- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Kuzum gebe olmanı okadaaar çok istiyorumki inan. Ama bu belirtilerin bana adet olamadığın için yaşanıyor gibi geliyor. Çok normal belirtiler. İnşallah yanılırım da hamilelik belirtileridir. Hamiş değilsende inşallah sökülürsün de rahatlarsın. Vucut ödem yapmış, hormonlar da napçağını bilemediğinden vücut tepkimeye giriyor. Allahım hayırlısını nasip etsin.
Ama evlenmeden önce de 3-4 Ay adet olmadigim oldu. Hiç yaşamadım. Kasıkve göğüs ağrısı. Sadece biraz şişkinlik olurdu o kadar. Yine de belli olmaz. Vücudun tepki veresi tuttu belki de haklı olarak. Isyan ediyor
Ahahha ay tipini yerimm :))) sabah yap bence ilk idrarla ya zaten sabaha bişi kalmadı kuzum tam sonuç alırsın hemde
kızzz adam mikmik yapalım diyor yani seni özlemiş daha neeee belki de o gün bugündür adama malum olmuştur bellimi olur :)))
Haklısın valla seninki de muallakta kaldı. Neden gecikti regl anlamadım düzenli diyorsun hemde. İnşallah çok net görürsün ikinci çizgiyi de netleşir durumun be kuzum
Ahhh kuzum ahhh sorma totem bana nanik yaptı hala bekliyorumönceliği vosvosuma verdim belki sıra bana gelmiştir, çok teşekkür ederim iyi dilek ve niyetin için. Allah bebeğine sıkı sıkı tutunma gücü versin, su gibi geçsin şu zamanlarda rahatlayacağın dönemlere gir sağlıkla inşallah. Kendine çok dikkat et, relax olmaya gayret et herşey güzel olacak
Ya beeeeen ya ben kafa kalmadi noluyor diye dusunmekten :)))))Hastalık mı bebiş mı çözemedim ben
Senin düzenli ya adetin. Umarım bebiştir yani. Bende o düzen yokYa beeeeen ya ben kafa kalmadi noluyor diye dusunmekten :)))))
Bende de yas var iste oda kafama takiliyor menopoz falan ay ne bilim valla belli olur ne oldugu 10 gun gecerse ancak bakalim..Senin düzenli ya adetin. Umarım bebiştir yani. Bende o düzen yok
Allah korusun ya. Menopoz belirtisi değil bence. Menopozda adetin gittikçe azalır sonlanır. Ya da ara ara kanama olur geçer diye biliyorum ben. Pat diye olmaz ki en azından belirti olurdu bayağı öncesindeBende de yas var iste oda kafama takiliyor menopoz falan ay ne bilim valla belli olur ne oldugu 10 gun gecerse ancak bakalim..
Allah Allah .... sanmam kotu birsey olsun canimAY az önce sağ kasığıma inanılmaz bir sızı girdi. Vallahi iki büklüm olacaktım. Birden geçti sonra. Inşallah kötü bir şey yoktur ya
Aynen öyle :))
Keske bebek yerleşiyor olsa yaAllah Allah .... sanmam kotu birsey olsun canim
Ay hiç tumurtlamadan aon buldu yani bende yapmasammi test ta zaten çıkmıyor yumurta falan yokHic bilmiyorum tatlim yumurylama sona erdi sanirim.ben hic kullanmadim da bilmiyorum
InsaAllah deeeee :))) keske yokKeske bebek yerleşiyor olsa ya
Sormaya ben en cok ona takildim bu yasima kadar ben boyle birsey gormedim ....
Bilmem ki onuda hic arastirmamistim kiz ben daha dune kadar bunlarida arastirmazdim ki... :)))))) ay valla bilmiyom sinir sistemim cok.bozuldu onu biliyorum sadece :)))))Allah korusun ya. Menopoz belirtisi değil bence. Menopozda adetin gittikçe azalır sonlanır. Ya da ara ara kanama olur geçer diye biliyorum ben. Pat diye olmaz ki en azından belirti olurdu bayağı öncesinde
Ay evet pardon. Insallahhh :)InsaAllah deeeee :))) keske yok
Sakın ol takma. Sonu hayır olsun inşallah :)Bilmem ki onuda hic arastirmamistim kiz ben daha dune kadar bunlarida arastirmazdim ki... :)))))) ay valla bilmiyom sinir sistemim cok.bozuldu onu biliyorum sadece :)))))
Yani yazdiklarinin hicbirini yaomadim beslenme derken oyle kisitladigim birseyde yok masaAllah :))) ah tatlim ne bilim vallaAcaba stres mi yaptın o mu etkiledi ? Bir şehir değişikliği yaptın mı bazen yolculuklar falanda çok etkiliyor. Ya da beslenmenemi dikkat etmedin acaba. İnşallah hayırlı sonuçlar çıkar, bunların hiç biri olmadıysa bebiştendir bebişteeeen :))))) inşallah sebep göbiştedir
Oyle diyoruz napalim elden birsey gelmiyor :)) bekleyecegizSakın ol takma. Sonu hayır olsun inşallah :)
Herkesin sol tarafı sızlar ağrır. Benim sağ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?