- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Valla ayip olmasin ama ben bu ay degistim ya doktoru bu bayan adetliykende alttan bakti sok oldum yani. Gecikme bence git yarin hemenBENIM YARIN 4. GUN OLUYO AMA ARTIK YAPICAK BİŞİ YOK ALTTAN MI BAKICAK SIMDI ADETLIYKEN PÜFF
Onu bende yaptıysa bu bende kaşıntı oldu korktum bıraktım sizdede oldumuBubarada 2 3 defa sut maydonoz kuru de yaptim ☺
Ben hic bisy yapmadigim halde ismim kullanilmis oyle söylediler. Silecem falan demis bunlarada gerek yoktu ozaman. Bende biliyorum hepimiz bisyler ogrenm3k sikintilarimizi paylasmak icin burdayiz.slm
arkadaş seninle ilgili birşey yazıp yazmadıgını bilmeden ona “ çemkirme “ demeniz hiç hoş değil.Kendisi zaten buraya o kişiyi alıntı yapmıştı. hepımız burda anne adayıyız birbirimize destek veriyoruz ve bilgilendiriyoruz. Bu heyecanımızı birlikte yaşanmamıza sebep olan arkadaşa teşekkür borcumuz olur sadece.
A ALYAESEN
Ya bu klomen cok etkiliymis normalde nie bana etki etmedi yumurtalarim minnacik kaldi yaaa inofolic verdi pkoya etkiliymis bakalim insallaaholur inşallah üzülme sen doktora güven benim çok tanıdığım pko vardı hamile kaldılar adet olmuyorlardı Allah işte sen yeter ki Allah dua et hayırlısını iste
Insallah ama ben bugun yikildim aman igne olacam aman gebe kalcam die ne hevesle gittim oysaaa.. belkide zamani deilmis ama bi vazgecersem bidaha bu zorlu 5 ayi goze alamam sanirimVardır bir hayr canım. InşaAllah düzelir sen moralini bozma. Allah derdi veriyorsa sifasinı da veriyor. InşaAllah bu ay sürprizle hamile kalirsin:)
Insallah ya biri vardi benim gibi doktor bidaha cagirmisti kimdiki onun gelistimi acaba oyle buyyk bi sok yasadim ki toparlanamadim vallaa yaaBozma hemen moralini canim. Pazartesi iyi sonuc alirsin merak etme
Olabilir canım,bendede ara sıra acı falan yiyince yanma oluyor.Gunaydinlarrr .Hamile arkadaşları tebrik ediyorum. @Sosyaljo canım ben de hemoroidden olabilir diyecektim.Bende hemoroid var kasiklarda ağrı var özellikle tuvalete çıkmadan önce artan bir sancı...
silme olayı adet oldum diyip yeni bat tarihlerini söylemeden başka gruplara gidilmesi yönünde söyledi bari haber verilsin listeden silelim diye.Ben hic bisy yapmadigim halde ismim kullanilmis oyle söylediler. Silecem falan demis bunlarada gerek yoktu ozaman. Bende biliyorum hepimiz bisyler ogrenm3k sikintilarimizi paylasmak icin burdayiz.
çok teşekkürler anlayışlı arkadaşım:)slm
arkadaş seninle ilgili birşey yazıp yazmadıgını bilmeden ona “ çemkirme “ demeniz hiç hoş değil.Kendisi zaten buraya o kişiyi alıntı yapmıştı. hepımız burda anne adayıyız birbirimize destek veriyoruz ve bilgilendiriyoruz. Bu heyecanımızı birlikte yaşanmamıza sebep olan arkadaşa teşekkür borcumuz olur sadece.
A ALYAESEN
Hayırlısı olsun , sağlık olsun . Varmış beklenende bir hayırHerkese günaydın bugün adet oldum 5 gün gecikmeli iyiki beklemisim hayırlısı bakayım problem yok geç olsun güç olmasın herkese kolay gelsin
Hayir kasintim olmadi ama kovaya koyup yaptim buharina cok yakin maruz kalmadim ya da sizin malzemelerden birine alerjiniz var hay allahOnu bende yaptıysa bu bende kaşıntı oldu korktum bıraktım sizdede oldumu
banada çok fazla etki etmedi sanırım solda yumurtam bir tane gelişiyordu zaten öbürleri ondan küçüktü yine ben adetten sonra kullandım klomeni bir tane içtim günde bide
Ya bu klomen cok etkiliymis normalde nie bana etki etmedi yumurtalarim minnacik kaldi yaaa inofolic verdi pkoya etkiliymis bakalim insallaah
Ayyy coka sevindim senin adina nr illet bisi bu pko yaa cok direncli yumurtalarini gelistirmiyor diyo. Klomen fazla kullanimda kist yapiyor die okudum ama o tabi 6 ay falan belkide onun faydasini gormussundur inofolic verdi bana etkiliymis baya ilk geldiginde pko goruntusu vardi simdi bildigin pko var dedi hemde cok direncli dedi pislikkk mikrop yaa defolsun gitsimbende de pko varmış. adetlerde düzensizlik yok. ama oyle dedi. klomen 3. ayım kullandım bitti. geçena y çok parça şeklinde kanamam oldu rahim temizleniyo dedi. son ay klomen başlamadan tekar bakacam dedi ultrasonla sağa ayrı sola ayrı baktı büyük kist yok başlayalım dedi.
acaba klomen iyimi geliyo bilmiyorum kiheryere gişrdim okudum bişy çıkaramadım
Canim benimde bu ay yumurta takibi yapildi. Cok heveslendim. Ama yumurtam buyuyecegine kuculmustu. Bende adet olunca klomen kullanacagim. O zamanda büyümez diye korkmaya başladım.Insallah ya biri vardi benim gibi doktor bidaha cagirmisti kimdiki onun gelistimi acaba oyle buyyk bi sok yasadim ki toparlanamadim vallaa yaa
Cok guzel olmus cnm ama benim bu mujdeleri esime vermem baska baharlara kaldi ne yazikki allahim saglikla kucagina almani nasip etsin insallaah
TEŞEKKÜR EDERİM :)Hayırlı olsunnnnn
Ya cok stres yapmamaya calistim ama oldu demekki sigan kurunu hala yapiyorum 15gune tamamliycam cnmbelkıde strestn olmustur soğan suyu iyi gelr dıye bılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?