- 22 Temmuz 2017
- 181
- 49
- 48
- 37
İyi akşamlar kızlar bende 5 yildir istiyorum eşimde de bende de hiç birşey yok yok bu ay adet olduğumda yeniden tedaviye başlıyacaz en son adet tarihim 16 ekimMerhaba kızlar aktif kullanıcı olarak burada buluşup yeni yıla bebişlerimizle girmeye birlikte hazırlanalım :) gruptaki arkadaşlar bu mesajıma cevap vererek bat tarihini yazarsa düzenli birde liste yapalım.
HAMİŞLER
- @sarikirmizim
- @meltem151515515
- @Busra5834
- @PPERA
- @cigdemmm26
- @patate
- @elifindunyasi
- @Glylmz
- @cndyyyy
- @CansuErhan52
- @Scienceteacher10
- @burcunzlcn48
- @Ebru9066
- @gamlibaykuss
HAMİŞ ADAYLARI
- @Efsununcivcivi 11 kasım
- @Semaa166 11 kasım
- @Prmm 11-12 kasım
- @kbrnr1993 12 kasım
- @bebeqimyoldamrc 13 kasım
- @ellmyyra 13 kasım
- @gizemlii123 13 kasım
- @gulsahali88 13-14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @GaSeLLe 14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @Bir mucize 14 kasım
- @gzmdncr33 15 kasım
- @Selinokay 15 kasım
- @ela basak 15 kasım
- @CerenTurna5834 15-16 kasım
- @RanaZ33 16 kasım
- @Cagrii04 16 kasım
- @Smartanne 17 kasım
- @Emine0558 17 kasım
- @Juventass 17 kasım
- @madamsurgun27 17 kasım
- @Ataabetull 17 kasım
- @Ankey 17 kasım
- @Mutocum34 17 kasım
- @Hsbgrhn 18 kasım
- @pelinimben 19 kasım
- @Missss 19 kasım
Arel13 19-20 kasım - @sinemm30 20 kasım
- @visne_receli 20 kasım
- @sahra41 20 kasım
- @Sanderling 20 kasım
- @maya_gallo 20 kasım
- @bodrum90 20 kasım
- @Birumuttur yasamak 21 kasım
- @Temtemmm 21 kasım
- M MiyavKedi 21 kasım
- @juliet55 21 kasım
- @kelebek1587 21 kasım
- @ylzkartal 21 kasım
- @Pudra16 21 kasım
- @DlnOrhn 22 kasım
- @Sibelak85 23 kasım
- @KumraL_KrakeR 23 kasım
- @bodrum90 23 kasım
- @Zehra ungrms 23 kasım
- @Bellinda 23 kasım
- @Sekermatik 23 kasım
- @Se25lm25a 24 kasım
- @oznuratas 24 kasım
- @sdrdvn1006 24-25 kasım
- @Efe2014 25 kasım
- @Efsunluk 25 kasım
- @tubamms 25 kasım
- @hiranur3419 25 kasım
- @sevgi5781 25 kasım
- @sozkan56 25 kasım
- @gazelim_24 25 kasım
- @hayaletcasper 26 kasım
- @begonyas 26 kasım
- @anne-oluyorum 26 kasım
- @plojovic 26 kasım
- @Sosyaljo 26 kasım
- @Jenep06 26-27 kasım
- @Omur3510 27 kasım
- @Zeycan123 27 kasım
- @Coolpeople 27 kasım
- @Zeyzeyerva25 28 kasım
- @Incitanesi35 29 kasım
- @ankarali_94 30 kasım
- @Yukakita 30 kasım
- @fato38 30 kasım
- @Rosenurba 30 kasım
- @sSultans 30 kasım
- @Feyzaaaaaaaa 1 aralık
- @VosVos35 1 aralık
- @Hebehubele 1 aralık
- @kahverayihasii 2 aralık
- @Moon1224 2 aralık
- @patisserieyumyum 2 aralık
- @canparcamugurum 3 aralık
- @inatci bebis annesi 4 aralık
Bearhug 5 aralık - @Selay ay 5 aralık
- @Birmelek35 6 aralık
- @Bebis27 6 aralık
- @tugken 6 aralık
- @cibi35 7 aralık
- @D-E 8 aralık
kubra5505 9 aralık - @yassimin 9 aralık
- @elifsenelif03 12-13 aralık
- @Lina dmrkrn 15 aralık
- @RuveydaCihad 16 aralık
bu kadar olumsuza bağlama canım ya pozitif düşünelim pozitif düşünceler çağıralım kendimize bizimde bir gün bebişimiz olacak ve bu mesajlarımıza bakıp güleceğizBenim üzerime ceket değil tüm tekstil fabrikalarını atsalar yine olmayacak gibi sanki
Vallahi izliyorumSanırım benim gibi aksamlari a2de avrupa yakasi izliyorsun ahahahah :)) gebe kalacaksam tum ceketleri cikaralim dolaptan ahahahah :) klomenle hamilr kalanlar sogan kuruylr hamile kalanlar diye konu acilmis bende ceketle hamile kalanlar die konu acayim bari
Doktorlar sebep bulamayınca bazen sallıyo olabilirler mi acaba?
Biyolojik saat neymiş ya hu..
21 günden az 35 günden gecikmesi adet düzensizliğine giriyor zaten o bende hiç olmadı çok şükür dee
İnsan gecikince ister istemez hevesleniyor ona gıcık oluyorum
YAŞIN KAÇ ACABA ERKEN MENAPOZ FALAN OLABILIR MI YENGEMIN ÖYLE OLMUSTU BAYA BISILER YAPTI SONA DUZELDI BEBEGI BILE OLDU
aç canım aç gırgır çok olur ben de gelirim arkandan :)Sanırım benim gibi aksamlari a2de avrupa yakasi izliyorsun ahahahah :)) gebe kalacaksam tum ceketleri cikaralim dolaptan ahahahah :) klomenle hamilr kalanlar sogan kuruylr hamile kalanlar diye konu acilmis bende ceketle hamile kalanlar die konu acayim bari
Hangi ceketse bizde alalim ondanEsinin ceketi ustune atilinca gebe kalanlar varmis cnmm o ceket in arayisindayiz ahahaha :))
Kulaktan dolma derken biraz internette araşyırirsaniz kulaktan dolma olmadigini anlayacaksiniz ayrica arastirma yapmadan kulaktan dolma seyler yazmam emin olunburada boyle insanlarin hassas doneminde moralini bozacagi yuzde yuz olan bir kiyaslamaya kulaktan dolma sekilde girmek dogru mu sizce?
inş iyi olur canımbazı doktorlar marjinal konuşmayı seviyor sanırım.biyolojik saat kavramı var ama bununla alakalı mıdır bilemiyorum tam. Benim ekim ayları hariç 21-35 arası genelde 35 i aşmıyor 21 den aşağı da düşmüyor ama her ay farklı oluyor işte
malesef bir de regl olamayınca yaşanan belirtilerle hamilelik belirtileri aynı insan hamileyim sanıyor
yaşım 29, 30'uma az kaldı ama öyle bir durum yok olsa doktorlardan biri illa söylerdi benim bütün tahlillerim yapıldı yumurta rezervleri falan çok iyi çıktı hatta sürekli olamama gibi bir durumum da yok zaten düzensiz ve yılda bir kere mevsim geçişlerinde sapıtıyor o kadar
amin cnım hoşgeldın aramıza beklenen adet tarihin neMerhabalar araniza yeni katildimm bende 2018 yilina bebisimle girmek isteyenlerdenim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bizimde
inş iyi olur canım
amin canım hoşgeldinMerhabalar araniza yeni katildimm bende 2018 yilina bebisimle girmek isteyenlerdenim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bizimde
Jos buldum canimmmamin canım hoşgeldin
Sahsen bacaklar yukarda ayaklara corap totoya battaniye ortuyordum. Bunca zaman bosunami ugrasmisim ahlar vahlarEşime söyleyeyim de ilişkiden once üstüme bi ceket atsınDelirdin sen der yazık adama
Düşüncesiz çok canım. Sen salon kadını çizgini bozma
hayırlısı istemekte fayda var bende hep öyle istemiştim ama bilemıyorum kafam çok karışık nasip kısmetinşallah hayırlısı Allah'tan... Zaten öyle bir durumdayız ki çocuğumuz olması iyi olacak mı olmayacak mı bizim için o bile belli değil.
O yüzden eğer hayırsız ise bir sebep olsun olmasın zaten hayırlı ise de tüm engelleri aşsın gelsin. Bakalım kısmet
Canim normalde kullandigin bir ilac var mi peki? Ben coraspin iciyorum hergun.
Bende oyle biliyorum normal sanirim artisin canim. Hayirli olsun ayyy minicik bebisin
hayırlısı istemekte fayda var bende hep öyle istemiştim ama bilemıyorum kafam çok karışık nasip kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?