Valla bol bol su içiyorum meyve yiyorum ama kaptık çok pislik bir şey bu ortakulak iltihabı ya saol canım benim yatıyorum sabahtan beri yaAcaba kar yagmur fazla yok diye mi mikroplar çoğaldı yaa cook gecmis olsun canım bol bol c vitamini al ani hareketler yapma
Saol canım benim tşk ederimAaaa cok gecmis olsun yaaa((
Gözün aydın cnm sağlıkla gelsin meleklerimiz inş.Kızlar keseyi gördük çok şükür
Hadi bakalım. Umarım hemen çıkar :)Bakacaz artik yarin tekrarlayacam merak sadece
Hadi biraz daha dayan da bari yarın sabah yap. Nasılsa testin çok :)
İnşallah cnm:)))yerim onun kesesini darısı bize
Bir kadın için en gergin en sıkıntılı gün...
Bat gunun, hamile değilsin ama adette olmuyorsun... Heran adet olacağım hissi ile wc ye koşmakakla gelen uyuz sorular sonrasında saçmalama deyip gerçeği kendine hatırlatmak...
Canımmmm❤
Amin çok teşekkür ederimGözün aydın cnm sağlıkla gelsin meleklerimiz inş.
Geçmiş olsunnnn inşallah atlatırsın hemen ya zor olur şimdi :///( inanılmaz hastayım fena ateşim var titriyorum ( ortakulak iltihabı oldum
Cok gecmis olsun canim. Her yerde salgin var. Kalabalik ortamlara girmemeye calis ve hemen doktora git. En kisa zamanda iyi olursun umarim.( inanılmaz hastayım fena ateşim var titriyorum ( ortakulak iltihabı oldum
Çoğu kişi yapıyor diyorduPfff Kızlar su gibi akıntım var.. soğan küründen mi kaynaklı bu ?? Acaba
Ayyy çok geçmiş olsun buda nerden çıktı( inanılmaz hastayım fena ateşim var titriyorum ( ortakulak iltihabı oldum
Ayy valla çatlicam he doktora git kızzzzKızlarrr. Benim göğüs uçlarım aciyorrr. Böyle olunca adet olurdum olmadı hala. Akıntı da fazla. Pico olunca ne zaman yumurtlayacağın hiç belli olmuyor. Acaba o şeffaf uzun akıntı yumurtlamaydı da tuttu mu? Tuttuysa hemen acımaya baslar mı ki? Hamiş arkadaşlar yardımcı olur mu :) soğan suyu da içiyorum ayrıca
GidemiyorumAyy valla çatlicam he doktora git kızzzz
Kizlar buhun ignenin onuncu günü. Sizce erken gebelik testi yapsam mi aksam
Eline telefon alip seni videoya alip desifre edecem deseydin ... bunlar bundan anlar
Inş canım dua et cok uğraşıyoruz artık esim iliskiden sogdu o derece
o zaman bende 9.gün çektirim teşekkür ederim canım
Ağlama ağlama vardır herşeyde bir hayır canım benim bende çok ağladım inan ki kafandan çıkar çocuk meselesini pskolojini rahat bırak zor biraz ama yap doktorum bana dilan ne zaman stresi bırakırsan hamile kalacaksın dedi öylede oldu rabbim nasip etti Allah'ın yanında çok var elbet zamanı gelince senin bebek haberini alıcaz üzme kendini ...
Ben olsam geçirirdim valla hiç esirgemeyin lafınızı böyle zamanlarda. Ayrıca buradaki araştırma hastaneleri 3'e kadar alıyorlar. Cozutmuşlar iyice
Kızlar keseyi gördük çok şükür
Bir kadın için en gergin en sıkıntılı gün...
Bat gunun, hamile değilsin ama adette olmuyorsun... Heran adet olacağım hissi ile wc ye koşmakakla gelen uyuz sorular sonrasında saçmalama deyip gerçeği kendine hatırlatmak...
Pfff Kızlar su gibi akıntım var.. soğan küründen mi kaynaklı bu ?? Acaba
Allah sifa versin canım dedigin gibi hasteneye git umarım ilgilenirlerValla bol bol su içiyorum meyve yiyorum ama kaptık çok pislik bir şey bu ortakulak iltihabı ya saol canım benim yatıyorum sabahtan beri ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?