Himm dur bakalm bile biri cikar inslalahh bekliyelm bende merak ettimmBu yumurtlama gününü saptamak için yapılan bir test ama ne kadar güvenilirdir ondan emin değilim ben de ilk defa kullandım
Çok teşekkür ederim canım cevabın için.evet aslında hiç vajinal muayene ve ultrason olmadı bana.ya aslında irrite olduğumdan erteledim.ama dört aydır bebek olmuyor bi baktırayım.şu an adetliyim ne zaman gitsemki vajinal usg için
2 gun var hadi baklimm cnm insalalh bebis haberini alirsjnn stres yapmamak en iyisii ama yapiyorzz16 ekim
Canım adetliyken de bakılıyor diye biliyorumÇok teşekkür ederim canım cevabın için.evet aslında hiç vajinal muayene ve ultrason olmadı bana.ya aslında irrite olduğumdan erteledim.ama dört aydır bebek olmuyor bi baktırayım.şu an adetliyim ne zaman gitsemki vajinal usg için
Sanki surem dolmak uzere cnm ahahahah :)) bugun uzuntu bende kafa yapti icmeden sarhos olanlardanimahahaha ya aynı ben
Teşekkürler canım neyse bitsin de öyle gideyim bariCanım adetliyken de bakılıyor diye biliyorum
iki çizgide çok koyu çıkmışEki Görüntüle 2067816 Merhaba arkadaşlar size birşey danışmak istedim. Bugün adetimin 14. Günü ve ilk defa ovulasyon testi yaptım, bu şekilde çıktı. Sanırım bu yumurtlama günümde olduğum anlamına geliyor, ancak normalde bende yumurtlama tembelliği var her ay yumurtam çatlamıyor ve çatladığı zamanlar belli başlı belirtilerim olur, şiddetli kasık ağrım ve fazla akıntım olur, genelde de 16.-17. Günlerdir ovulasyonum. Bu ay hiçbir belirti yaşamadım yumurtlama olmaz diye düşünürken test böyle çıktı, hata payı olabilir mi yoksa kesin ovülasyon günüm müdür
Daha gecmedi kuzum ya, geçtiğimiz günler yumurtlama günlerimdede ilişki sonrası başladı devam ediyo,Kusura bakma ben yanlis yazmisim adet gunun kac gun gecikti?
Çok teşekkür ederim cevabınız için, yani yumurtlama olmasa böyle çıkmaz değil mi? hepimiz için hayırlısı olsun.iki çizgide çok koyu çıkmış
sana önerim çizgi silikleşsene kadar teste devam et. bugünü ve yarın ertesi gün ve sonrası yani 3 gün sonrasını da değerlendirin. hakınızda hayırlısı olsun cnm
Evet erken bence braz daha bekle bakalmmmDaha gecmedi kuzum ya, geçtiğimiz günler yumurtlama günlerimdede ilişki sonrası başladı devam ediyo,erken gerci ama yuvalanma ile filan ilgisi varmı acaba olabilir mi, yoksa öyle diyorlar ama nasip tabi
İnşallah yuvalanıyodurr embriyommmEvet erken bence braz daha bekle bakalmmm
Canım t c den daha koyu yada aynı koyulukta çıktığı zaman yumurta 12-36 saat içinde çatlıycak anlamına geliyor.genellikle ovu testi kullananlar t cden daha koyu çıktığı günü ve ertesi gün silikleşirse o gün ve sonraki gün üst üste birlikte oluyorlar.sperm sayısında sorun yoksa böyle.ama sperm sayısı düşükse günaşırı birliktelik.ama bugün bu şekilde çıkmış ya sen elinde varsa test dört saat arayla tekrarla çünkü bazen erken çatlıyor.silikleşirse mutlaka birliktelik olsun canım.kısacası pik yapması 12-36 saat içinde yumurtlamanın gerçekleşeceğini belirtiyorHimm dur bakalm bile biri cikar inslalahh bekliyelm bende merak ettimm
Beklediğin adet tarihin ne canım?Evet erken bence braz daha bekle bakalmmm
tabi ki en geç 2 gün içinde yumurtlama olacağını gösterir. için rahat etsin diye test yapmaya devam et. silikleşince yumurtlama gerçekleşti demek oluyor. ama o günü de değerlendirin ne olur olmazÇok teşekkür ederim cevabınız için, yani yumurtlama olmasa böyle çıkmaz değil mi? hepimiz için hayırlısı olsun.
Benim 29-30 Kasım gibi canımBeklediğin adet tarihin ne canım?
Vaybe neler varmis vallahi hic bilmiyordum bunlari ogrenmis oldumm sayenizde tsk ederimmCanım t c den daha koyu yada aynı koyulukta çıktığı zaman yumurta 12-36 saat içinde çatlıycak anlamına geliyor.genellikle ovu testi kullananlar t cden daha koyu çıktığı günü ve ertesi gün silikleşirse o gün ve sonraki gün üst üste birlikte oluyorlar.sperm sayısında sorun yoksa böyle.ama sperm sayısı düşükse günaşırı birliktelik.ama bugün bu şekilde çıkmış ya sen elinde varsa test dört saat arayla tekrarla çünkü bazen erken çatlıyor.silikleşirse mutlaka birliktelik olsun canım.kısacası pik yapması 12-36 saat içinde yumurtlamanın gerçekleşeceğini belirtiyor
Inslalah cnmm az daha sabrett hayrli haberlerini alirizz..Ben hiç duramıyorum ya kan testi yaptırasım geliyor hemen cok cok erken ama hcg nin azıcık bile artışını görmek bi umut işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?