bat 19 şubat canımHAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @sarikirmizim
- @meltem151515515
- @Busra5834
- @PPERA
- @cigdemmm26
- @patate
- @elifindunyasi
- @Shezofren88
- @cndyyyy
- @CansuErhan52
- @Scienceteacher10
- @burcunzlcn48
- @Ebru9066
- @gamlibaykuss
- @Herkesgibi06
- @denizguneskum87
- @Parislim
- @Missss
- @chatlax
- @gazelim_24
- @Ozedosa
- @Zehra ungrms
- @KumraL_KrakeR
- @Kbra nr35
- @anne-oluyorum
- @GaSeLLe
- @Kuzeyde ask
- @BetulMuratErdem
- @Coolpeople
- @Omur3510
- @Whiteandblue
- @Narella
- @ikimelekannesi06
- @byngulensuratt
- @turkan2727
- @D-E
- @kbrzfr
- @Arel13
- @gmzhrn
- @Busbebek06
- @Sevvvv
- @Lina dmrkrn
- @biumutsa
- @CanEs
- @ezgiraim
- @pempi
- @TheScientist
- @Juventass
- @mikrolif
- @MEYAT
- @Backyoureyes
- @Pepino-ezgi
- @patisserieyumyum
- @Aleovera123
- @gonendi
- @annecikk-16
- @Zeycan123
- @zeyneppsuu
- @ZrrN_90
- @Semaa166
- @sseerraayy
- @sell-in
- @Sevimlipanduf
- @Hakay3201
- @Nida615
- @Kmsl Hnd
- @Zeynebim1212
- @Kaya1333
- @-Gul-
DlnOrhn - @Zeynolin44
plojovic - @dlkkydlntpl
- @pcyavuz
- @Tatlianne20
- @Jenep06
- @elif-sem
- @eymenim54
- @kubra2553
CitirTurtam - @nalyecetemtahin
- @sena zeynep
- @yilinsonyesilyapragi
- @Yssbr
- @hby88
- @PamukDeniz
- @Yeruheyade
- @Prmm
- @Seyolsal
- @limonlutarcinlikek 9 Şubat
- @Ay-n ilk Hali 10 Şubat
- @efe4415 10 şubat
- @turuncu_girl 10 şubat
- @cennetyarim 11 Şubat
- @Ozlmadm17 11 Şubat
- @Mehlikara 11 Şubat
- @Anna09 11 şubat
- @Ezmu0810 12 şubat
- @P u d i n g 12 Şubat
- @arkeolog01 12 Şubat
- @Yukakita 14 Şubat
- @elifzeynep1234 14 Şubat
- @Emineylcnn 14 Şubat
- @elzem00 15 Şubat
- @Teacher8934 16 Şubat
- @Moon1224 16 Şubat
- @ela basak 16 Şubat
- @sky19 17 Şubat
- @strongirl 17 Şubat
- @efrahesila 18 Şubat
- @Birumuttur yasamak 18 Şubat
- @glasesquen 18 Şubat
- @VosVos35 20 Şubat
- @isimsiz 1 20 Şubat
- @Umithepvar 20 Şubat
- @hayalhayal1987 20 Şubat
- @1melegimolsun 24 Şubat
- @Nurr 25 şubat
- @nurcuk34 25 Şubat
- @Feyzaaaaaaaa 25 Şubat
- @BlackMirrorr 25 Şubat
- @Efe2014 25 Şubat
- @Portakallicilek 26 Şubat
- @sezson 26 Şubat
- @isimdeyimgucumdeyim 26 Şubat
- @elsin1 26 Şubat
- @RuveydaCihad 28 Şubat
SEVDAM07 1 Mart - @Papatyalardaguzel 2 Mart
- @merveeeeeeeee717 3 Mart
- K Karabiberim123 4 Mart
- @Vintageseven 5 Mart
seymaka 6 Mart - @esmarslan 6 Mart
- @elifsenelif03 6 Mart
- @Sessizgemi86 10 Mart
CANIM şimdide 2-3damla pembe kan geldi çamaşırıma..bana neler oluyor anlamadım doktor bugün 24 mm olmuş dedi çatlamamış dedi ama bu pembe kanlar ne olabilir ?24 mm olan yumurta çatlar mı çatlamış olabilir mi?
Ağlama ağlama vardır herşeyde bir hayır canım benim bende çok ağladım inan ki kafandan çıkar çocuk meselesini pskolojini rahat bırak zor biraz ama yap doktorum bana dilan ne zaman stresi bırakırsan hamile kalacaksın dedi öylede oldu rabbim nasip etti Allah'ın yanında çok var elbet zamanı gelince senin bebek haberini alıcaz üzme kendini ...Merhaba hanımlar yeni bat 4mart ağlamak istiyorum artık
Kimyasal gebelik geçirmiştin yanlış hayırladıysam ondan dır cnmKızlar tüp bebektenmi bilmem yoksa şu içtiğim otlardan mı adetim baya yoğun siyah siyah parçalar düştü sanırsın çocuk düşürdüm
Canım benim çok teşekkür ederim değerli yorumun için. İnşallah sende sağlıkla alırsın bebeğini kucagına ve inşallah bana da nasip olur o güzel duyguAğlama ağlama vardır herşeyde bir hayır canım benim bende çok ağladım inan ki kafandan çıkar çocuk meselesini pskolojini rahat bırak zor biraz ama yap doktorum bana dilan ne zaman stresi bırakırsan hamile kalacaksın dedi öylede oldu rabbim nasip etti Allah'ın yanında çok var elbet zamanı gelince senin bebek haberini alıcaz üzme kendini ...
Ne demek yaşayan anlar canım hamile kaldık diye size dua etmediğimizi düşünmeyin dualarımız hep sizinle sende sorun yoksa eşindede yoksa bence zamanı var demektir şükretki bir rahatsızlık olmadın dayımın 19 sene olmadı bir arkadaş var 15 senedir olmuyo dayımın şimdi bir oğlu var Allah ol dedikten sonra herşey olur ... Kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin pekiCanım benim çok teşekkür ederim değerli yorumun için. İnşallah sende sağlıkla alırsın bebeğini kucagına ve inşallah bana da nasip olur o güzel duygu
Evet canım Rabbim ol desin yeter ki önünde hangi kuvvet durabilir ki. Eşimde hız sorunu var tedavi görüyor. Bugün sonucu aldık baya düzelme var çok şükür. 2 yıllık evliyim ama yaşım 32. İnşallah en yakın zamanda olurNe demek yaşayan anlar canım hamile kaldık diye size dua etmediğimizi düşünmeyin dualarımız hep sizinle sende sorun yoksa eşindede yoksa bence zamanı var demektir şükretki bir rahatsızlık olmadın dayımın 19 sene olmadı bir arkadaş var 15 senedir olmuyo dayımın şimdi bir oğlu var Allah ol dedikten sonra herşey olur ... Kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin peki
Cvp için tşkErken yumurtlama olabilir canım. Zaten hemen o gün çatlamıyor, birkaç gün akıntı oluyor sonra yumurtluyorsun.. takip et yine de. Ovulasyon testin varsa yapmanı öneririm
Canım. Haseki ye gidebilirsen ona git bence. Benle ilgilenen doktor cidden çok iyiydi. Adını yazsam sıkıntı olur mu bilmem. Ama bu doktorların bazıları cidden çok kötüler. Allah bildiği yapsın.
Bu çok yanlış.. Ne demek o saatte kan verilmiyor.. Her saatte alınması mecburidir. Eşek gibi para almasını biliyorlar. O zaman o kadının görevi neymiş orda.. Gerçekten çok sinir bozucu
Allah'ını seven üstüme toprak atsınula bu cibilliyetsizler hormon tahlilinin hangi gün yapılacağını bilmiyor mu? Ne hakla insanın bir ayını harcarlar
seymaka kız valla şiddete karşıyım ama ben olsaydım yolardım o kadını köpek gibi bakacak sana biz olmasak maaşını nerden alacak ah ah keşke yanında ben olsaydım
Ahh ah ne diyim bilemedim simdiiiiio katalogu boyle vurasim geldiii
Ya arkadaşlar bu iğne ağrısı hergün daha da kötü oluyor doğru düzgün yürüyemiyorum sol tarafıma doğru oturamıyorumçarşamba kalçadan proluton depot iğnesi vuruldum şu an inanılmaz acı çekiyorum. Çocuk gibi abarttığımı düşüneceksiniz belki ama gerçekten topallayarak zor yürüyorum totomun sol tarafı iptal. Wc ye bile yamuk oturuyorum siz düşünüm halimi
Bu iğneden vurulan var mı aranızda? Ağrılar normal mi geçer mi? Prospektüsünde şimdi okudum da üst kola da uygulanır diye yazıyor ama hemşire kalçadan başka yer olmaz demişti bana. 10 günde bir ben bu acıyı çekeceğim
Görmedim. Umarım vardır yaa :)Yapmistim ama daha 7 gun var hemen cikmadi ya o nedenle pek ciddiye alamiyorum aksam yapmistim sabah kalktigimda boyledi gordun mu bilmiyorum ama canim
Kuzu zati bizim yazismalarimizi okumaya erkeklerin ne psikolojisi yeter ne sabriKiz onlar okeye dorduncu ararlar yada halisaha macina defansbaska bisey yapacaklarını sanmıyorum
Ahh kuzummm ahhh nasi insanlara denk gelmissinn.gerci malesef ama malesef ki yuzde 80i boyle.insan uzuluyr ya gercektn yazk..senin bennm icin n kdr onemli olan birsey onlari ilgilendirmiyor bile.oraya mutlu insn gelmiyrki herkesin derdi kendine.ya elindn gelenin fazlasini yapacak insanlar en basta onlar olmali..yazik memeeleketime boyle insnlar yakismiyorDelireceğim. DELİRECEĞİM!!!
Bu doktorların iş güzarlığı beni delirtecek. Devlet hastanelerine yüzdeyüz el atılması lazım.
Hasta kayıt alan görevlinin bile kendine olan özgüveni doçent doktordan daha fazla, önüne geleni nakavt ediyor. Muamele, hijyen, değer okadar vasat ki özete gelecek olursam İŞİMİ HALLEDEMEDİM.
Doktora durumu bir güzel anlattım ve bu geçen sürenin benim için cehennem olduğunu idrak edecek kadar detay verdim kendisine neyseki tahlilleri yapmaya gönlü razı oldu paşanın. 2 kat aşağı in dedi indim, orda oturmuş avon katoloğu bakan kadın kafasını bile kaldırmadan “ saatte kan alımı yok ptsi gel “ dedi. 2 kat yukarı doktorun yanına çıktım “ adetimin 4. Günü bunu bugün yaptırmam lazım lazım bir yol gösterir misniz nasıl yapabilirim” dedim. “ eee bunu bana neden anlatıyosun “ dedi gözlerini boyoz gibi aça aça. “ git aşağı söle önemli de yaparlarsa yaparlar “ dedi. Sonra 2 kat aşağıya avon kataloğuna bakan kadının çok mühim işini bölerek yine önemini anlattım ama tabiki bir işe yaramadı.
Cinler tepemde dans ediyor aşırı saydırdım bu düzene, bu adaletsizliğe, bu işgüzarlığa herşeye... bezdim gerçekten daha çok şey yazardım da bu bile çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen.
Canım ben oğlumda oldum proluton depot ama öyle anlattığın gibi bir sıkıntım olmamıştı
Hehh sallattin parmagi vosvosuma ki katilayrumm daaaİki gün daha sabret bence. Şu an iğnenin etkisini algılar test.. zaten yapacak olsan da ilk testleri sabah ilk idrarla yapmalısın. Akşam test yapmayı kim icat etti yahu
Eşine aç karnına sarımsak yuttur canım sabahları o iyi gelir çoğu insan erkeklere iyi geldiğini derler rabbim en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin canım inşallah ikizlerin olsun hep :)Evet canım Rabbim ol desin yeter ki önünde hangi kuvvet durabilir ki. Eşimde hız sorunu var tedavi görüyor. Bugün sonucu aldık baya düzelme var çok şükür. 2 yıllık evliyim ama yaşım 32. İnşallah en yakın zamanda olur
Hani bilmesek dayisi olanin isini hallettigini tamam dicez prosedür boyle neyse canim hayirlisi diyelim sen sikma caniniiAllah hastalarını ciddiye almayan ne kadar doktor varsa başına versin aynısını. Acımıyorum artık bedduasa beddua. Sen bana özelden yaz canım ismini, uzak muzak iyise giderim.
Araştırma hastanesi saat 12 ye kadar araştırıyor demekkki sonrası boş işte kadın oturmuş katalog kurcalıyor al kafasına geçir o derece sinir bozucu.
Sinirlerim çok bozuk vosvosum. Bugün halletmem lazımdı yarın zaten biter kırmızılar. Ve yarın doktorda muayenem var bu sonuçları isterdi benden kesin ne halt yicem bilemedim. Özele gittim en ucuzu 550 tl dedi, bileklerimi dikine kesicem artık.
Kıız sen hamişsin ben seni atarmıyım hiç ateşin ortasına. Artık okadar mevzu çıkarıyorum hastanelerde sonra elim ayağım titriyor sinirden neyse dedim salla, bir salon kadını gibi sakinlikle ayrıldım oradan ama içimden tabi ne bacı kaldı ne sülale birbir saydırdım salon kadınlığıda bir yere kadar :)))
Ahhha o ne güzel bir vurmadır yaaa tam öyle şılaaakkk diye vurulcak bi suratı vardı zaten. Kocaman konya ovası gibi, ammada vurulurdu ayar oldum ha. İnsanların arkasından hiç böle şeyler sölemeyi sevmezdim nefret ederdim ama öyle bir boyuta geldim ki hastanelere gide gele böcek gibi görüyorum hepsini. Hastanede çalışan arkadaşlar varsa burda kusura bakmayın artık lütfen, sözüm diğerlerine
Delireceğim. DELİRECEĞİM!!!
Bu doktorların iş güzarlığı beni delirtecek. Devlet hastanelerine yüzdeyüz el atılması lazım.
Hasta kayıt alan görevlinin bile kendine olan özgüveni doçent doktordan daha fazla, önüne geleni nakavt ediyor. Muamele, hijyen, değer okadar vasat ki özete gelecek olursam İŞİMİ HALLEDEMEDİM.
Doktora durumu bir güzel anlattım ve bu geçen sürenin benim için cehennem olduğunu idrak edecek kadar detay verdim kendisine neyseki tahlilleri yapmaya gönlü razı oldu paşanın. 2 kat aşağı in dedi indim, orda oturmuş avon katoloğu bakan kadın kafasını bile kaldırmadan “ saatte kan alımı yok ptsi gel “ dedi. 2 kat yukarı doktorun yanına çıktım “ adetimin 4. Günü bunu bugün yaptırmam lazım lazım bir yol gösterir misniz nasıl yapabilirim” dedim. “ eee bunu bana neden anlatıyosun “ dedi gözlerini boyoz gibi aça aça. “ git aşağı söle önemli de yaparlarsa yaparlar “ dedi. Sonra 2 kat aşağıya avon kataloğuna bakan kadının çok mühim işini bölerek yine önemini anlattım ama tabiki bir işe yaramadı.
Cinler tepemde dans ediyor aşırı saydırdım bu düzene, bu adaletsizliğe, bu işgüzarlığa herşeye... bezdim gerçekten daha çok şey yazardım da bu bile çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen.
Evet canım Rabbim ol desin yeter ki önünde hangi kuvvet durabilir ki. Eşimde hız sorunu var tedavi görüyor. Bugün sonucu aldık baya düzelme var çok şükür. 2 yıllık evliyim ama yaşım 32. İnşallah en yakın zamanda olur
Amin inşallah canım benimGerek var mı yok ama biraz dişini gösterseydin keşke.Doktor sana kagit vermedi mi ismini soyleyince bile cikmasi lazim senden tahlil istedigi o kiz kafasina gore iptal ya da onay yapamaz ki????
Sinir oldum.
Ben kac kez ogleden sonra da verdim canim bizzat arastirma hastanesinde.
Allah ıslah etsin.
Bidaha boyle bisy oldugunda doktor kagit yazsin.
Insallah en kısa zamanda gelisiyle guzellestirir bebis ömrünüzü❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?