- 22 Temmuz 2017
- 181
- 49
- 48
- 37
Ama kaç seferdır yazdım giren olmuyor galiba mesajlarımmesajlarınıMasaallah cok kisi aktif olduk grupta :)
kiminAma kaç seferdır yazdım giren olmuyor galiba mesajlarımmesajlarını
Aslinda bosuna uzuluyorz bu hastaliklari yaraymis enfeksiyonmus atlattik anladigm kadaryla sende atlattmissin smdi tam zamani insallahh oluruz sen bence bi kac gun daha bekle olmazsa test yap belirti diyosn bazisinda hemen bazisnda hic olmuyoo bide test yapiyosn hayal kirikligi oluyoo yaa biliyorm o duyguyu ama insallah senden guzel haberler aliriz bi kac gun sonraaBiz bu ay o durumdaydık canım benimde yaralarım çıktı tam yumurtlama zamanında kötü oldu. Ben geçen ay 16 sında olmuştum programa göre 13 ünde olmam gerekiyordu programa göre hastalığım geçmiş oluyor geçen aya görede yarın olmam gerekiyor ama belirtim yok kafam çok karışık heveslenmek istemiyorum. Daha yeni evliymişsini aiz canım hiç kendini üzme olur hayırlısıyla inşallah.
Akşamdan beri kaç kez yazdım dedım acaba mesajların görülmüyormu kusura bakma arkadaşım görülüyor mus
Merhaba canim funun gectimiiMerhaba kızlar iyi akşamlar bende geldimya ağrılar durmuyor benim nedense adet ağrısının cok hafifi şeklinde devam ediyo
Canım ben de genel kontrol için gittiğimde karından baktı doktor temiz bsy yok dedi, ama bi arkadaşımın karından ultrasonda bsy görülmedi, vajinal ultrasonda rahminde perde cıktı, bn de gittim vajinal ultrasonda girdim bugün temiz cıktı, bence bi vajinal ultrasonda gir canım için rahat etsinBu pkoyu karından ultrasonla bakınca mı gördü.yoksa vajinal ultrasonla mı görünür.bana gebelik planlamadan önce karından ultrason bakıldı normal herşey dedi.
Gozukuyor mesajlarinizAkşamdan beri kaç kez yazdım dedım acaba mesajların görülmüyormu kusura bakma arkadaşım görülüyor mus
İlgilenen olmadı demekGozukuyor mesajlariniz
ahahaha ya aynı benSaldim gitti valla cnm bakalim olursa olut olmazsa kendi bilir bu dusuncem kac saat surer bilmiorum ama ahahahha :))
Anlamadı ben canımMerhaba canim funun gectimii
Çok teşekkür ederim canım cevabın için.evet aslında hiç vajinal muayene ve ultrason olmadı bana.ya aslında irrite olduğumdan erteledim.ama dört aydır bebek olmuyor bi baktırayım.şu an adetliyim ne zaman gitsemki vajinal usg içinCanım ben de genel kontrol için gittiğimde karından baktı doktor temiz bsy yok dedi, ama bi arkadaşımın karından ultrasonda bsy görülmedi, vajinal ultrasonda rahminde perde cıktı, bn de gittim vajinal ultrasonda girdim bugün temiz cıktı, bence bi vajinal ultrasonda gir canım için rahat etsin
Kusura bakma ben yanlis yazmisim adet gunun kac gun gecikti?Anlamadı ben canımkusura bakma canm ya
Yeni adet tarihin ne zaman canım?İyi
Iyi akşamlar arkadaşlar bende 5 yildir istiyorum eşimde de bende de hiç birşey yok bu ay adet imı bekliyorum eğer olursam yeniden tedaviye başlıyacaz inşallah bat tarihin en son 16 ekim
Yardimci olmayi isterdim ama anlamadim bende bu testi yeni duydumm smdi ayyy insalalh bsieler vardir da hamilesindirEki Görüntüle 2067816 Merhaba arkadaşlar size birşey danışmak istedim. Bugün adetimin 14. Günü ve ilk defa ovulasyon testi yaptım, bu şekilde çıktı. Sanırım bu yumurtlama günümde olduğum anlamına geliyor, ancak normalde bende yumurtlama tembelliği var her ay yumurtam çatlamıyor ve çatladığı zamanlar belli başlı belirtilerim olur, şiddetli kasık ağrım ve fazla akıntım olur, genelde de 16.-17. Günlerdir ovulasyonum. Bu ay hiçbir belirti yaşamadım yumurtlama olmaz diye düşünürken test böyle çıktı, hata payı olabilir mi yoksa kesin ovülasyon günüm müdür
Bugün olmam gerek eğer olursam 3 günü tedaviye başlıyorum inşallahYeni adet tarihin ne zaman canım?
Bu yumurtlama gününü saptamak için yapılan bir test ama ne kadar güvenilirdir ondan emin değilim ben de ilk defa kullandımYardimci olmayi isterdim ama anlamadim bende bu testi yeni duydumm smdi ayyy insalalh bsieler vardir da hamilesindir
16 ekimYeni adet tarihin ne zaman canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?