası ). Aradan 1 ay geçti bende bir iki şey sormak istedim ve üye olurken buldum kendimi. Sonra iyice içine düştüm Allahtan ki bakmayacaktım bir daha başkan olduk bi de üstüne :))
Bi ara ( hala burdamı bilmiyorum burdaysa çok özür dilerim ) sürekli sadece günaydın, iyi geceler kızlar falan yazan biri vardı burda. Ben “bu kesin erkek” diye düşünüyordum kusura bakmasın artık
Taktım kafayı illa yapacam diye tüm 21 gün yapmasana 3 5 gün yapayım dedim,inşallah ondan değildir yaCanim senin prolaktin sinirdaydi yanlis hatirlamiyorsam incir kuru neden yaptin
amin canım çok sağolohh sonuçlar süpermiş tatlımm hep böyle devam etsinn =)
ayy inşallah sıkıntı çıkarmazlar yaa ben emin olamadım genelde sabahları kan veriliyor ya
Inslalh oyledir canım ya,ben daha önce hep regl zamani yaşardım bu olayı ovulasyon öncesi şaşırttı birazÇok kaliteli baskın bi yumurta geliyor zannedersem.. inşalllahhh tutturursun gülüm benim
sağlık ocağına gitme hataneye git o zaman yaparlar merakla bekliyorum kuzumNapiyim kabuğuma çekildim olaylarımı izliyorum. “Şunu yemiyim sağlıksız” dediğin süreçte bişi elde edemedim canım ne çekse yemeye karar verdim kasmıcam !
Tahlil bugün canım inşallahta, öğlen gitçeğim için yaparlar mı bilmiyorum
Yaaaa sormaaaaa o gun ne yapicam hatirlamiyrm bisi oldu bnmki diyoki sor bak senin kadinlar kulubune ne dicekler bnm dedigimi dicekler diyobuzdolabiyla ilgili bisidi sanirim.icimden dedimki ah be tatlim keske konustuklarimiz mutfk temizlik salon olsa
Ben de burayı oğluma hamile kalınca buldum, üye olmadan okuyordum. Geçen yıl hamile kalınca üye oldum sonra da müdavimi oldum
canım
sağlık ocağına gitme hataneye git o zaman yaparlar merakla bekliyorum kuzum
Sagol canısı c vitamini bol tüketmeye çalışıyorum .Pastil al bari canım yaa kışın pekmez ye zayıfsan direncini yüksek tutar. C vitamini bombası patlat bişiciğin kalmaz inşallah
Canım yaa valla yokluğun farkediyor merakta bırakma bizi aman ha. Alalım güzel haberlerini inşallah :) yolunda gitsinde herşey dualarım seninle Allah işini rast getirsin.
Ay maşallah hem güzel hem çok zor olacak ama birlikte büyüyecekler harika olmuş. Allah seni 2 çocukla ödüllendirmiş sınavından sonra, sağlıklı büyüsünler inşallah.
Benimki de sürekli “ ne bitmek bilmez mevzunuz varmış, siz biraraya gelseniz bırbırbır aynı anda konuşursunuz” diyor :)) alıştı artık, telefonu elimde görmesin “hayırdır küstünüz mü” diyor :))))
Hiç belli olmaz canım benim kendini şartlama belkide bebiş sürpriz yapar sen sıkma canını günün birinde hepimizin adı boncuklu hamişlere geçecek.
Üzülme desemde üzüleceğin için ağla iyice rahatla canım. Onu içinden ağlayarak atınca “ohhh bee” diyip kendine yeni bi yol çiziyosun. Rahatlamadan olmuyor. Kendine bir güzellik yap keyfini yerine getir. İnan bana olacak, keşke zamanını bilsek fazla üzülmesek.
Sagol canısı c vitamini bol tüketmeye çalışıyorum .
Senin esin de iyiymiş küstunuz mu
Gerçekten alemler hepsi
Sagol ablamm cok gecmis olsuun dikkat ediyorum ama bakalim ilerlemeden atlatiriz insallah. Böyle olunca anneme de gidemiyorum benden kapmasin diye onun icin en cok iyilesmeyi istiyorumGeçmiş olsun canım benim.. ben de dünden beri baş ağrısı çekiyorum.. sinüzit+faranjit hortladı.. epeydir olmamıştı.. ilerlemeden atlatırız inşallah.. internete Eğriçayır arı sütü bal polen yaz, biraz pahalı ama çok faydalı
Cnm bn cekilecegim zaman dr tamamen temizlenmis oldugum zamani beklemistiKızlar rahim filmini adetin 8. Gün mü ?9. Gün mü çektirim ? Çünkü bende lekelenme oluyor sonra bir zararı olur mu filmde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?