Bakacaz artik yarin tekrarlayacam merak sadeceGörmedim. Umarım vardır yaa :)
Amin insallah allahbrazi olsun canimPastil al bari canım yaa kışın pekmez ye zayıfsan direncini yüksek tutar. C vitamini bombası patlat bişiciğin kalmaz inşallah
Canım yaa valla yokluğun farkediyor merakta bırakma bizi aman ha. Alalım güzel haberlerini inşallah :) yolunda gitsinde herşey dualarım seninle Allah işini rast getirsin.
Ay maşallah hem güzel hem çok zor olacak ama birlikte büyüyecekler harika olmuş. Allah seni 2 çocukla ödüllendirmiş sınavından sonra, sağlıklı büyüsünler inşallah.
Benimki de sürekli “ ne bitmek bilmez mevzunuz varmış, siz biraraya gelseniz bırbırbır aynı anda konuşursunuz” diyor :)) alıştı artık, telefonu elimde görmesin “hayırdır küstünüz mü” diyor :))))
Hiç belli olmaz canım benim kendini şartlama belkide bebiş sürpriz yapar sen sıkma canını günün birinde hepimizin adı boncuklu hamişlere geçecek.
Üzülme desemde üzüleceğin için ağla iyice rahatla canım. Onu içinden ağlayarak atınca “ohhh bee” diyip kendine yeni bi yol çiziyosun. Rahatlamadan olmuyor. Kendine bir güzellik yap keyfini yerine getir. İnan bana olacak, keşke zamanını bilsek fazla üzülmesek.
Benim gibi sabirsiz meraklilarİki gün daha sabret bence. Şu an iğnenin etkisini algılar test.. zaten yapacak olsan da ilk testleri sabah ilk idrarla yapmalısın. Akşam test yapmayı kim icat etti yahu
Hadi biraz daha dayan da bari yarın sabah yap. Nasılsa testin çok :)Benim gibi sabirsiz meraklilar
Gerek var mı yok ama biraz dişini gösterseydin keşke.Doktor sana kagit vermedi mi ismini soyleyince bile cikmasi lazim senden tahlil istedigi o kiz kafasina gore iptal ya da onay yapamaz ki????
Sinir oldum.
Ben kac kez ogleden sonra da verdim canim bizzat arastirma hastanesinde.
Allah ıslah etsin.
Bidaha boyle bisy oldugunda doktor kagit yazsin.
Insallah en kısa zamanda gelisiyle guzellestirir bebis ömrünüzü❤❤❤
Arkadaşlar iyi aksamlar kusura bakmayın mesajlarınıza tek tek cevap veremedim.internette sorun var genel hatta.hepinize çok ama çok tsk ederim iyi dilekleriniz için.bugun gittim en son 12 ocak olduğu için betaya erken dedi .ama ben çok ısrar edince tamam dedi.karnimdan ultrasonla baktı göremedi.beta 128.3 çıktı. Cumartesi bidaha gidicem inş o günkü sonuç inş daha iyi olur.hepinizi bi özledim ki sormayın.giremiyorum yazamıyorum ama çok yakında yine hiçç cikmicam
Aynen oyleKuzu zati bizim yazismalarimizi okumaya erkeklerin ne psikolojisi yeter ne sabricene bizim isimiz :))
Bende bu kadar ağrımasına bir anlam veremedim. Hemşirenin eli mi ağırdı kas’a mı denk geldi vururken anlamadım kı. Oturamıyorum vallah ya ölüyorum ağrıdanParol içsem mi içmesem mi kararsızım ama bu ağrı dayanılacak gibi değil.
Aaaa cok gecmis olsun yaaa( inanılmaz hastayım fena ateşim var titriyorum ( ortakulak iltihabı oldum
Acaba kar yagmur fazla yok diye mi mikroplar çoğaldı yaa cook gecmis olsun canım bol bol c vitamini al ani hareketler yapma( inanılmaz hastayım fena ateşim var titriyorum ( ortakulak iltihabı oldum
Ben olsam geçirirdim valla hiç esirgemeyin lafınızı böyle zamanlarda. Ayrıca buradaki araştırma hastaneleri 3'e kadar alıyorlar. Cozutmuşlar iyiceAraştırma hastanesi saat 12 ye kadar araştırıyor demekkki sonrası boş işte kadın oturmuş katalog kurcalıyor al kafasına geçir o derece sinir bozucu.
çok şükürMasallah canım
( inanılmaz hastayım fena ateşim var titriyorum ( ortakulak iltihabı oldum
Kızlar keseyi gördük çok şükür
Ateş ölçer yok ki canım evde ya acile gidicem gibi saol ..Canım ateşin varsa ölç,doktorunla görüş.
Gecmis olsun.
Benimde bat bugun, inşallah senin vardır.Kızlar tarihi geçmiş hamilelik testleri dogru sonuç veriyor mu. Hamilelik testlerini internetten almıştım ama tarihlerine bakmamıştım. Bugün aklıma geldi. Tarihleri geçmiş. Bat bu gündü. Ne yapsam ki. Yeni test mi alsam acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?