- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Hepimiz öyleyiz canim. Hayat böyle ama. Hamile kalsak kesesi kalp atışı yok kontroller. Dogsa emecek mi sut yetecek mi vs vs... rahat insanlar degiliz.Ne ara buyuycek ne ara catlicak yime regl olmak icin ilac klomen yok igne yok bilmem ne valla yoruldum ben cnm yaa(
Ilerde anlatirsin artik. Ne zor ögrendim diyeGaliba kız olacak işleri o kadar nazlı ilerliyo ki Yarın akşama kadar daha beklemeye devam ... Birazcık büyüsün bakalım bu arada
Amin canım çok sağol hayırlısı buymuş. Rabbim sizinkine sağlık sıhhat versin inşallah güzel haberlerini okurum burdanHayırlısı olsun , sağlık olsun . Varmış beklenende bir hayır
Harbiden o rahat insanlardan olmak istiyorum yaa :)) arkadasim var dioki biz ne zaman istesek hamile kalirim ben valla esim ustume ceketini atsa gebe kalirim ben dio neyse o ceket bende istiorum o ceketten parasi neyseee vereceeemmmHepimiz öyleyiz canim. Hayat böyle ama. Hamile kalsak kesesi kalp atışı yok kontroller. Dogsa emecek mi sut yetecek mi vs vs... rahat insanlar degiliz.
İnşllah canım benim inşllahAyyy kıyanam ne kadar güzel heyecanlarımız var .. İnşallah anneciğine güzel haberler verebilirsin .. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin
BüyüsünnnnnnIlerde anlatirsin artik. Ne zor ögrendim diyecimcime büyüsün güzelce
Önümüzdeki ay senin de güzel haberlerini göreceğiz inşallah canım benimAmin canım çok sağol hayırlısı buymuş. Rabbim sizinkine sağlık sıhhat versin inşallah güzel haberlerini okurum burdan
güldürdün beni kız valla bir an önce gelecek merak etme canımHarbiden o rahat insanlardan olmak istiyorum yaa :)) arkadasim var dioki biz ne zaman istesek hamile kalirim ben valla esim ustume ceketini atsa gebe kalirim ben dio neyse o ceket bende istiorum o ceketten parasi neyseee vereceeemmm
O ceket buraya geleceeekkk uleeyn
Kızlar mevsim geçişlerinde adet döngünüz değişiyor mu? Öne gelme gecikme gibi?
Keske cnm keskee ama bugun umudumu kestim heran uygulamayi kaldirip tarihin tozlu sayfalarinda yer alabilirim ahahah :))güldürdün beni kız valla bir an önce gelecek merak etme canım
Hahaha ne ceketmis arkadaşHarbiden o rahat insanlardan olmak istiyorum yaa :)) arkadasim var dioki biz ne zaman istesek hamile kalirim ben valla esim ustume ceketini atsa gebe kalirim ben dio neyse o ceket bende istiorum o ceketten parasi neyseee vereceeemmm
O ceket buraya geleceeekkk uleeyn
Aminnn canim aminnnnBüyüsünnnnnnRabbim sana da sapasağlıklı gebelik nasip etsin nnn nnnn
Valla ayip olmasin ama ben bu ay degistim ya doktoru bu bayan adetliykende alttan bakti sok oldum yani. Gecikme bence git yarin hemen
Aynen cnm klomen falan hikaye cekette hikmet ativercen ustune hooooppp yarin gebesinHahaha ne ceketmis arkadaşkeramet ceketteyse bizde alalım dimi ama
yine çözümü var bak Allah büyük hiç üzülüp stres yapmaBen adetken 2 tane ile basladim bide simdi kullanacam bakalim eger olmazsa igneyle yumurtalarini buyutecegiz dedi
Bizede yaz gelismeleri canim. Bende yarin gidecem 2 yumurtam guzel gelismis az daha buyusunler dedi yarin bakip catlatma ignesi vericektamam canım gıdıcem
Doktorun ne dedi artisa ?Bugun adet günüm 246 cikti. Cumartesi 20 cikmisti artisim hizli olmuş degil mi ? Son adet 20 ekimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?