- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
Ah canım benim aynen. Allah razı olsun inşallah en hayırlı yakın zamanda isteyen herkese benimle birlikte nasip eder allahımPastil al bari canım yaa kışın pekmez ye zayıfsan direncini yüksek tutar. C vitamini bombası patlat bişiciğin kalmaz inşallah
Canım yaa valla yokluğun farkediyor merakta bırakma bizi aman ha. Alalım güzel haberlerini inşallah :) yolunda gitsinde herşey dualarım seninle Allah işini rast getirsin.
Ay maşallah hem güzel hem çok zor olacak ama birlikte büyüyecekler harika olmuş. Allah seni 2 çocukla ödüllendirmiş sınavından sonra, sağlıklı büyüsünler inşallah.
Benimki de sürekli “ ne bitmek bilmez mevzunuz varmış, siz biraraya gelseniz bırbırbır aynı anda konuşursunuz” diyor :)) alıştı artık, telefonu elimde görmesin “hayırdır küstünüz mü” diyor :))))
Hiç belli olmaz canım benim kendini şartlama belkide bebiş sürpriz yapar sen sıkma canını günün birinde hepimizin adı boncuklu hamişlere geçecek.
Üzülme desemde üzüleceğin için ağla iyice rahatla canım. Onu içinden ağlayarak atınca “ohhh bee” diyip kendine yeni bi yol çiziyosun. Rahatlamadan olmuyor. Kendine bir güzellik yap keyfini yerine getir. İnan bana olacak, keşke zamanını bilsek fazla üzülmesek.
Gerekirse kan sulandırıcı hap veya iğne verirler canım.. bir an önce sonuçlar çıkar da tedaviye başlarlar inşallah.. benim akrabam hamileliği boyunca koraspin içtiGünaydın kizlar 5 haftalık kesem gözüktü dün leke gelmişti geçen dusukleride dedim doktor kan pirtilasmasi olabilir dedi kan verdim eğer varsa bisi olurmu gebeligimde onlerlermi
Temiz çıkmış canım gözün aydın :)Kızlar Günaydın. Cerviks sürüntüsü sonucum da çıkmış. Geçen ay yaptırdığımda Klebsiella pneumoniae ssp pneumoniae
diye bi bakteri üremişti. yani enfeksiyon vardı.. Bu da bu haftaki sonucum. Üreme olmadığına göre enfeksiyon da temizlenmiş mi oluyorVosVos35
Kesinliklee:)Haklısın canım daha rahat olsam iyi olacak
ohh sonuçlar süpermiş tatlımm hep böyle devam etsinn =)Arkadaşlar iyi aksamlar kusura bakmayın mesajlarınıza tek tek cevap veremedim.internette sorun var genel hatta.hepinize çok ama çok tsk ederim iyi dilekleriniz için.bugun gittim en son 12 ocak olduğu için betaya erken dedi .ama ben çok ısrar edince tamam dedi.karnimdan ultrasonla baktı göremedi.beta 128.3 çıktı. Cumartesi bidaha gidicem inş o günkü sonuç inş daha iyi olur.hepinizi bi özledim ki sormayın.giremiyorum yazamıyorum ama çok yakında yine hiçç cikmicam
ayy inşallah sıkıntı çıkarmazlar yaa ben emin olamadım genelde sabahları kan veriliyor yaKızlar ben saat 1 de tahlil için araştırma hastanesine gideceğim ama o saatte kan alırlar mı ki başka saat bulamadım mhrs de işim gene olmazsa kafayı yicem
Progesteron mu canım?Napiyim kabuğuma çekildim olaylarımı izliyorum. “Şunu yemiyim sağlıksız” dediğin süreçte bişi elde edemedim canım ne çekse yemeye karar verdim kasmıcam !
Tahlil bugün canım inşallahta, öğlen gitçeğim için yaparlar mı bilmiyorum
Çok mutlu oldum gerçekten, en azından bi engelim kalkmış oldu :)Temiz çıkmış canım gözün aydın :)
Normalde devlet hastanesinde alıyorlar ama araştırma hastanesi farklı bir prosedür izliyor mu bilmiyorum gülüm.. mesai saatleri içerisinde almaları lazım mantık olarakVosVos35 balım nediyorsun bu kan alma durumuna seninde fikrini alayım. Öğlen araştırma hastanesinde kan verebilir miyim sence hormon :/
Test yaptım negatifHayıııııırrr düşünme öyle belkide hamişlik belirtileridir nerden biliyosun. Birbirlerine çok benziyolar neticede. Hem ne ara senin yine regl zamanın geldi yaa okadar zaman geçti mi pes valla.
Hadi inşallah hayırlısı olsun canım. Sabah inşallah sayende güzel haberler alırız.
Kesin çatlıyor canım
Berbat durumdayım deme iyi düşün kuzum iyi hissetmeye çalış. Çok zordur tahminimce inşallah tez vakitte rahata kavuşursun sıhatle devam edersin yoluna
İnşallah güzel haberlerle dön canım. Maşallah ne güzel Allah bizede nasip etsin kesecikler görmeyi yaa. Sende bize hamiş duası et. Uyuyamazsında sen şimdi bugün heyecandan :) güzel olacak herşey
Gözün aydın canım maşallah bayağı belli olmuş kanda baktır yarın bence :)
Haydaa senin neyin var kuzum. Geçmiş olsun dikkat et kendine. Havalarda bi garip anacım ılık mı soğuk mu belli değil napçağımızı şaşırdık.
24mm çok güzel bir boyut bence çatlama belirtisi gibi geldi bana. Sen bugünü değerlendir bence
Test yaptım negatifHayıııııırrr düşünme öyle belkide hamişlik belirtileridir nerden biliyosun. Birbirlerine çok benziyolar neticede. Hem ne ara senin yine regl zamanın geldi yaa okadar zaman geçti mi pes valla.
Hadi inşallah hayırlısı olsun canım. Sabah inşallah sayende güzel haberler alırız.
Kesin çatlıyor canım
Berbat durumdayım deme iyi düşün kuzum iyi hissetmeye çalış. Çok zordur tahminimce inşallah tez vakitte rahata kavuşursun sıhatle devam edersin yoluna
İnşallah güzel haberlerle dön canım. Maşallah ne güzel Allah bizede nasip etsin kesecikler görmeyi yaa. Sende bize hamiş duası et. Uyuyamazsında sen şimdi bugün heyecandan :) güzel olacak herşey
Gözün aydın canım maşallah bayağı belli olmuş kanda baktır yarın bence :)
Haydaa senin neyin var kuzum. Geçmiş olsun dikkat et kendine. Havalarda bi garip anacım ılık mı soğuk mu belli değil napçağımızı şaşırdık.
24mm çok güzel bir boyut bence çatlama belirtisi gibi geldi bana. Sen bugünü değerlendir bence
Progesteron mu canım?
Test yaptım negatif
Test yaptım negatif
Anladım canım ogleden sonra da olur diye düşünüyorum ben. InşaAllah işin rast gider:)Yok yavrum genel hormon falan
Benim eşim çok okuyup stres oluyorsun diyor. O yuzden bakmami istemiyor.Bnmki okudugumu biliyodu da yazdigimi yeni ogrendii :))) dalmisim o gun yazarken yakalanmisimuye de mi oldn ne biliyn diyo erkek olmadiklarini.hey Allahm o yuzdn sosyal medya hesabi denen bisi de yk bnde actirmiyr.erkekler bu kdr seyi bilseler zatn bu iste bi tek biz yonetmezdk sanirim :))
Ben hap kullanıyordum bu ay bıraktım. Galiba o yüzden adet düzenimde değişme oldu. Yoksa hap kullanıyor olsam 3-4 gün önce adet olurdum. Normal gebelik testi aldım. Erken gebelik değil. İkincisi çizgiye dair en ufak bir iz yokAdetin geçmişmiydi kuzum yoksa erken gebelik testi mi yaptın ?
Bende neye bakiyorsun dediginde hemen instagrami acip gosteriyorumBütün sosyal medya hesaplarimi kapatmıştım o yuzden kendimi ele verdim hani neye bakıyorsun dedi ordan gördü
Anladım canım ogleden sonra da olur diye düşünüyorum ben. InşaAllah işin rast gider:)
Ben hap kullanıyordum bu ay bıraktım. Galiba o yüzden adet düzenimde değişme oldu. Yoksa hap kullanıyor olsam 3-4 gün önce adet olurdum. Normal gebelik testi aldım. Erken gebelik değil. İkincisi çizgiye dair en ufak bir iz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?