Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar kızlar bende 5 yildir istiyorum eşimde de bende de hiç birşey yok yok bu ay adet olduğumda yeniden tedaviye başlıyacaz en son adet tarihim 16 ekim

Benim üzerime ceket değil tüm tekstil fabrikalarını atsalar yine olmayacak gibi sanki
bu kadar olumsuza bağlama canım ya pozitif düşünelim pozitif düşünceler çağıralım kendimize bizimde bir gün bebişimiz olacak ve bu mesajlarımıza bakıp güleceğiz

Vallahi izliyorumaç sen arkandan geliyorum.

bazı doktorlar marjinal konuşmayı seviyor sanırım. biyolojik saat kavramı var ama bununla alakalı mıdır bilemiyorum tam. Benim ekim ayları hariç 21-35 arası genelde 35 i aşmıyor 21 den aşağı da düşmüyor ama her ay farklı oluyor işte

malesef bir de regl olamayınca yaşanan belirtilerle hamilelik belirtileri aynı insan hamileyim sanıyor

YAŞIN KAÇ ACABA ERKEN MENAPOZ FALAN OLABILIR MI YENGEMIN ÖYLE OLMUSTU BAYA BISILER YAPTI SONA DUZELDI BEBEGI BILE OLDU

yaşım 29, 30'uma az kaldı ama öyle bir durum yok olsa doktorlardan biri illa söylerdi benim bütün tahlillerim yapıldı yumurta rezervleri falan çok iyi çıktı hatta sürekli olamama gibi bir durumum da yok zaten düzensiz ve yılda bir kere mevsim geçişlerinde sapıtıyor o kadar

aç canım aç gırgır çok olur ben de gelirim arkandan :)

burada boyle insanlarin hassas doneminde moralini bozacagi yuzde yuz olan bir kiyaslamaya kulaktan dolma sekilde girmek dogru mu sizce?
Kulaktan dolma derken biraz internette araşyırirsaniz kulaktan dolma olmadigini anlayacaksiniz ayrica arastirma yapmadan kulaktan dolma seyler yazmam emin olun

inş iyi olur canım

inş iyi olur canım

inşallah hayırlısı Allah'tan... Zaten öyle bir durumdayız ki çocuğumuz olması iyi olacak mı olmayacak mı bizim için o bile belli değil.

O yüzden eğer hayırsız ise bir sebep olsun olmasın zaten hayırlı ise de tüm engelleri aşsın gelsin. Bakalım kısmet

hayırlısı istemekte fayda var bende hep öyle istemiştim ama bilemıyorum kafam çok karışık nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…