Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok tesekkur ederim canim. O kadar dikkat ediyorum.Insallah hamileyimdir.

Hahhh olmasi gereken bu zaten hem onca seyi yapacak hemde sen yuzune mi gulcen afferin sana :)) ay bu ikinci kez klomen beni mahvetti yaaa midem cok kotu basim firfir donuyo napsam bilemedim
Klomen cok yan etki yapmaz ama bende sadece kasik agrisi yapti oda yumurtaliklarin hareketlendigi icin dedi doktor cok iyi iste dedi. Bugunde catlatma ignemi yaptirdim uzaniyorum simdi. Hatta bugunde dedi agrimasi iyi bisey diye kasiklarimin

Cok tesekkur ederim canim. O kadar dikkat ediyorum.Insallah hamileyimdir.
Benimde regle 10 gün kala belirtiler başladı şifayı kaptım sanırım.antibiyotikte içemiyorum ya hamileysem diye.ama nane limonun sakıncası olmaz herhalde canım sende ıhlamur ve nane limon iç,iyice terle şu aşamada yapacak başka bisey yok sanirim

Doğru söylüyorsun canım o zaman hep yüzlerine vururuz :)

Çizgi görünsün diye efektten efekte soktum :) yoksa bile bi kere çizgi görmüş olayım diye oyuncak gibi oynuyorum testle

Hadi hayırlı olsun ben de gördüm burları boşlama :)

Kızlar arı sütü deneyen var mı ?

Bana da biri söylemişti memnun kalan var mı acaba

Canım korkmanı gerektirecek bir durum yok kn sulandırıcı başlıyorlar

Kizceler benim bat 26 veya 27 kasım benim kasıktan göbeğime doğru kramp giriyor göbeğim ağrıyor sizde de öyle mi nedeni ne olabilir acabaaa bu arada hamisleri tebrik eder biz hamiş olmak isteyenlere dua etmelerini rica ederimm

Bu aradaysa hamiş olanların içinde pko lı olan var mı varsa hangi yöntemle hamile kaldı yazabilirlermii

Klomen cok yan etki yapmaz ama bende sadece kasik agrisi yapti oda yumurtaliklarin hareketlendigi icin dedi doktor cok iyi iste dedi. Bugunde catlatma ignemi yaptirdim uzaniyorum simdi. Hatta bugunde dedi agrimasi iyi bisey diye kasiklarimin
Benim kasiklarimdada agri var ama benim yumurtalarim gelismiyor bidaha kullaniyorum simdi arada 1 hafta var fazla oluncami oldu dicemde ilk kullandigimdada boyle oldum resmen gebe gibiyim halsizlik bas donmesi goz kararmasi birsey yiyememe ve migde bulantisi. Hayirli olsun cnm insallah bu ay gebe kalirsin cok dikkatli ol gunlerinide kacirma:) benimde ins pazartesi doktorum cok iyi gelismis deyip ignemi yapar ama icimden geceni soyleyeyim hic umudum yok ilaclari icesimde yok ama sonra keşke dememk icin iste.

1500un ustundeyken gorulebiliyor kese cnm insallah gorursun :)

Canim sakin ol korkulacak bisey yok.bende de var. Coraspin iciyorum her gun. Hamile kalinca da igneye baslayacagim. Daha once dusuk mu yapmistin

Canım bildiğim kadarıyla kan sulandırıcı tablet kullanıyorsun gebeliğe kadar . Gebelik oluştuktan sonra da günlük iğne kullanılıyor . Bilgim bu kadar .

Mart ayında kimyasal gebelik yaşadım ve ağustosun sonunda kürtaj oldum 11. Haftalık bebeğimin kalbi durduğu için. Bebekde kromozom anomalisi varmış 69XXX Triploidi.
Korkunç şeyler okudum iğneye ve tedaviye rğmen bebeğini kaybedenler olmuş vs vs ve iğneden de korktum çok zor diyolar allahım kolaylığını versin hepimize öğrenince beynimden vurulmuşa döndüm ilk benim ailede...

Eklentiler

• 2516EB3D-5EF0-44A6-9242-D6071B59A3F8.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 51
Sana da gecmis olsun canim. Oyle yapiyorum şu an bende baska çaremiz yok ne yapalim. Acil şifalar bize.

Yehhuuuuu İnşallah .. Sizleri de bekliyorum gelin arkamdan ayağımı sürttümmmm
Benimkisi zorlasti cnm ya saglikla kucagina alacaksin insallah. Bu forum nasi bi yer ya sokakta gorsek tanimayacagimiz insanlarla herseyimizi konusuyor sevinclerine seviniyor uzuntusune üzülüyoruz. Senin adina cidden sevindim cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…