Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar iyi akşamlar bende geldim ya ağrılar durmuyor benim nedense adet ağrısının cok hafifi şeklinde devam ediyo

Aslinda bosuna uzuluyorz bu hastaliklari yaraymis enfeksiyonmus atlattik anladigm kadaryla sende atlattmissin smdi tam zamani insallahh oluruz sen bence bi kac gun daha bekle olmazsa test yap belirti diyosn bazisinda hemen bazisnda hic olmuyoo bide test yapiyosn hayal kirikligi oluyoo yaa biliyorm o duyguyu ama insallah senden guzel haberler aliriz bi kac gun sonraa

Bu pkoyu karından ultrasonla bakınca mı gördü.yoksa vajinal ultrasonla mı görünür.bana gebelik planlamadan önce karından ultrason bakıldı normal herşey dedi.
Canım ben de genel kontrol için gittiğimde karından baktı doktor temiz bsy yok dedi, ama bi arkadaşımın karından ultrasonda bsy görülmedi, vajinal ultrasonda rahminde perde cıktı, bn de gittim vajinal ultrasonda girdim bugün temiz cıktı, bence bi vajinal ultrasonda gir canım için rahat etsin

Çok teşekkür ederim canım cevabın için.evet aslında hiç vajinal muayene ve ultrason olmadı bana.ya aslında irrite olduğumdan erteledim.ama dört aydır bebek olmuyor bi baktırayım.şu an adetliyim ne zaman gitsemki vajinal usg için

Merhaba arkadaşlar size birşey danışmak istedim. Bugün adetimin 14. Günü ve ilk defa ovulasyon testi yaptım, bu şekilde çıktı. Sanırım bu yumurtlama günümde olduğum anlamına geliyor, ancak normalde bende yumurtlama tembelliği var her ay yumurtam çatlamıyor ve çatladığı zamanlar belli başlı belirtilerim olur, şiddetli kasık ağrım ve fazla akıntım olur, genelde de 16.-17. Günlerdir ovulasyonum. Bu ay hiçbir belirti yaşamadım yumurtlama olmaz diye düşünürken test böyle çıktı, hata payı olabilir mi yoksa kesin ovülasyon günüm müdür

İyi

Iyi akşamlar arkadaşlar bende 5 yildir istiyorum eşimde de bende de hiç birşey yok bu ay adet imı bekliyorum eğer olursam yeniden tedaviye başlıyacaz inşallah bat tarihin en son 16 ekim
Yeni adet tarihin ne zaman canım?

Yardimci olmayi isterdim ama anlamadim bende bu testi yeni duydumm smdi ayyy insalalh bsieler vardir da hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…