Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba kar yagmur fazla yok diye mi mikroplar çoğaldı yaa cook gecmis olsun canım bol bol c vitamini al ani hareketler yapma
Valla bol bol su içiyorum meyve yiyorum ama kaptık çok pislik bir şey bu ortakulak iltihabı ya saol canım benim yatıyorum sabahtan beri ya (

Kızlarrr. Benim göğüs uçlarım aciyorrr. Böyle olunca adet olurdum olmadı hala. Akıntı da fazla. Pico olunca ne zaman yumurtlayacağın hiç belli olmuyor. Acaba o şeffaf uzun akıntı yumurtlamaydı da tuttu mu? Tuttuysa hemen acımaya baslar mı ki? Hamiş arkadaşlar yardımcı olur mu :) soğan suyu da içiyorum ayrıca

Beyin oyun oynuyor acabaaaa yanıldımı test diye için kıpırdıyor derkennn bi hüzün yine ahh ahh

Pfff Kızlar su gibi akıntım var.. soğan küründen mi kaynaklı bu ?? Acaba

Ayy valla çatlicam he doktora git kızzzz

Kizlar buhun ignenin onuncu günü. Sizce erken gebelik testi yapsam mi aksam

Erken canım daha bence ptesi sabah yapmalısın.

Eline telefon alip seni videoya alip desifre edecem deseydin ... bunlar bundan anlar

O sinirle hiç aklıma gelmiyor öyle şeyler suratına tükürüp ana bacı sövmek geliyor yüksek sesli. Okadar kötü olduki valla totoma baka baka döndüm

Inş canım dua et cok uğraşıyoruz artık esim iliskiden sogdu o derece

Ahh canım sorma yeminle bir üşenme geliyor. Yarın mı yapsak acaba moduna giriyoruz. Duşu sabah çok erken kalkıp alıyorum hayatım boyunca bukadar yıkanmadım. Saçımın boyası aktı rengi gitti derim buruştu inşallah sonuçlandın artık hayırlısı ile emeklerimiz.

Kasık ağrıların üstüste mik mik sebebi ile de ağrıyordur inşallah güzel şeylere çıkar

o zaman bende 9.gün çektirim teşekkür ederim canım

Adet bittikten sonra tamamen 10. Güne kadar çektirebilirsin diye biliyorum

Çok şükür canım bebişin gelmiş sana maşallah. Allah aşkına kendini nasıl rahat bıraktığını söyle ben kafayı yicek gibi oluyorum bazen çünkü.

Ben olsam geçirirdim valla hiç esirgemeyin lafınızı böyle zamanlarda. Ayrıca buradaki araştırma hastaneleri 3'e kadar alıyorlar. Cozutmuşlar iyice

İnan bende 3 e kadar diye biliyorum. Şok oldum doktor 2 kat aşağı in kan ver dediğin heyecanlandım sonrası dram tabi. Galiba bu hormon testini yaptırmamam gerekiyor önümde hep engeller var.

Kızlar keseyi gördük çok şükür

Çok şükür canımmm maşallah kesene bebişine sıkı sıkı tutunsun annişine. Allah bizede kese görmeyi nasip etsin.

Ve ortak noktada buluşmak... yalnız değilsin burada hamile kalamamış herkes ayda bir kere bu durumu yaşıyor malesef. Zaman geçsede alışamıyorsun ne kaygın azalıyor ne mutsuzluğun. İnşallah hayırla sonuçlansın bebişse bebiş kırmızılarsa kırmızılar.

Pfff Kızlar su gibi akıntım var.. soğan küründen mi kaynaklı bu ?? Acaba

Küre devammı ediyorsun ? Devamsa öyle bir akıntı söz konusu oluyor

@VosVos35 kuzum bu arada o propolisin adını gördüm ama unuttum neydi. Ben de bu ay alayım bari belki takviye olur. Bi nevi kür uygulaması gibi :))) ( yine başladım kobaylığa )

Kk da bir başlık var “ anne olma istemiyorum “ diye. Bu düşünceye katıldığını gösteren yorumlarda var. Elbette insanların hayatı nasıl yaşamak istediklerine sonsuz saygım var anca şunu düşünmeden edemiyorum “ bir kadın anne olmayı nasıl istemez ?!”

Bambaşka noktalarda kadınlarız işte. Burada bir tarafımızı parçalıyoruz “ anne olmak istiyorum “ diye. Diğer tarafsa bambaşka kafada. Ve tecrübelerim şunu gösteriyor ki çevremde anne olmayı istemeyen ne kadar insan varsa aniden uğraşmadan hamile kalıyor. İsteyenlerse bizim gibi kendini paralıyor anne olmak için.

Bu durum “ kafana takmayınca oluyor “ kısmına mı yorulmalı yoksa “ Allah neyi çok istemezsen/istersen seni onunla sınav eder” diye mi yorumlanmalı bilemedim.

Valla bol bol su içiyorum meyve yiyorum ama kaptık çok pislik bir şey bu ortakulak iltihabı ya saol canım benim yatıyorum sabahtan beri ya (
Allah sifa versin canım dedigin gibi hasteneye git umarım ilgilenirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…