Evet cnm biliyorum kendim sigortaciyim bekleme süresi olmadan yapan bi şirket var ondan yaptıracamMerhaba kübraÖzel Sağlık sigortalarında gebelik için bazıları bekleme süresi istiyor mesela benimki 12 ay kalmama şartı vardı doldurdum süreyi sonra kaldım hamile kimileri 1 ay bekleme veriyor onlara dikkat et yaptırıp sonradan şartı söylemesinler ama yaptırmak önemli herşeyi karşılıyo helede sorunlu bi gebelik varsa sürekli gitmek gerekio o yüzden verdiğin paranın kaç katını harcıosun zaten
Peki kaç gün gecikmeli oluyor canımCanım benim de adet duzensizligim var baya zamandır kaç defa gittim doktora hormonlara falan herşeye bakıldı herhangi bir sorun çıkmadı, doğum kontrol hapını da denedim o da düzeltmedi, gebelik için bi sorun oluşturur mu bilmiyorum, bidaha gidip alttan muayene olayım diyorum bi o kaldı zaten
Ahaha kime ne anlatıyorum bende iyi ozaman artık ben sana sorarım sorularıEvet cnm biliyorum kendim sigortaciyim bekleme süresi olmadan yapan bi şirket var ondan yaptıracam
Duymadim ama denemeye degerArkadaşlar bugün bir ebe yumurtlama dönemlerine yakın geceleri yatarken kasıklarına sıcak su torbasi koy dedi.ozellikle iliski olan gecelerde,döllenmeyi hizlandiriyormus
Duyan bilen yada uygulayan varmı acaba
Evvet tabii ki normal . En az 2 kat artması gerekliIyiaksamlar kızlar. Bata 4 kala hcg 30 iki gun sonra 81 en sonda 335 cıktı. Son çıkan 4kati yükselmiş sizce normal mi? Birden 4kati cikmasi korkuttu beni
Sıcaklık sperm hızını düşürüyor canlınkalma sürelerini azaltıyor diye biliyorum benArkadaşlar bugün bir ebe yumurtlama dönemlerine yakın geceleri yatarken kasıklarına sıcak su torbasi koy dedi.ozellikle iliski olan gecelerde,döllenmeyi hizlandiriyormus
Allah yardımcın olsun kuzum . İnşallah sağlıklı bir gebelik olur . Yarım saatten sonra çıkan çizgi dikkate alınmaz . Testi tekrarla bakalım güzel haberler ver bizeKizlar sabah test yaptim tabiki negatifbanyoda birakmistim testi esimde bakmis ama aramzda konusmadik simdi diyo sabah ben orda belli belirsiz golge gibi bisey gormustum. Neyse dort saat sonra ben bi baktim bariz bir cizgi var hemde pembemsi. Aylardir yapiyorum ayni testi daha once ne kadar beklerse beklesin cizgi falan cikmamasti.. gecen ay kimsayal oldu bugun yumurtlamanin 10. gunu dua istiyorum kizlar.. yarin sabah tekrar yapcam insallah vardir
Benimde 2 kaybim var. Doktorum teste gerek yok dedi. Ama ben başka doktorla görüştüm. Hemen testleri yaptirmami ve rahim filmi cektirmemi istedi.Eşimle bütün testlerimizi yaptırdık. Kan pıhtılaşması varmiş bende.Doktorum 2 kez olumsuzluk yaşanmasına rağmen hiç rahim filmi istemedi hatta ben sordum gerek yok dedi gerek var mı acaba
Bende duymadim eger adet olursam bir sonraki ay 1-2 gun bile olsa denerim bende.Arkadaşlar bugün bir ebe yumurtlama dönemlerine yakın geceleri yatarken kasıklarına sıcak su torbasi koy dedi.ozellikle iliski olan gecelerde,döllenmeyi hizlandiriyormus
Tabiki canım ne demek herzaman sorabilirsinAhaha kime ne anlatıyorum bende iyi ozaman artık ben sana sorarım soruları
Beeeen .Kızlar az belirtisi olup hamile olan var mı mesela göğüs ağrısı akıntı ve çok yemek yeme
Atlamasan çok çok iyi olur aslında . Genetikte olsa belki farklı sorunlara yol açabilir . Bi kontrolden ne çıkar ki ? Canını sıkacak sonuçlar doğurmasın . İyisi mi bir baktır derim ben ..Kızlar bide şey sorcam size ben 27 yaşındayım adet duzensizligim hep vardı bı kere doktora gittim genetik dedi yolladı beni ama çok eskiden gitmiştim yine gideyim mi ama doğum kontrol hapı veriyorlar mis onu içmek istemiyorum ne yapmaliyim
Hoşgeldin , inşallahMerhaba :) bende yeni üye oldum benimde 17 kasım inşallah adet olmam
Insallah veririm canim :)) yarin erken gebelik testi yapcam varsa cikar.. test gitgide koyulasiyor biliyormusun cook garipAllah yardımcın olsun kuzum . İnşallah sağlıklı bir gebelik olur . Yarım saatten sonra çıkan çizgi dikkate alınmaz . Testi tekrarla bakalım güzel haberler ver bize
Bende öyle biliyordum ama kafamı karıştırdı kadın valla,yapsammi yapmadaki bilemedimSıcaklık sperm hızını düşürüyor canlınkalma sürelerini azaltıyor diye biliyorum ben
Bende öyle biliyordum ama kafamı karıştırdı kadın valla,yapsammi yapmasammi bilemedimSıcaklık sperm hızını düşürüyor canlınkalma sürelerini azaltıyor diye biliyorum ben
Rabbim tez zamanda isteyen herkese sağlıkla versin bebeğini..Hoşgeldin , inşallah
Sicak iyi degil diye biliyorum canim. Duşta bile suya dikkat ediyorum ben. Spermleri öldürüyormuş.Arkadaşlar bugün bir ebe yumurtlama dönemlerine yakın geceleri yatarken kasıklarına sıcak su torbasi koy dedi.ozellikle iliski olan gecelerde,döllenmeyi hizlandiriyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?