Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoş buldum canim iyi diyelim iyi olamadım bende yeni batı bekliyorum. Senin nasil geciyo günler canm

Kizlar bakin bakalim bu ne simdi yani :)))Eki Görüntüle 2112442
Mrb inşallah vardır ama bence 5 dk dan sonra çıkan sonuçlar yanıltıcı daha 2 gün önce 6 günüm geçmişti test yaptım negatif belli bir süre sonra baktım çizgi çıkmış sonra kan testi negatif oldu kan baktirin derim ben.

Inşallah vardır ya. Heyecanlandım şimdi :) sabah yap bir daha umarım çıkar hemen
Bir tane daha

O süre içinde hiç bakmadın mı kuzum
Baktim ama o kadar cok idrar damlatmisim ki sirilsiklamdi.zaten birden vikti kuruyunca oyle silik falan degildi hala yanlari sari sonra namaz yemek falan derkrn cay imi aldim suna bakim dedim. Baktim boyleydi.bakalim yarin sabah ne cikacak ve kan arkadasim :))

Başka test yok mu sabah da yapsana çok heyecanlı kııızz

Va
Başka test yok mu sabah da yapsana çok heyecanlı kııızz
Var bir tane daha unutmazsam yaparim ... erken kalkariz biz zatende ama bazen unitup direkt oturuyom ..dun sabahta alacaktim sbah idrarini unuttum valla .. sabahin koru olabilir atabilirsem atarim biz kalkinca yatmayiz geri bizimki ayakta olursa resim atmam cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…