Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hic bisy yapmadigim halde ismim kullanilmis oyle söylediler. Silecem falan demis bunlarada gerek yoktu ozaman. Bende biliyorum hepimiz bisyler ogrenm3k sikintilarimizi paylasmak icin burdayiz.

olur inşallah üzülme sen doktora güven benim çok tanıdığım pko vardı hamile kaldılar adet olmuyorlardı Allah işte sen yeter ki Allah dua et hayırlısını iste
Ya bu klomen cok etkiliymis normalde nie bana etki etmedi yumurtalarim minnacik kaldi yaaa inofolic verdi pkoya etkiliymis bakalim insallaah

Vardır bir hayr canım. InşaAllah düzelir sen moralini bozma. Allah derdi veriyorsa sifasinı da veriyor. InşaAllah bu ay sürprizle hamile kalirsin:)
Insallah ama ben bugun yikildim aman igne olacam aman gebe kalcam die ne hevesle gittim oysaaa.. belkide zamani deilmis ama bi vazgecersem bidaha bu zorlu 5 ayi goze alamam sanirim

Gunaydinlarrr .Hamile arkadaşları tebrik ediyorum. @Sosyaljo canım ben de hemoroidden olabilir diyecektim.Bende hemoroid var kasiklarda ağrı var özellikle tuvalete çıkmadan önce artan bir sancı...
Olabilir canım,bendede ara sıra acı falan yiyince yanma oluyor.
Doktora gidicem zaten onuda soylerim

Ben hic bisy yapmadigim halde ismim kullanilmis oyle söylediler. Silecem falan demis bunlarada gerek yoktu ozaman. Bende biliyorum hepimiz bisyler ogrenm3k sikintilarimizi paylasmak icin burdayiz.
silme olayı adet oldum diyip yeni bat tarihlerini söylemeden başka gruplara gidilmesi yönünde söyledi bari haber verilsin listeden silelim diye.

@RuveydaCihad 16 aralık
B bodrum90 20 kasım
çok teşekkürler anlayışlı arkadaşım:)

Ya bu klomen cok etkiliymis normalde nie bana etki etmedi yumurtalarim minnacik kaldi yaaa inofolic verdi pkoya etkiliymis bakalim insallaah
banada çok fazla etki etmedi sanırım solda yumurtam bir tane gelişiyordu zaten öbürleri ondan küçüktü yine ben adetten sonra kullandım klomeni bir tane içtim günde bide

Ayyy coka sevindim senin adina nr illet bisi bu pko yaa cok direncli yumurtalarini gelistirmiyor diyo. Klomen fazla kullanimda kist yapiyor die okudum ama o tabi 6 ay falan belkide onun faydasini gormussundur inofolic verdi bana etkiliymis baya ilk geldiginde pko goruntusu vardi simdi bildigin pko var dedi hemde cok direncli dedi pislikkk mikrop yaa defolsun gitsim

Insallah ya biri vardi benim gibi doktor bidaha cagirmisti kimdiki onun gelistimi acaba oyle buyyk bi sok yasadim ki toparlanamadim vallaa yaa
Canim benimde bu ay yumurta takibi yapildi. Cok heveslendim. Ama yumurtam buyuyecegine kuculmustu. Bende adet olunca klomen kullanacagim. O zamanda büyümez diye korkmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…