Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayir kasintim olmadi ama kovaya koyup yaptim buharina cok yakin maruz kalmadim ya da sizin malzemelerden birine alerjiniz var hay allah
Ama rahatlama yaptığını hissediyordum belki iltihap falan aktıysa ondan olabilir diyede düşündüm sonra eşim çok kıztı bırak bu kocakarı yöntemlerini deyince daha beter ederim kendimi diye bıraktım belkide işe yaramıştır 10 gün sonra anlıycam umarım sizin içinde iyi olmuştur

banada çok fazla etki etmedi sanırım solda yumurtam bir tane gelişiyordu zaten öbürleri ondan küçüktü yine ben adetten sonra kullandım klomeni bir tane içtim günde bide
Ben adetken 2 tane ile basladim bide simdi kullanacam bakalim eger olmazsa igneyle yumurtalarini buyutecegiz dedi

Ben psikopat gibi hergün ariyordum. Zor beklemek.

Gerçekten ya ben her gün aramıyorum ama beklemek çok sıkıcı

Arel13 kızlar neler oluyor burda hepimiz bebiş için buradayız neden bu şekilde bir tartışma çok ayıp A ALYAESEN

Canim benimde bu ay yumurta takibi yapildi. Cok heveslendim. Ama yumurtam buyuyecegine kuculmustu. Bende adet olunca klomen kullanacagim. O zamanda büyümez diye korkmaya başladım.
Ayyy cnm sakin korkma insanin korktugu basina gelio burda bi bayaninda benim gibi olmus ben o gunden beri kafaya cok taktim benimde olmazsa buyumezse die aynisi basima geldi olumlu dusun ii dusun herkeste benimki gibi olmuyorki boyle dusunmene sebep olursam cok üzülürüm

Hayıırrr . Normal gününe göre bekle canım
Tamam canım öyle yapıcam annemler yarın Türkiye’den gelicem onlar test istedim bol bol buradakiler çok iyi değil onlar bir hafta kalıp gidicek gidecekleri gün yapıcam idrar testi annemi torun Sevinç’iyle uğurlarım inşllah

Yok canim benim niye sen sebep olacaksın. Bu ay büyür diye olumlu düşündüm yine olmadi. Kısmet canım. Akışına bırakabilsem sorun olmayacak.

Yok canim benim niye sen sebep olacaksın. Bu ay büyür diye olumlu düşündüm yine olmadi. Kısmet canım. Akışına bırakabilsem sorun olmayacak.
Aynen oyle stres yapiyoruz sonra olanlar oluyor iste bu surecteki en buyuk dusmanimiz ama elimizde deilki insguzel haberler alirsin ben umutsuzum ama

Canim senin kan sonucun ne oldu?
Sevgili doktorum betahcg istemini atmayı unutmuş . Sinirden deliye döndüm ama ... Ne fayda .. Özele de gitmedim . Yarın sabah tekrar kan vereceğimmmmmmmmmm .. İdrardaki yükseklik için de yarın tekrar edeceğiz tahlili .. Çok güzelleşmişsin falan diyetek keyiflendirdi beni vardır bir hayır dedim yarını bekliyorum

Ayyy kıyanam ne kadar güzel heyecanlarımız var .. İnşallah anneciğine güzel haberler verebilirsin .. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin

Ya sabır. Desene ona bir sürü merakla bekleyen arkadaşlarım var diyeDikkatli olsun.
Hayırlısı canım. Sonu güzel olacak insallah.

Kızlar mevsim geçişlerinde adet döngünüz değişiyor mu? Öne gelme gecikme gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…