Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar. Bizde 2 aydır bebek istiyoruz evliliğin başlarında korkuyorumda acaba hamile miyim diye burayada yazmıştım hatta şimdide istiyoruz bakalım hayırlısıyla 2018e hamile olarak girerim inşallah bende. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Aminn canimm aminnn insallah 2018 bebisleirmizle girerizz

amin canım
siz ne kadardır deniyorsunuz senin de ilk bebeğin mi olacak?
2 senelık evlıyım canım 1 kurtaj oldu bi boş gebelik oldu bitane de tam doğacagı bı kac gun önceden karnımda kalbı durdu kaybettım oğlumu subatta doğum yapmıştım korunuyoduk korunmayı bırakalı 2 ay oldu daha olmadı bakalım kısmet ne zamana

İnşallah canım. Benim pek bu aydan ümidim yok adet tarihimde yaklaştı hiç bir belirtim yok ama. Senin ne zaman adet tarihin
Hic belli olmaz cnm nasip bu isler bide genelde aklindan attiginda baska seyler ilgilendiginde hamile kaliniyorms cogundan oyle duydum fazla stres yapmicakmssn ama insan yapioo elimzde deil bende idrar yollarmdan enfeksiyon kapmstm antibiyodik falan kullandm smdi iyim sukur adetim 1 aralik olmasi lazm bakalimm insallah bebisle girerizz 2018 yilina gerci daha 2,5 aylik evliyim ama insan yinede korkuyo bide dun doktor sol tarafinda kucuk bi kist var diyince cok agladimm hastaligimn 3. Gunu gtcem yjmurtaliklarima bakim test falan yapck ama insallah bnlara gerek kalmaz

canımm yaa arka arkaya ne zor şeyler atlatmışsın... Sabrının mükafatı olsun ve Allah'ım tez zamanda sağlıkla kucağına alabileceğin hayırlı bir evlat nasip etsin sana inşallah...

canımm yaa arka arkaya ne zor şeyler atlatmışsın... Sabrının mükafatı olsun ve Allah'ım tez zamanda sağlıkla kucağına alabileceğin hayırlı bir evlat nasip etsin sana inşallah...
amin canım zor zamanlardı geçti diycem ama malesef hiç bi zaman geçmiycek hayırlısı olsun hakkımızda bebişim beni cennette bekliycek içim rahat şimdi ayrıyız ama sonsuza kadar birleşicez bigün

Biz bu ay o durumdaydık canım benimde yaralarım çıktı tam yumurtlama zamanında kötü oldu. Ben geçen ay 16 sında olmuştum programa göre 13 ünde olmam gerekiyordu programa göre hastalığım geçmiş oluyor geçen aya görede yarın olmam gerekiyor ama belirtim yok kafam çok karışık heveslenmek istemiyorum. Daha yeni evliymişsini aiz canım hiç kendini üzme olur hayırlısıyla inşallah.

amin canım zor zamanlardı geçti diycem ama malesef hiç bi zaman geçmiycek hayırlısı olsun hakkımızda bebişim beni cennette bekliycek içim rahat şimdi ayrıyız ama sonsuza kadar birleşicez bigün

Allah yükünü hafifletsin canımm inşallah... ne zor kadın olmak işte, anne olmak ne zor boşuna cennet ayakları altında değil annelerin.
Bundan sonra gelecek bebişinle uzun sağlıklı yıllarınız olsun cennet bekçin de her daim sizi korusun. Hiç bozma moralini istemeye çalışmaya devammm büyük sınavların ödülü de büyük oluyor. Rabbim öyle yüce ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…