Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

AY az önce sağ kasığıma inanılmaz bir sızı girdi. Vallahi iki büklüm olacaktım. Birden geçti sonra. Inşallah kötü bir şey yoktur ya

Bende de yas var iste oda kafama takiliyor menopoz falan ay ne bilim valla belli olur ne oldugu 10 gun gecerse ancak bakalim..
Allah korusun ya. Menopoz belirtisi değil bence. Menopozda adetin gittikçe azalır sonlanır. Ya da ara ara kanama olur geçer diye biliyorum ben. Pat diye olmaz ki en azından belirti olurdu bayağı öncesinde

Sormaya ben en cok ona takildim bu yasima kadar ben boyle birsey gormedim ....

Acaba stres mi yaptın o mu etkiledi ? Bir şehir değişikliği yaptın mı bazen yolculuklar falanda çok etkiliyor. Ya da beslenmenemi dikkat etmedin acaba. İnşallah hayırlı sonuçlar çıkar, bunların hiç biri olmadıysa bebiştendir bebişteeeen :))))) inşallah sebep göbiştedir

Allah korusun ya. Menopoz belirtisi değil bence. Menopozda adetin gittikçe azalır sonlanır. Ya da ara ara kanama olur geçer diye biliyorum ben. Pat diye olmaz ki en azından belirti olurdu bayağı öncesinde
Bilmem ki onuda hic arastirmamistim kiz ben daha dune kadar bunlarida arastirmazdim ki... :)))))) ay valla bilmiyom sinir sistemim cok.bozuldu onu biliyorum sadece :)))))

Bilmem ki onuda hic arastirmamistim kiz ben daha dune kadar bunlarida arastirmazdim ki... :)))))) ay valla bilmiyom sinir sistemim cok.bozuldu onu biliyorum sadece :)))))
Sakın ol takma. Sonu hayır olsun inşallah :)

Yani yazdiklarinin hicbirini yaomadim beslenme derken oyle kisitladigim birseyde yok masaAllah :))) ah tatlim ne bilim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…