Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Koyu çizgili olan 16 Şubat mı canım? O zaman dünkü ilişki nokta atışı olmuş. İnşallah tutmuştur :)

Koyu çizgili olan 16 Şubat mı canım? O zaman dünkü ilişki nokta atışı olmuş. İnşallah tutmuştur :)
Evet tatlım koyu olan 16 sı Tutturmuşum tarihi degil mi tatlım
Birşey söyleyeyim mi tatlım içimden de senin cvp vermen geçmişti Allah gönlüne göre güzeller güzeli sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana tez zamanda

Kızlar çok acayip şeyler oluyor. Bat'a 1 kala beyaz akıntı tam gaz devam ediyor. Dakka başı geldi mi diye kontrole gidiyorum.
Sabah kalktığımda bulantı yaşadım.
Kalktığımdan beri de kulağımda uğultu ve yankılanma oluyor. Herhangi bir ağrı yok, sadece dolgunluk ve uğultu. Araştırdım hamileliğin başında olurmuş. Anlattığı gibi burun tıkanıklığı da eşlik ediyor...
Karnımın ağrısı regl işareti ama diğerleri daha baskın sanki

Kan verecem yarin canim nasipse

Hadi bakalim hayirlisyla insaAllah hamilesindir arkadasim

Canısi insallah en guzel sekilde olsun. Sende bi nevi dinlenmeye gectin diyelim kafani dağıt . takınca biliyorsun kotu oluyoruz toparlanana kadar ya prolaktin zipliyor yada hormonlar dengesiz lesiyor sen gelecek aya super baslicaksin insallah

Inşallah gelir bebişşşş

Kıskıvrak yakalamışsın görünüşe göre :))
Amiiin çok amiiin :))

Canım ben düşk yaptıgım bebeğime hamileyken aynen bu yaşadıklarını yaişamıştım inşallah hamilesindir ve sağlıkla bebegini kucaklarsın

olur mu olur

Ablamm sen nasil hissediyorsun peki vardir insallah yaa heyecanlandim simdi buarada yarin test yapacam demistin unutmadım . patlat cift cizgiyi cossun buralarr

Saka bi yana iliski yumurtlamadan bir onceki ve yumurtlamadan bir sonraki gun disinda bir gecen gun oldu.tabi o tarihte yumuryladiysam Allah bilir.erken kalktigimiz icin erken uyur bizimki ben oglenleri biraz kestiririm o nedenle aksam hemen uykum gelmez o uyur ben oyle takilirim ev halleri ama zaman tam zamanmis gibi duruyor :))

Benim daha 9 gün var. Zannetmiyorum ama pozitifi göreceğimi. Geçen ay gibi oldu. Tam yumurtlama gününden bir gün önce ve yumurtlama günü birlikte olmadık. Bi gün sonra oldu.
Ben de hatırlamıyorum yapıp yapmadığımızı. Dedim artik stres yok istek yok. Simdi tekrar basladi o istek. Fazlasıyla hem de. Hayırlısı bakalım. Geçen haftaki yumurtlamaysa eğer benim de 8 gün falan var o zaman adet olmama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…