Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli olsun Allah saglikla en guzel sekilde kucagina almayi nasip etsin. Bizede dua et insallah. Verecegin bilgiler varsa memnun oluruz hamilelik belirtisi gibi :)

hayırlı olsun bir hamiş haberi daha
rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasıp etsin

Ne kadar güzel bir haber Ya Rabbim sağlıklı salih evlat kucağına koymaya nasip eder inşallah.Darisi Benim olanların başına bizde 2 yıldır bekliyoruz herhangi bir sorun y9k sadece ufak bir miyomum var.Aktaracgin bilgiler varsa lütfen aktar bizde bilgi sahibi olalım biraz tşk ttim şimdiden

Hayirli olsun Allah saglikla en guzel sekilde kucagina almayi nasip etsin. Bizede dua et insallah. Verecegin bilgiler varsa memnun oluruz hamilelik belirtisi gibi :)
Çok teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Belirti olarak, akşamları erken uykum geliyordu. İki kez başım döndü düşecek gibi olmuştum. Kabızlık ve iştah artışı yaşadım. Bir de içeride bir çalışma var gibi hafif kramp gibi ağrılar yaşadım.

Kızlar hayrlı olsun bebişleriniz.Sağlıkla kucağınızada alın inşallah.Umarım kısa sürede bizlerde görürüz o günleri.

Bugun adet günüm 246 cikti. Cumartesi 20 cikmisti artisim hizli olmuş degil mi ? Son adet 20 ekimdi

Doktorlar sebep bulamayınca bazen sallıyo olabilirler mi acaba?
Biyolojik saat neymiş ya hu..
21 günden az 35 günden gecikmesi adet düzensizliğine giriyor zaten o bende hiç olmadı çok şükür dee
İnsan gecikince ister istemez hevesleniyor ona gıcık oluyorum

Icerde calismalar varmis gercekten ay cok sevindim boyle haberler duyunca cok guzel oluyor umutlaniyo insan :)

Aynen cnm klomen falan hikaye cekette hikmet ativercen ustune hooooppp yarin gebesin ben gebelikle ugrasirken bide bana utanmadan bunu soyluyo ya sinir oldum valla sacini basini yolasim geldi
Eşime söyleyeyim de ilişkiden once üstüme bi ceket atsın Delirdin sen der yazık adama

Düşüncesiz çok canım. Sen salon kadını çizgini bozma

Teşekkür ederim canım inşallah kısa zamanda bebeğin olur.ben hiç vajinal usg yaptırmadım da ondan sordum

Hayırlı sağlıklı gebeliğiniz olsun . Tebrik ederim

Saglikla kucagina al canim. Darisi tum hasretle bekleyenlere..

Hayırlı olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…