Bende bakayim simdii ablamİnternetten aldım canım ben. Düzenli yersen her sabah, hastalıktan da korur. Annen bile yiyebilir
Aynen ya zor gerçekten usutme dikkat et canımInş varya hergun bu sogukta banyo yapmaktan biktik
Testler benim ovulasyon testkeri ınş bu ay vardir belki allah soyletti csnim:)Evet testler senin dimi sen attın gebelik testi mı ovulasyon mu anlamadım ama çizgi belirgin yani
Ya pardon gebelik testi sandım çok anlamıyorum da inşallah olur bu ayTestler benim ovulasyon testkeri ınş bu ay vardir belki allah soyletti csnim:)
Baktim pik degil hiçbiri. Sadece test yapmadigin gunlerde olmustur diye dusunuyorumTestleri baktin mi
Inş emegimiz boşuna gitmez canımAynen ya zor gerçekten usutme dikkat et canım
Inş canım dua et cok uğraşıyoruz artık esim iliskiden sogdu o dereceYa pardon gebelik testi sandım çok anlamıyorum da inşallah olur bu ay
:))))Inş varya hergun bu sogukta banyo yapmaktan biktik
Dünde kasik agrim oldu bugünde dün solda oldu bugünde sag kasigimda var sanki adet olcakmisim gibiBaktim pik degil hiçbiri. Sadece test yapmadigin gunlerde olmustur diye dusunuyorum
Bilmiyorum ki canimMoon1224 hamile misinnn
Akintin nasil canımDünde kasik agrim oldu bugünde dün solda oldu bugünde sag kasigimda var sanki adet olcakmisim gibi
Test mi yaptınB
Bilmiyorum ki canim
Inş canım dua et cok uğraşıyoruz artık esim iliskiden sogdu o derece
Akinti normal beyazAkintin nasil canım
Alt karnimda dünden beri agriyorAkinti normal beyaz
Inş canıminşallah olur hayırlısı ile
o zaman bende 9.gün çektirim teşekkür ederim canımCnm bn cekilecegim zaman dr tamamen temizlenmis oldugum zamani beklemisti
Yapmistim ama daha 7 gun var hemen cikmadi ya o nedenle pek ciddiye alamiyorum aksam yapmistim sabah kalktigimda boyledi gordun mu bilmiyorum ama canimTest mi yaptın
Batin ne zamandi listede gormedim canimAlt karnimda dünden beri agriyor
10 gün varBatin ne zamandi listede gormedim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?