Albi iki arkadasi da yaniltti ama bence baska testle de dene canımTestlerim ama baya zaman sonra bu hali aldi hemen degil 12 saat falan sizce ? Ciddiye alinmali mi ?Eki Görüntüle 2108742
Evet duydum bunu o nedenle pek ciddiye alamiyorum :)Albi iki arkadasi da yaniltti ama bence baska testle de dene canım
Ama insallah vardir da eniste sevinir yaa yazik adama olsun bitaneeEvet duydum bunu o nedenle pek ciddiye alamiyorum :)
Tam emin olmadan ona asla soyleyemem zaten her regl doneminde adam yıkılıyor. Benden cok o dicem cunku ben pek orali degilim acikcasiAma insallah vardir da eniste sevinir yaa yazik adama olsun bitanee
O kadar istiyor yapin bakabilecekseniz cook guzel olur evinizin nesesiTam emin olmadan ona asla soyleyemem zaten her regl doneminde adam yıkılıyor. Benden cok o dicem cunku ben pek orali degilim acikcasi
Biraz koyulaşmış canım bu akşam 10 gibi çok sıvı tüketmeden tekrarla bencesell-in canim dün yapamadim. 7 şubatta akşam sıvı alımına dikkat etmemistim. Sence bugün biraz daha koyulasmis mj. 5 gün kaldı bata?
Testlerim ama baya zaman sonra bu hali aldi hemen degil 12 saat falan sizce ? Ciddiye alinmali mi ?Eki Görüntüle 2108742
Bu sfer oyle yapacam canim disariya cikinca alirim unutmazsam .. bakalim nasipCanim ben beklerken o zaman pazartesi aksami yapmistim ilk yaptigimda hicbisy yoktu sonra ertesi sabah kurudugunda bu seninkiler gb karismis kurumus gb olmus ama cizgide var gibiydi.Ama zaman gectigi icin dikkat almamistim
Sonra carsamba sabah ilk idrarla yapmistim silik cizgi cikmisti size fotografini atmistim
Sabah idrariyla denemeye devam et istersen
Kiz onlar okeye dorduncu ararlar yada halisaha macina defansbaska bisey yapacaklarını sanmıyorum
Allah askina hicbirsey yapasim yok zoraki is yapiyorum sizede oluyor mu son hafta da kafam hep acabalarda olunca bi halsizlik bi isteksizlik ..yoksa sadece bende mi anlamadim bu ay ?
İnternetten aldım canım ben. Düzenli yersen her sabah, hastalıktan da korur. Annen bile yiyebilirSagol ablamm cok gecmis olsuun dikkat ediyorum ama bakalim ilerlemeden atlatiriz insallah. Böyle olunca anneme de gidemiyorum benden kapmasin diye onun icin en cok iyilesmeyi istiyorum
Arastirayim da esime soylim baksın var mi ecznede
Aynen aynen valla bende oyleAynen bana da öyle oluyor hiç bişi yapasım gelmiyor modum düşüyor heralde sonra şahsen kendim negatifi görünce bir temizliğe sarıyorum görmeyin gitsin aşırı iyi bir meditasyon
Parol degilde minoset ic gri renkli olandan ama ... gebelikte bundan baska agri kesiciye pek guvenme.Parol içebilir miyim bi zararı olur mu?
İki gün daha sabret bence. Şu an iğnenin etkisini algılar test.. zaten yapacak olsan da ilk testleri sabah ilk idrarla yapmalısın. Akşam test yapmayı kim icat etti yahuKizlar buhun ignenin onuncu günü. Sizce erken gebelik testi yapsam mi aksam
Eline telefon alip seni videoya alip desifre edecem deseydin ... bunlar bundan anlarDelireceğim. DELİRECEĞİM!!!
Bu doktorların iş güzarlığı beni delirtecek. Devlet hastanelerine yüzdeyüz el atılması lazım.
Hasta kayıt alan görevlinin bile kendine olan özgüveni doçent doktordan daha fazla, önüne geleni nakavt ediyor. Muamele, hijyen, değer okadar vasat ki özete gelecek olursam İŞİMİ HALLEDEMEDİM.
Doktora durumu bir güzel anlattım ve bu geçen sürenin benim için cehennem olduğunu idrak edecek kadar detay verdim kendisine neyseki tahlilleri yapmaya gönlü razı oldu paşanın. 2 kat aşağı in dedi indim, orda oturmuş avon katoloğu bakan kadın kafasını bile kaldırmadan “ saatte kan alımı yok ptsi gel “ dedi. 2 kat yukarı doktorun yanına çıktım “ adetimin 4. Günü bunu bugün yaptırmam lazım lazım bir yol gösterir misniz nasıl yapabilirim” dedim. “ eee bunu bana neden anlatıyosun “ dedi gözlerini boyoz gibi aça aça. “ git aşağı söle önemli de yaparlarsa yaparlar “ dedi. Sonra 2 kat aşağıya avon kataloğuna bakan kadının çok mühim işini bölerek yine önemini anlattım ama tabiki bir işe yaramadı.
Cinler tepemde dans ediyor aşırı saydırdım bu düzene, bu adaletsizliğe, bu işgüzarlığa herşeye... bezdim gerçekten daha çok şey yazardım da bu bile çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?