Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bat 19 şubat canım

22 mm olunca çatlıyormuş cnm dr yanlış ölçmüş olabilirmi

Merhaba hanımlar yeni bat 4mart ağlamak istiyorum artık
Ağlama ağlama vardır herşeyde bir hayır canım benim bende çok ağladım inan ki kafandan çıkar çocuk meselesini pskolojini rahat bırak zor biraz ama yap doktorum bana dilan ne zaman stresi bırakırsan hamile kalacaksın dedi öylede oldu rabbim nasip etti Allah'ın yanında çok var elbet zamanı gelince senin bebek haberini alıcaz üzme kendini ...

Canım benim çok teşekkür ederim değerli yorumun için. İnşallah sende sağlıkla alırsın bebeğini kucagına ve inşallah bana da nasip olur o güzel duygu

Canım benim çok teşekkür ederim değerli yorumun için. İnşallah sende sağlıkla alırsın bebeğini kucagına ve inşallah bana da nasip olur o güzel duygu
Ne demek yaşayan anlar canım hamile kaldık diye size dua etmediğimizi düşünmeyin dualarımız hep sizinle sende sorun yoksa eşindede yoksa bence zamanı var demektir şükretki bir rahatsızlık olmadın dayımın 19 sene olmadı bir arkadaş var 15 senedir olmuyo dayımın şimdi bir oğlu var Allah ol dedikten sonra herşey olur ... Kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin peki

Evet canım Rabbim ol desin yeter ki önünde hangi kuvvet durabilir ki. Eşimde hız sorunu var tedavi görüyor. Bugün sonucu aldık baya düzelme var çok şükür. 2 yıllık evliyim ama yaşım 32. İnşallah en yakın zamanda olur

Canım. Haseki ye gidebilirsen ona git bence. Benle ilgilenen doktor cidden çok iyiydi. Adını yazsam sıkıntı olur mu bilmem. Ama bu doktorların bazıları cidden çok kötüler. Allah bildiği yapsın.

Allah hastalarını ciddiye almayan ne kadar doktor varsa başına versin aynısını. Acımıyorum artık bedduasa beddua. Sen bana özelden yaz canım ismini, uzak muzak iyise giderim.

Bu çok yanlış.. Ne demek o saatte kan verilmiyor.. Her saatte alınması mecburidir. Eşek gibi para almasını biliyorlar. O zaman o kadının görevi neymiş orda.. Gerçekten çok sinir bozucu

Araştırma hastanesi saat 12 ye kadar araştırıyor demekkki sonrası boş işte kadın oturmuş katalog kurcalıyor al kafasına geçir o derece sinir bozucu.

Allah'ını seven üstüme toprak atsın ula bu cibilliyetsizler hormon tahlilinin hangi gün yapılacağını bilmiyor mu? Ne hakla insanın bir ayını harcarlar

Sinirlerim çok bozuk vosvosum. Bugün halletmem lazımdı yarın zaten biter kırmızılar. Ve yarın doktorda muayenem var bu sonuçları isterdi benden kesin ne halt yicem bilemedim. Özele gittim en ucuzu 550 tl dedi, bileklerimi dikine kesicem artık.

seymaka kız valla şiddete karşıyım ama ben olsaydım yolardım o kadını köpek gibi bakacak sana biz olmasak maaşını nerden alacak ah ah keşke yanında ben olsaydım

Kıız sen hamişsin ben seni atarmıyım hiç ateşin ortasına. Artık okadar mevzu çıkarıyorum hastanelerde sonra elim ayağım titriyor sinirden neyse dedim salla, bir salon kadını gibi sakinlikle ayrıldım oradan ama içimden tabi ne bacı kaldı ne sülale birbir saydırdım salon kadınlığıda bir yere kadar :)))

Ahh ah ne diyim bilemedim simdiiiii o katalogu boyle vurasim geldiii

Ahhha o ne güzel bir vurmadır yaaa tam öyle şılaaakkk diye vurulcak bi suratı vardı zaten. Kocaman konya ovası gibi, ammada vurulurdu ayar oldum ha. İnsanların arkasından hiç böle şeyler sölemeyi sevmezdim nefret ederdim ama öyle bir boyuta geldim ki hastanelere gide gele böcek gibi görüyorum hepsini. Hastanede çalışan arkadaşlar varsa burda kusura bakmayın artık lütfen, sözüm diğerlerine

Canım ben oğlumda oldum proluton depot ama öyle anlattığın gibi bir sıkıntım olmamıştı

Ahh kuzummm ahhh nasi insanlara denk gelmissinn.gerci malesef ama malesef ki yuzde 80i boyle.insan uzuluyr ya gercektn yazk..senin bennm icin n kdr onemli olan birsey onlari ilgilendirmiyor bile.oraya mutlu insn gelmiyrki herkesin derdi kendine.ya elindn gelenin fazlasini yapacak insanlar en basta onlar olmali..yazik memeeleketime boyle insnlar yakismiyor

Canım ben oğlumda oldum proluton depot ama öyle anlattığın gibi bir sıkıntım olmamıştı

Bende bu kadar ağrımasına bir anlam veremedim. Hemşirenin eli mi ağırdı kas’a mı denk geldi vururken anlamadım kı. Oturamıyorum vallah ya ölüyorum ağrıdan Parol içsem mi içmesem mi kararsızım ama bu ağrı dayanılacak gibi değil.

Eşine aç karnına sarımsak yuttur canım sabahları o iyi gelir çoğu insan erkeklere iyi geldiğini derler rabbim en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin canım inşallah ikizlerin olsun hep :)

Hani bilmesek dayisi olanin isini hallettigini tamam dicez prosedür boyle neyse canim hayirlisi diyelim sen sikma caninii

Gerek var mı yok ama biraz dişini gösterseydin keşke.Doktor sana kagit vermedi mi ismini soyleyince bile cikmasi lazim senden tahlil istedigi o kiz kafasina gore iptal ya da onay yapamaz ki????
Sinir oldum.
Ben kac kez ogleden sonra da verdim canim bizzat arastirma hastanesinde.
Allah ıslah etsin.
Bidaha boyle bisy oldugunda doktor kagit yazsin.

Insallah en kısa zamanda gelisiyle guzellestirir bebis ömrünüzü❤❤❤

Amin inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…