Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testlerim ama baya zaman sonra bu hali aldi hemen degil 12 saat falan sizce ? Ciddiye alinmali mi ?Eki Görüntüle 2108742

Canim ben beklerken o zaman pazartesi aksami yapmistim ilk yaptigimda hicbisy yoktu sonra ertesi sabah kurudugunda bu seninkiler gb karismis kurumus gb olmus ama cizgide var gibiydi.Ama zaman gectigi icin dikkat almamistim
Sonra carsamba sabah ilk idrarla yapmistim silik cizgi cikmisti size fotografini atmistim
Sabah idrariyla denemeye devam et istersen

Ya arkadaşlar bu iğne ağrısı hergün daha da kötü oluyor doğru düzgün yürüyemiyorum sol tarafıma doğru oturamıyorum çarşamba kalçadan proluton depot iğnesi vuruldum şu an inanılmaz acı çekiyorum. Çocuk gibi abarttığımı düşüneceksiniz belki ama gerçekten topallayarak zor yürüyorum totomun sol tarafı iptal. Wc ye bile yamuk oturuyorum siz düşünüm halimi
Bu iğneden vurulan var mı aranızda? Ağrılar normal mi geçer mi? Prospektüsünde şimdi okudum da üst kola da uygulanır diye yazıyor ama hemşire kalçadan başka yer olmaz demişti bana. 10 günde bir ben bu acıyı çekeceğim

Bu sfer oyle yapacam canim disariya cikinca alirim unutmazsam .. bakalim nasip

Allah askina hicbirsey yapasim yok zoraki is yapiyorum sizede oluyor mu son hafta da kafam hep acabalarda olunca bi halsizlik bi isteksizlik ..yoksa sadece bende mi anlamadim bu ay ?

Aynen bana da öyle oluyor hiç bişi yapasım gelmiyor modum düşüyor heralde sonra şahsen kendim negatifi görünce bir temizliğe sarıyorum görmeyin gitsin aşırı iyi bir meditasyon

Sagol ablamm cok gecmis olsuun dikkat ediyorum ama bakalim ilerlemeden atlatiriz insallah. Böyle olunca anneme de gidemiyorum benden kapmasin diye onun icin en cok iyilesmeyi istiyorum
Arastirayim da esime soylim baksın var mi ecznede
İnternetten aldım canım ben. Düzenli yersen her sabah, hastalıktan da korur. Annen bile yiyebilir

Delireceğim. DELİRECEĞİM!!!
Bu doktorların iş güzarlığı beni delirtecek. Devlet hastanelerine yüzdeyüz el atılması lazım.

Hasta kayıt alan görevlinin bile kendine olan özgüveni doçent doktordan daha fazla, önüne geleni nakavt ediyor. Muamele, hijyen, değer okadar vasat ki özete gelecek olursam İŞİMİ HALLEDEMEDİM.

Doktora durumu bir güzel anlattım ve bu geçen sürenin benim için cehennem olduğunu idrak edecek kadar detay verdim kendisine neyseki tahlilleri yapmaya gönlü razı oldu paşanın. 2 kat aşağı in dedi indim, orda oturmuş avon katoloğu bakan kadın kafasını bile kaldırmadan “ saatte kan alımı yok ptsi gel “ dedi. 2 kat yukarı doktorun yanına çıktım “ adetimin 4. Günü bunu bugün yaptırmam lazım lazım bir yol gösterir misniz nasıl yapabilirim” dedim. “ eee bunu bana neden anlatıyosun “ dedi gözlerini boyoz gibi aça aça. “ git aşağı söle önemli de yaparlarsa yaparlar “ dedi. Sonra 2 kat aşağıya avon kataloğuna bakan kadının çok mühim işini bölerek yine önemini anlattım ama tabiki bir işe yaramadı.

Cinler tepemde dans ediyor aşırı saydırdım bu düzene, bu adaletsizliğe, bu işgüzarlığa herşeye... bezdim gerçekten daha çok şey yazardım da bu bile çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen.

Eline telefon alip seni videoya alip desifre edecem deseydin ... bunlar bundan anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…