Koyu çizgili olan 16 Şubat mı canım? O zaman dünkü ilişki nokta atışı olmuş. İnşallah tutmuştur :)Kızlar herkese günaydın ozellikle bebek bekleyenlere hayırlı olsun ve dusuktehlikesi olanlara da geçmiş olsun üzülmesinler her şeyin başı moral iyi düşünsünler iyi olsun Eki Görüntüle 2112695 Eki Görüntüle 2112696 5 li ovulasyon testlerim düne kadar günde iki tane yaptım 14 Şubat mik mik oldu bir de dün öğlen bugünde tamamen silinmiş ovular geç kalmış olamam değil mi acaba pik i kaçırdım mi bilen biri yardımcı olursa sevinirim .
Evet tatlım koyu olan 16 sı Tutturmuşum tarihi degil mi tatlımKoyu çizgili olan 16 Şubat mı canım? O zaman dünkü ilişki nokta atışı olmuş. İnşallah tutmuştur :)
Bende koklamam kızKoklamadım ama umarım yumurtlamadır ve tutar
Kan verecem yarin canim nasipseCanim lohusa gb sayilirsin bi biter bi yine gelebilir.Biraz kisiye biraz yapan kisiyede bağlı.
Allah razı olsun❤Allah her zaman herseyin hayirlisini nasip etsin zaten her konuda.
Testini merak ettim :)
Leke sanirim gelismemeye basladigi icin artik.Agrinda var mi?
Allah hayirlisini nasip etsin tabii.Neler yasadin az cok biliyorsun.Kaybin her turlusu insana zor,yasarken olayin icindeyken ayri zorluyor ama bi hayir var demek ki diyebiliyorsak ne mutlu bize❤
Genelde sagliksiz gebelikler 10 haftaya kadar belli eder diye biliyorum.Onu bile gecince her zamani ayri risk.
Bende koklamam kızkoku direk burnuma geldi
Hadi bakalim hayirlisyla insaAllah hamilesindir arkadasimKızlar çok acayip şeyler oluyor. Bat'a 1 kala beyaz akıntı tam gaz devam ediyor. Dakka başı geldi mi diye kontrole gidiyorum.
Sabah kalktığımda bulantı yaşadım.
Kalktığımdan beri de kulağımda uğultu ve yankılanma oluyor. Herhangi bir ağrı yok, sadece dolgunluk ve uğultu. Araştırdım hamileliğin başında olurmuş. Anlattığı gibi burun tıkanıklığı da eşlik ediyor...
Karnımın ağrısı regl işareti ama diğerleri daha baskın sanki
Canısi insallah en guzel sekilde olsun. Sende bi nevi dinlenmeye gectin diyelim kafani dağıt . takınca biliyorsun kotu oluyoruz toparlanana kadar ya prolaktin zipliyor yada hormonlar dengesiz lesiyor sen gelecek aya super baslicaksin insallahCanım benim arkadaşım geçen yıl kürtaj olduğunda tam 10 gün sürdü kanaması. Bir kahvr lekeler geliyordu sonra bir anda kırmızı oluyordu sonra yine kahve olarak azar azar devam ediyordu. Doktoru bunun normal olduğunu söylemişti ama sende bir danış istersen, herkese aynı şey normal olmayabilir
Allah razı olsun kuzum, duaların kabul olsun inşallah. Yarın değilde bugün baktırabilsen kanda da değerine ne güzel olurduuu
İnşallah bekleyişin ardından güzellikler gelir canım benim. Benimde keyfim kaçık bu ay es verdik diye pek bakamıyorum oyalanmaya çalışıyorum kafa dağıtmak için başka şeylerle. Bari senle @VosVos35 imi ekliyim bu ay boncuklu listeye. Dilerim kırmızılarınız gecikirde heyecanlı hayırlı haberleriniz duyulur
Inşallah gelir bebişşşşKızlar çok acayip şeyler oluyor. Bat'a 1 kala beyaz akıntı tam gaz devam ediyor. Dakka başı geldi mi diye kontrole gidiyorum.
Kalktığımdan beri de kulağımda uğultu ve yankılanma oluyor. Herhangi bir ağrı yok, sadece dolgunluk ve uğultu. Araştırdım hamileliğin başında olurmuş. Anlattığı gibi burun tıkanıklığı da eşlik ediyor...
Kıskıvrak yakalamışsın görünüşe göre :))Evet tatlım koyu olan 16 sı Tutturmuşum tarihi degil mi tatlım
Birşey söyleyeyim mi tatlım içimden de senin cvp vermen geçmişti Allah gönlüne göre güzeller güzeli sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana tez zamanda
Canım ben düşk yaptıgım bebeğime hamileyken aynen bu yaşadıklarını yaişamıştım inşallah hamilesindir ve sağlıkla bebegini kucaklarsınKızlar çok acayip şeyler oluyor. Bat'a 1 kala beyaz akıntı tam gaz devam ediyor. Dakka başı geldi mi diye kontrole gidiyorum.
Ay bu ikinci yumurtlamam olabilir mi ya. Geçen haftaki akıntıdan sonra da göğüs ucum acıdı. Şimdikinde de göğüs ucum dokununca hafif acıyor. Önceki acı daha fazlaydı ama. Belki de bu normal bir akıntı bilemedim. Gebelik belirtisi olabilir mi ki. Bak yine heyecan yaptım
Benim daha 9 gün var. Zannetmiyorum ama pozitifi göreceğimi. Geçen ay gibi oldu. Tam yumurtlama gününden bir gün önce ve yumurtlama günü birlikte olmadık. Bi gün sonra oldu.inşallah tutturmuşuzdur :) bakalım. Ne zaman test yapsam acaba
İnşallah öyle olmuştur canımKıskıvrak yakalamışsın görünüşe göre :))
Amiiin çok amiiin :))
Senle ikimiz hamile kalırsak bu ayın sürprizleri oluruz sanırım :)Hadi bakalim hayirlisyla insaAllah hamilesindir arkadasim
Seni bilmem ama benim ki tam bir mucize olur inanin kiSenle ikimiz hamile kalırsak bu ayın sürprizleri oluruz sanırım :)
Ablamm sen nasil hissediyorsun peki vardir insallah yaa heyecanlandim simdiKızlar çok acayip şeyler oluyor. Bat'a 1 kala beyaz akıntı tam gaz devam ediyor. Dakka başı geldi mi diye kontrole gidiyorum.
Keşkeeeeolur mu olur
Ben de hatırlamıyorum yapıp yapmadığımızı. Dedim artik stres yok istek yok. Simdi tekrar basladi o istek. Fazlasıyla hem de. Hayırlısı bakalım. Geçen haftaki yumurtlamaysa eğer benim de 8 gün falan var o zaman adet olmama.Benim daha 9 gün var. Zannetmiyorum ama pozitifi göreceğimi. Geçen ay gibi oldu. Tam yumurtlama gününden bir gün önce ve yumurtlama günü birlikte olmadık. Bi gün sonra oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?