Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cnm biliyorum kendim sigortaciyim bekleme süresi olmadan yapan bi şirket var ondan yaptıracam

Peki kaç gün gecikmeli oluyor canım

Arkadaşlar bugün bir ebe yumurtlama dönemlerine yakın geceleri yatarken kasıklarına sıcak su torbasi koy dedi.ozellikle iliski olan gecelerde,döllenmeyi hizlandiriyormus
Duyan bilen yada uygulayan varmı acaba

Arkadaşlar bugün bir ebe yumurtlama dönemlerine yakın geceleri yatarken kasıklarına sıcak su torbasi koy dedi.ozellikle iliski olan gecelerde,döllenmeyi hizlandiriyormus
Duymadim ama denemeye deger

Iyiaksamlar kızlar. Bata 4 kala hcg 30 iki gun sonra 81 en sonda 335 cıktı. Son çıkan 4kati yükselmiş sizce normal mi? Birden 4kati cikmasi korkuttu beni
Evvet tabii ki normal . En az 2 kat artması gerekli Sağlıklı bir gebelik olur inşallah . Yine de tedbiri elden bırakmayıp kan takibi yap bikaç gün arayla Doktorla görüştün mü ?

Sıcaklık sperm hızını düşürüyor canlınkalma sürelerini azaltıyor diye biliyorum ben

Allah yardımcın olsun kuzum . İnşallah sağlıklı bir gebelik olur . Yarım saatten sonra çıkan çizgi dikkate alınmaz . Testi tekrarla bakalım güzel haberler ver bize

Doktorum 2 kez olumsuzluk yaşanmasına rağmen hiç rahim filmi istemedi hatta ben sordum gerek yok dedi gerek var mı acaba
Benimde 2 kaybim var. Doktorum teste gerek yok dedi. Ama ben başka doktorla görüştüm. Hemen testleri yaptirmami ve rahim filmi cektirmemi istedi.Eşimle bütün testlerimizi yaptırdık. Kan pıhtılaşması varmiş bende.
Farklı bir doktora gitmeni tavsiye ederim. 2 tane olunca araştırılmasi iyi olur.

Bende duymadim eger adet olursam bir sonraki ay 1-2 gun bile olsa denerim bende.

Kızlar az belirtisi olup hamile olan var mı mesela göğüs ağrısı akıntı ve çok yemek yeme
Beeeen . Regl günüme kadar hiçbir belirtim yoktu . Regl belirtilerim bile yoktu . Bat günü hafif kasık batmam oldu . Birde çok az bel ağrısı .. Sanırım çokta kolay bir gebelik geçireceğim çok az sağ kasık batmam oldu 3 gün artık oda yok

Atlamasan çok çok iyi olur aslında . Genetikte olsa belki farklı sorunlara yol açabilir . Bi kontrolden ne çıkar ki ? Canını sıkacak sonuçlar doğurmasın . İyisi mi bir baktır derim ben ..

Allah yardımcın olsun kuzum . İnşallah sağlıklı bir gebelik olur . Yarım saatten sonra çıkan çizgi dikkate alınmaz . Testi tekrarla bakalım güzel haberler ver bize
Insallah veririm canim :)) yarin erken gebelik testi yapcam varsa cikar.. test gitgide koyulasiyor biliyormusun cook garip

Sicak iyi degil diye biliyorum canim. Duşta bile suya dikkat ediyorum ben. Spermleri öldürüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…