- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Canim doktorum kan pihtilasmasi var dedi. Ben gerisini hic sormadim bile. Tedavisi olan birsey oldugu icin sende rahat ol canim. Benim bi arkadasimda da vardi. Simdi cocugu 2 yasinda. Stres yapma lutfen.Bende Homozigot yazıyor bu tam olarak ne demek oluyor biliyormusun? Seninki ne?
zannetmiyorum canım iyice düzenim bozuldu önceden bir günüm geçmezdi bebek son 3-4 aydır sürekli gecikiyor bazen bir hafta bazen 10 gün iyice düzen şaştı günüm geçince sevinemiyorum bile
inşallah canım gittim pkodan dolayı diyo benim bu zamana kadar gayet düzenliydi diyorum kadın yine aynı şeyi söylüyor yumurtalar yavaş çalışıyor ondan gecikiyor diyorSon 3-4 aydır demişsin gecikmeler belki stress yada hava değiişikliği neden de olmuş olabilir.Doktora gittin mi yada düşünüyor musun?
Bir keresinde bende de hayatımda ilk defa gecikme olmuştu dedim acaba mı ama olmadı.Zaten ilk ve tek gecikmemdi bu.İnşallah en kısa sürede bebişin sana gelir canım.
Tatlım sende pko yada kist falan varmi.Toz değil canım mavi kapsül şeklinde olanı kullanıyorum günde 1 tane
İnşallah canım ama çok unutlanmıyorum hemen bi test ile. Hepimizden de güzel haberler çıksın inşallahBen de gördüm çizgi var. Gün geçtikçe daha da koyulasir InşaAllah :) insaallah senden de güzel haberleri alicazz
Yarın sabah tekrarlıcam canım inşallah vardır bakalım :)Ayyy çok heyecanlıııııııı inşallah vardır yaaaaa.Ekranı aşağı yukarı yapınca belli belirsiz bişi görülüyor sanki ama tekrarlasana.
İnşallah yanıltmaz canım inşallah. Laboquick testin markası ovulasyon teatleriyle beraber gelmişti 10 tane öyle boşa gitmesin diye yapıyodum :) umudum yok amaCanimmm hadi gozun aydin insallah yaniltmaz testinin markasi ne
Canım net çizgi göreyim gelecek hafta giderim inşallah duruma göre. Daha bat’a 3-4 gün var pazar yada Pazartesi adet olurum gibi görünüyordu.Napcaksin doktora ne zaman gitmeyi dusunuyorsun cnm?
Agzindan yel aldi goturdu o laflari cnm :) bende hamile kalabilsem beklicem 8 haftaya kadar gitmicem gittigimde kese kalp atisi ne varsa olsun dimi ama :)İnşallah canım ama çok unutlanmıyorum hemen bi test ile. Hepimizden de güzel haberler çıksın inşallah
Yarın sabah tekrarlıcam canım inşallah vardır bakalım :)
İnşallah yanıltmaz canım inşallah. Laboquick testin markası ovulasyon teatleriyle beraber gelmişti 10 tane öyle boşa gitmesin diye yapıyodum :) umudum yok ama
Canım net çizgi göreyim gelecek hafta giderim inşallah duruma göre. Daha bat’a 3-4 gün var pazar yada Pazartesi adet olurum gibi görünüyordu.
Mart ayında kimyasal gebelik yaşadım ve ağustosun sonunda kürtaj oldum 11. Haftalık bebeğimin kalbi durduğu için. Bebekde kromozom anomalisi varmış 69XXX Triploidi.
Korkunç şeyler okudum iğneye ve tedaviye rğmen bebeğini kaybedenler olmuş vs vs ve iğneden de korktum çok zor diyolar allahım kolaylığını versin hepimize öğrenince beynimden vurulmuşa döndüm ilk benim ailede...
Regl olup listede ismi ve tarihi olmayan varsa söyleyin kızlar
Oncelikle cok gecmis olsun canim.ben de 3 dusuk yaptim pihtilasmadan dolayi.( benim MTHFRA1298C Heterizigot) sonra iyi bir dr.buldum ve kizimi Allah in izni ile kucagima aldim.igneden hic korkma.ben toplamda 17 ay igne vurdum kendime.hic acimiyor.sadece vucuda bagli morarmalar olabiliyor ki bu da kisiye gore degisir.sonunda bebegine kavusmak oldugu icin inan mutlulukla vuruyorsun igneyi.Allah yardimcin olsun canim.Dr.guveniyorsan hic zor degil.sormak istedigin olursa elimden geldigi kadar cevaplarim :)
Daha yeniymis canim normal bendede ayni ilk ay bi tane yumurta oda kucuktu zaten yumurtamin olusmasdigini oyle anladik. Gunluk ignelerde var ama acele etme derim ben klomen etki eder diger ayaEvet cnm 2 tane iciyorum ama bende gelisen hic yok 2.kez kullaniyorum cnm klomenide
Agzindan yel aldi goturdu o laflari cnm :) bende hamile kalabilsem beklicem 8 haftaya kadar gitmicem gittigimde kese kalp atisi ne varsa olsun dimi ama :)
Tatlım sende pko yada kist falan varmi.
Yoksa sadece yumurta gelişimi içinmi verdi
Bana dediki pazartesiye kadar yine kullan oldu oldu olmadi igneyle deneriz dedi. Gunlukmu oluyorsun onu ne kadar suruyorki basima bide igne derdi cikacak pfffDaha yeniymis canim normal bendede ayni ilk ay bi tane yumurta oda kucuktu zaten yumurtamin olusmasdigini oyle anladik. Gunluk ignelerde var ama acele etme derim ben klomen etki eder diger aya
Benim randevum pazartesi günü canım.. doktorumla görüştüm progestana başlattı ilki düşük olduğu için.. bakalım kısmet artık pazartesi görürüz inşallah hem keseyi hem bebegisen naptın canım gördün mü keseyi
Anladım canım çok sağol.bendede yok pko falan ama genelde olanlar kullanırmış.Eski pkoluyum ama 4 yıl spiral kullanımından sonra kurtulduğumu öğrendim :) yumurta gelişimi için kullanıyorum ben canım.Rezervde sorun yok, zor da olsa gelişim de oluyor ama çatlamada sıkıntı var. Gelişen yum fazla olunca şansım da artıyor dolaylı olarak biri çatlamazsa diğeri arkadan geliyor
Hadi yaaa bende cok ultrasona girmesin dir dusunmustum. Nasil oldu sizin durum acaba ?Dış gebelik ihtimaline karşı o kdr da beklemeyin bence tek tüpüme malolduğu için söylüyorum ... Fikir niteliğinde tabi ki siz bilirsiniz...
Hadi yaaa bende cok ultrasona girmesin dir dusunmustum. Nasil oldu sizin durum acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?