Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne ara buyuycek ne ara catlicak yime regl olmak icin ilac klomen yok igne yok bilmem ne valla yoruldum ben cnm yaa (
Hepimiz öyleyiz canim. Hayat böyle ama. Hamile kalsak kesesi kalp atışı yok kontroller. Dogsa emecek mi sut yetecek mi vs vs... rahat insanlar degiliz.

Hepimiz öyleyiz canim. Hayat böyle ama. Hamile kalsak kesesi kalp atışı yok kontroller. Dogsa emecek mi sut yetecek mi vs vs... rahat insanlar degiliz.
Harbiden o rahat insanlardan olmak istiyorum yaa :)) arkadasim var dioki biz ne zaman istesek hamile kalirim ben valla esim ustume ceketini atsa gebe kalirim ben dio neyse o ceket bende istiorum o ceketten parasi neyseee vereceeemmm
O ceket buraya geleceeekkk uleeyn

güldürdün beni kız valla bir an önce gelecek merak etme canım

Benim bata 10 gün var ama sanki adet olacak gibi hissediyorum.bu kadar erken olman mümkün değil umarımda olmam..
Soğan suyu içtim bu Ay 12.gunumdeyim
Soğan suyu icip erken regl olan varmı aranızda kizlar

Kızlar mevsim geçişlerinde adet döngünüz değişiyor mu? Öne gelme gecikme gibi?

evet benim tam 1 ay gecikti Ekim ayında regl olmadım mesela...
Geçen yılda Ekim ayı böyle olmuştu iki senedir Ekim aylarında regl olmuyorum nedense. Doktor mevsimsel dedi ama benim zaten son 2 yıldır düzensizleşti adetlerim...

Çok doktora gittim panik olup ama çok şükür bir şey çıkmadı testlerde.
Hatta en son gittiğim doktor biyolojik saat dedi... Bazen böyle beden kendini senden bağımsız gebeliğe hazırlıyormuş. Geçen yıl da hiç çocuk düşünmüyorduk mesela şaşırmıştım öyle deyince doktor. Pek de inandırıcı gelmemişti

Hahaha ne ceketmis arkadaş keramet ceketteyse bizde alalım dimi ama

Arkadaşlar, hamileyim. Doktorumuz keseyi gördü :) Tam iki sene bugünün hayalini kurmuştum. İnşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Allahım. Benim gibi sebepsiz infertelite yaşayanlar ümidinizi kaybetmeyin. Tam bir sonraki ay aşılama olacağız diye kendimi bebeğe odaklamadığım bir zamanda bana geldi bebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…