Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canım benim aynen. Allah razı olsun inşallah en hayırlı yakın zamanda isteyen herkese benimle birlikte nasip eder allahım

Günaydın kizlar 5 haftalık kesem gözüktü dün leke gelmişti geçen dusukleride dedim doktor kan pirtilasmasi olabilir dedi kan verdim eğer varsa bisi olurmu gebeligimde onlerlermi
Gerekirse kan sulandırıcı hap veya iğne verirler canım.. bir an önce sonuçlar çıkar da tedaviye başlarlar inşallah.. benim akrabam hamileliği boyunca koraspin içti

Temiz çıkmış canım gözün aydın :)

VosVos35 balım nediyorsun bu kan alma durumuna seninde fikrini alayım. Öğlen araştırma hastanesinde kan verebilir miyim sence hormon :/

ohh sonuçlar süpermiş tatlımm hep böyle devam etsinn =)

Kızlar ben saat 1 de tahlil için araştırma hastanesine gideceğim ama o saatte kan alırlar mı ki başka saat bulamadım mhrs de işim gene olmazsa kafayı yicem
ayy inşallah sıkıntı çıkarmazlar yaa ben emin olamadım genelde sabahları kan veriliyor ya

Progesteron mu canım?

VosVos35 balım nediyorsun bu kan alma durumuna seninde fikrini alayım. Öğlen araştırma hastanesinde kan verebilir miyim sence hormon :/
Normalde devlet hastanesinde alıyorlar ama araştırma hastanesi farklı bir prosedür izliyor mu bilmiyorum gülüm.. mesai saatleri içerisinde almaları lazım mantık olarak

Test yaptım negatif
Test yaptım negatif

Benim eşim çok okuyup stres oluyorsun diyor. O yuzden bakmami istemiyor.
Erkek var mıdır ? Yoktur herhalde canim. Gerci dengesiz insan çok fazla.

Adetin geçmişmiydi kuzum yoksa erken gebelik testi mi yaptın ?
Ben hap kullanıyordum bu ay bıraktım. Galiba o yüzden adet düzenimde değişme oldu. Yoksa hap kullanıyor olsam 3-4 gün önce adet olurdum. Normal gebelik testi aldım. Erken gebelik değil. İkincisi çizgiye dair en ufak bir iz yok

Doğum kontrol hapı mı ? Eğer doğum kontrol hapı ise düzenini bozuyor malesef ilk etapta. Tarih şaşıyor, kanama süresi uzuyor ya da kısalıyır birşeyler birşeyler. Oyüzden bu ayı bence yeni başlıyoruz gibi düşün. Anca hormonların düzene girer diye tahmin ediyorum. İnşallah yakın zamanda güzel sonuçlar alacağın günler olur

Ya kızlar bugün adetim bitiyor normalde ama şeffaf akıntı geliyo pembe kanla beraber yumurtlama akıntısı gibi uzuyo baya bi niye oldu böyle fikriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…