- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
Hoş buldum canimHosgeldiiin :) tesekkurler,seni sormaliiii?
Guzel haberlerle dönün insallah❤
Olsun tabii :) yoruyor bi süre sonra ama yapacak bisy yok.Kızımda hic olmamisti canim bende deneyimli sayilmam hersey baska deneyim :))
Senin durum nedir simdi?Baska bisy onerdi mi doktor?
Inşallah vardır ya. Heyecanlandım şimdi :) sabah yap bir daha umarım çıkar hemenEtrafındaki kurumamis daha ondan :) sari etrafi ortasi pembe cizgi
Mrb inşallah vardır ama bence 5 dk dan sonra çıkan sonuçlar yanıltıcı daha 2 gün önce 6 günüm geçmişti test yaptım negatif belli bir süre sonra baktım çizgi çıkmış sonra kan testi negatif oldu kan baktirin derim ben.Kizlar bakin bakalim bu ne simdi yani :)))Eki Görüntüle 2112442
Ayyy hamilemisinTestim pozitif oldu1.5 saat icinde sanirim bu sefer doğru normalde olmasa bu kadar surede de belirmez :))))))))))))) A AsyaaAyazz
Bir tane dahaInşallah vardır ya. Heyecanlandım şimdi :) sabah yap bir daha umarım çıkar hemen
Mrb inşallah vardır ama bence 5 dk dan sonra çıkan sonuçlar yanıltıcı daha 2 gün önce 6 günüm geçmişti test yaptım negatif belli bir süre sonra baktım çizgi çıkmış sonra kan testi negatif oldu kan baktirin derim ben.
Evet canim biliyorum ama bu aksam idrari ..normalde ultra erken gebelik testi yaptim 24 saat sonra bile baktim yoktu ve sabah idrari ile
Nasıl yani anlıyon mu kız var fotosu atayım sana :))Yolk sac gordugunuz ultrason fotosu varsa daha yol gosterici olur canim :) Hani şu kalbini dinlediginiz zamanlar :)
Varsa at bakalim :)
Oyle zannediyorum ... yarin sabah tekrar deneyecem ... saat 5 de yapmistim 1.5 saat sonra falan baktim pozitif olmus .3 gun once erken gebelik yapmistim 24 saat sonra bile birsey cikmamisti ustelik sabahtiAyyy hamilemisin
Etmem mi kızİnşaallah canım kendimi toparlıyım istiyorumDua et olur mu bize de
Ben de kullandım hamilelikte 1000lik antibiyotik. Bir sorun çıkmadı bende. Sen de içini ferah tut. İltihap daha çok zarar verirBisey olmaz bebegime ınsallah demi
O süre içinde hiç bakmadın mı kuzumTestim pozitif oldu1.5 saat icinde sanirim bu sefer doğru normalde olmasa bu kadar surede de belirmez :))))))))))))) A AsyaaAyazz
Baktim ama o kadar cok idrar damlatmisim ki sirilsiklamdi.zaten birden vikti kuruyunca oyle silik falan degildi hala yanlari sariO süre içinde hiç bakmadın mı kuzum
Başka test yok mu sabah da yapsana çok heyecanlı kııızzAynen erken gelir gec gelmez bugunde gelmedi say 2 gun oldu ..aksam idrariyla boyle cikmasi cok normal bence cunku gun icinde yenilen icilen hep idrarda dabah idarri gibi degil..bakalim yarinda birsey cikmazsa pazartesi kana giderrim...kiz normalde olmasa 10 saatte dursa birsey cikmiyor ki :) ve koyu .....silikte degil belkide daha evvel cikmisti idrari fazla koymusum anca dagilio kurudu :))))
Oyle duruyor su an canimMoon1224 ya pozitif mi cikti?
Var bir tane daha unutmazsam yaparim ... erken kalkariz biz zatende ama bazen unitup direkt oturuyom ..dun sabahta alacaktim sbah idrarini unuttum valla .. sabahin koru olabilir atabilirsem atarim biz kalkinca yatmayiz geriBaşka test yok mu sabah da yapsana çok heyecanlı kııızz
Kuzum sadece 4 damla yeter.. minik minik, sıkmadanEtrafındaki kurumamis daha ondan :) sari etrafi ortasi pembe cizgi
Kuzum sadece 4 damla yeter.. minik minik, sıkmadan
Lütfen yarın sabah nizami bir test yap ciğerim :) wcye telefonla gir, çek çaktırmadan.. hadi hayırlısı :))evet ya biliyorum da brn başak burcuyum biraz garantici yapim var nerdeyse ustune şapacaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?