Canimmm hadi gozun aydin insallah yaniltmaz testinin markasi neÇizgi görünsün diye efektten efekte soktum :) yoksa bile bi kere çizgi görmüş olayım diye oyuncak gibi oynuyorum testle
Canım nasıl geçti randevunCanım bildiğim kadarıyla kan sulandırıcı tablet kullanıyorsun gebeliğe kadar . Gebelik oluştuktan sonra da günlük iğne kullanılıyor . Bilgim bu kadar .
Cok tesekkur ederim canim. O kadar dikkat ediyorum.Insallah hamileyimdir.Canım çok çok geçmiş olsun bende geçen ay öyleydim boğazım falan şişmişti ve ya varsa diye ilaç bile içmemiştm.Bol bol ıhlamur falan demledim.Bl tarçın zencefil karıştırıp yedim.Çok iyi geldi.
Klomen cok yan etki yapmaz ama bende sadece kasik agrisi yapti oda yumurtaliklarin hareketlendigi icin dedi doktor cok iyi iste dedi. Bugunde catlatma ignemi yaptirdim uzaniyorum simdi. Hatta bugunde dedi agrimasi iyi bisey diye kasiklariminHahhh olmasi gereken bu zaten hem onca seyi yapacak hemde sen yuzune mi gulcen afferin sana :)) ay bu ikinci kez klomen beni mahvetti yaaa midem cok kotu basim firfir donuyo napsam bilemedim
Benimde regle 10 gün kala belirtiler başladı şifayı kaptım sanırım.antibiyotikte içemiyorum ya hamileysem diye.ama nane limonun sakıncası olmaz herhalde canım sende ıhlamur ve nane limon iç,iyice terle şu aşamada yapacak başka bisey yok sanirimCok tesekkur ederim canim. O kadar dikkat ediyorum.Insallah hamileyimdir.
ayyy resmen bir hazineeeeehele tarçın bayılırımm
onlar hele bi gelsinbüyüdüklerinde başlarına kakarız ben senin yüzünden ne yeşil çaylardan ne papatya çaylarından vazgeçtimm anneye karşı gelinmez diye
Çizgi görünsün diye efektten efekte soktum :) yoksa bile bi kere çizgi görmüş olayım diye oyuncak gibi oynuyorum testle
Kızlar arı sütü deneyen var mı ?
Kızlar nolur biriniz bana bilgi versin yardımcı olsun. Şimdi genetik test sonucumu aldım ve kan pıhtılaşması çıktı. Çok korkuyorum beni nasıl bi süreç bekliyor? Gebe kalmadan önce ne giib tedavi gerekli...
Napcaksin doktora ne zaman gitmeyi dusunuyorsun cnm?Amin inşallah varsa test doğruysa hepimize de nasip olsun inşallah :) anladım ben canım o kafalar nazar boncuğu niyetine olsun :)
A ilk defa duydum canım nedenmiş ki acaba ne etkisi varmış. Ben hamileysem zaten bu ay baya bir şey kullandımchatlax canim simdi bi araştirma yaptim. Vicks hamilelikte önerilmiyor. Aklinda bulunsun canim.
Benim kasiklarimdada agri var ama benim yumurtalarim gelismiyor bidaha kullaniyorum simdi arada 1 hafta var fazla oluncami oldu dicemde ilk kullandigimdada boyle oldum resmen gebe gibiyim halsizlik bas donmesi goz kararmasi birsey yiyememe ve migde bulantisi. Hayirli olsun cnm insallah bu ay gebe kalirsin cok dikkatli ol gunlerinide kacirma:) benimde ins pazartesi doktorum cok iyi gelismis deyip ignemi yaparKlomen cok yan etki yapmaz ama bende sadece kasik agrisi yapti oda yumurtaliklarin hareketlendigi icin dedi doktor cok iyi iste dedi. Bugunde catlatma ignemi yaptirdim uzaniyorum simdi. Hatta bugunde dedi agrimasi iyi bisey diye kasiklarimin
Pkomu var cnm sende?Bu aradaysa hamiş olanların içinde pko lı olan var mı varsa hangi yöntemle hamile kaldı yazabilirlermii
Evet canimm malesefPkomu var cnm sende?
1500un ustundeyken gorulebiliyor kese cnm insallah gorursun :)
Yehhuuuuu1500un ustundeyken gorulebiliyor kese cnm insallah gorursun :)
Canim sakin ol korkulacak bisey yok.bende de var. Coraspin iciyorum her gun. Hamile kalinca da igneye baslayacagim. Daha once dusuk mu yapmistin
Canım bildiğim kadarıyla kan sulandırıcı tablet kullanıyorsun gebeliğe kadar . Gebelik oluştuktan sonra da günlük iğne kullanılıyor . Bilgim bu kadar .
Merhaba, korkma sakın.test sonucunda hangi mutasyonu tasidigini soylermisin?Dr.un ona gore tedavi plani yapacaktir.bende de pihtilasma sorunu var.corasprin kullaniyorum.eger Dr.gerek gorurse hamilelige kadar corasprin ile devam edip hamile kaldiktan sonra kan sulandirici igneye devam edebilir.Daha once gebelik kayibin olmusmuydu canim?
Bende de var cok direncliymis klomen falan fayda etmedi. Yumustalarimi ozgur birakmiyor piss pko :)) inofolic verdi cnm nettende arastirdim cok etkiliymis cnm sen kullaniyormusun?Evet canimm malesef
Sana da gecmis olsun canim. Oyle yapiyorum şu an bende baska çaremiz yok ne yapalim. Acil şifalar bize.Benimde regle 10 gün kala belirtiler başladı şifayı kaptım sanırım.antibiyotikte içemiyorum ya hamileysem diye.ama nane limonun sakıncası olmaz herhalde canım sende ıhlamur ve nane limon iç,iyice terle şu aşamada yapacak başka bisey yok sanirim
Benimkisi zorlasti cnm ya saglikla kucagina alacaksin insallah. Bu forum nasi bi yer ya sokakta gorsek tanimayacagimiz insanlarla herseyimizi konusuyor sevinclerine seviniyor uzuntusune üzülüyoruz. Senin adina cidden sevindim cnmmYehhuuuuuİnşallah .. Sizleri de bekliyorum gelin arkamdan ayağımı sürttümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?