Doktorun ne dedi artisa ?
Hayirli olsun Allah saglikla en guzel sekilde kucagina almayi nasip etsin. Bizede dua et insallah. Verecegin bilgiler varsa memnun oluruz hamilelik belirtisi gibi :)Arkadaşlar, hamileyim. Doktorumuz keseyi gördü :) Tam iki sene bugünün hayalini kurmuştum. İnşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Allahım. Benim gibi sebepsiz infertelite yaşayanlar ümidinizi kaybetmeyin. Tam bir sonraki ay aşılama olacağız diye kendimi bebeğe odaklamadığım bir zamanda bana geldi bebeğim.
Hayirli olsun Allah bizede gostersin insallah bugunleri ya. Sorun yok ama degilmiDah gitmedim kuzum tahminen yarin gidecegim cunku kan sulandiriciya baslamam lazim
hayırlı olsun bir hamiş haberi dahaArkadaşlar, hamileyim. Doktorumuz keseyi gördü :) Tam iki sene bugünün hayalini kurmuştum. İnşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Allahım. Benim gibi sebepsiz infertelite yaşayanlar ümidinizi kaybetmeyin. Tam bir sonraki ay aşılama olacağız diye kendimi bebeğe odaklamadığım bir zamanda bana geldi bebeğim.
Hayirli olsun Allah bizede gostersin insallah bugunleri ya. Sorun yok ama degilmi
Ne kadar güzel bir haber Ya Rabbim sağlıklı salih evlat kucağına koymaya nasip eder inşallah.Darisi Benim olanların başına bizde 2 yıldır bekliyoruz herhangi bir sorun y9k sadece ufak bir miyomum var.Aktaracgin bilgiler varsa lütfen aktar bizde bilgi sahibi olalım biraz tşk ttim şimdidenArkadaşlar, hamileyim. Doktorumuz keseyi gördü :) Tam iki sene bugünün hayalini kurmuştum. İnşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Allahım. Benim gibi sebepsiz infertelite yaşayanlar ümidinizi kaybetmeyin. Tam bir sonraki ay aşılama olacağız diye kendimi bebeğe odaklamadığım bir zamanda bana geldi bebeğim.
Çok teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Belirti olarak, akşamları erken uykum geliyordu. İki kez başım döndü düşecek gibi olmuştum. Kabızlık ve iştah artışı yaşadım. Bir de içeride bir çalışma var gibi hafif kramp gibi ağrılar yaşadım.Hayirli olsun Allah saglikla en guzel sekilde kucagina almayi nasip etsin. Bizede dua et insallah. Verecegin bilgiler varsa memnun oluruz hamilelik belirtisi gibi :)
Bugun adet günüm 246 cikti. Cumartesi 20 cikmisti artisim hizli olmuş degil mi ? Son adet 20 ekimdi
Arkadaşlar, hamileyim. Doktorumuz keseyi gördü :) Tam iki sene bugünün hayalini kurmuştum. İnşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Allahım. Benim gibi sebepsiz infertelite yaşayanlar ümidinizi kaybetmeyin. Tam bir sonraki ay aşılama olacağız diye kendimi bebeğe odaklamadığım bir zamanda bana geldi bebeğim.
Doktorlar sebep bulamayınca bazen sallıyo olabilirler mi acaba?evet benim tam 1 ay gecikti Ekim ayında regl olmadım mesela...
Geçen yılda Ekim ayı böyle olmuştu iki senedir Ekim aylarında regl olmuyorum nedense. Doktor mevsimsel dedi ama benim zaten son 2 yıldır düzensizleşti adetlerim...
Çok doktora gittim panik olup ama çok şükür bir şey çıkmadı testlerde.
Hatta en son gittiğim doktor biyolojik saat dedi... Bazen böyle beden kendini senden bağımsız gebeliğe hazırlıyormuş. Geçen yıl da hiç çocuk düşünmüyorduk mesela şaşırmıştım öyle deyince doktor. Pek de inandırıcı gelmemişti
Icerde calismalar varmis gercektenÇok teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Belirti olarak, akşamları erken uykum geliyordu. İki kez başım döndü düşecek gibi olmuştum. Kabızlık ve iştah artışı yaşadım. Bir de içeride bir çalışma var gibi hafif kramp gibi ağrılar yaşadım.
Bu pkoyu karından ultrasonla bakınca mı gördü.yoksa vajinal ultrasonla mı görünür.bana gebelik planlamadan önce karından ultrason bakıldı normal herşey dedi.[/QUOTE
Merhaba, bsna karindan bakildiginda dr anlamadi ultrasonla alakalida olabilir tabiki. Yok pko filan dedi ama pko hastasiydim. Infertilite uzerine uzman bi dr gittim. Alttan ultrasonla bakti. Hatta durup kistleri sayalim dedi. Nerdeyse tek tek saydi bir suruydu. Bana da gosterdi oyle iste.
Eşime söyleyeyim de ilişkiden once üstüme bi ceket atsınAynen cnm klomen falan hikaye cekette hikmet ativercen ustune hooooppp yarin gebesinben gebelikle ugrasirken bide bana utanmadan bunu soyluyo ya sinir oldum valla sacini basini yolasim geldi
kızlar valla sizin konuşmalarınıza ölüyorum gülmektenEşime söyleyeyim de ilişkiden once üstüme bi ceket atsınDelirdin sen der yazık adama
Düşüncesiz çok canım. Sen salon kadını çizgini bozma
Canim degerin cok iyi maşallahBugun adet günüm 246 cikti. Cumartesi 20 cikmisti artisim hizli olmuş degil mi ? Son adet 20 ekimdi
Hayırlı sağlıklı gebeliğiniz olsun . Tebrik ederimArkadaşlar, hamileyim. Doktorumuz keseyi gördü :) Tam iki sene bugünün hayalini kurmuştum. İnşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Allahım. Benim gibi sebepsiz infertelite yaşayanlar ümidinizi kaybetmeyin. Tam bir sonraki ay aşılama olacağız diye kendimi bebeğe odaklamadığım bir zamanda bana geldi bebeğim.
Bende oyle biliyorum normal sanirim artisin canim. Hayirli olsun ayyy minicik bebisinYok gibi kuzum ilk gunler hep hizli artar 2 kattan fazla artar ama sonra duzene girer genelde
Saglikla kucagina al canim.Arkadaşlar, hamileyim. Doktorumuz keseyi gördü :) Tam iki sene bugünün hayalini kurmuştum. İnşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Allahım. Benim gibi sebepsiz infertelite yaşayanlar ümidinizi kaybetmeyin. Tam bir sonraki ay aşılama olacağız diye kendimi bebeğe odaklamadığım bir zamanda bana geldi bebeğim.
Hayırlı olsunnnArkadaşlar, hamileyim. Doktorumuz keseyi gördü :) Tam iki sene bugünün hayalini kurmuştum. İnşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Allahım. Benim gibi sebepsiz infertelite yaşayanlar ümidinizi kaybetmeyin. Tam bir sonraki ay aşılama olacağız diye kendimi bebeğe odaklamadığım bir zamanda bana geldi bebeğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?