Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
[QUOTE=

Seni cok iyi anliyorum canim.artik elinde tahlil sonucun var.Dr.bu tahlille birlikte diger sonyclarini da degerlendirip en uygun tedaviyi uygulayacaktir.ben dusukler konusunda bir uzmana gittim.hamile kalmadan kansulandirici igne+corasprin+folic asit+seker ilaci kullandim.hamile oldugumu ogrendigimde ignenin dozunu arttirdi Dr.um.34.haftada corasprini biraktirdi.igne ile devam ettik.kismet oldu kizima kavustum.Ancak sunu belirtmek isterim.kisiye gore tedavi uygulaniyor.kuzenimde de benimle ayni mutasyon vardi.o sadece igne ile devam etti.o yuzden Dr.iyi ise kendini emanet et canim

Benimkisi zorlasti cnm ya saglikla kucagina alacaksin insallah. Bu forum nasi bi yer ya sokakta gorsek tanimayacagimiz insanlarla herseyimizi konusuyor sevinclerine seviniyor uzuntusune üzülüyoruz. Senin adina cidden sevindim cnmm
Ol desin yeterki Hepimiz seneye bu zamanlar Allahımın nasibiyle bebeklerimizden bahsedeceğiz inşallah Bazen insanın hiç tanımadığı güzel yüreklere öyle ihtiyacı oluyor ki .. Burası şifa gibi geliyor insana ..

Bana dediki pazartesiye kadar yine kullan oldu oldu olmadi igneyle deneriz dedi. Gunlukmu oluyorsun onu ne kadar suruyorki basima bide igne derdi cikacak pfff
O konuda net bilgim yok canim ben klomendeyim daha ardindan catlatma ignesi veriyor yumurta iyi boyuttaysa. Senin gelissin diye ptesiye kadar demiste. Bak kafani karistirmiyim ama ilk doktorum klomen bittigi gun yumurtaya firsat vermeden igneyi vurdururdu. Bu ay degistim doktoru bu kadin kac kere yumurtayi kontrol etti sali gunu iyi durumda oldugu halde az dhaa gelissin dedi bugune kadar bekledik yani demem o ki iyi bi doktor bul mutlaka. Cok fark ediyor

Kızlar merhaba ben pkoluyum 8ay önce hamıle kalmıstım 2,5aylıkkrn bebegın kalbı durdu kurtaj olamk zorunda kalmıstım pkolu oldugum ıcın hamıle kalmk bıraz bunyeden bunyeye zorluyor o hamıle kalmamda sogan suyu kullanmıstım ozellıkle pkolular ıcın cok faydalı daha snra hotmonlarım yukslmıs doktor gelmene gerk yok hamıle kalabılıosn demıstı basım donuor gozum kararıor degısıklık war dedm tahlıl yaptrmam gerk sanırım prolaktın yukseldı gdıp baktrdım qe gerckten yukselmatı wıcut kendını hamıle sanıyor goguslerın sut doluor hocaya maj attım we dostınex ılac werdı 1ay kullandım tahlıl yaptık dusmus smdı dedm tam sırası sogan suyu kullanmam gerk sogan suyu kullandm ekım 17hastaydım yarın ayın 17sı hastsa olmam gerekııor dun ıdrar tahlılı yaptım sabah cıkmadı bgunde yapmak ıstedm bekleyemedm sılık cızgı cıktı daha esıme bıle haber wermeden yazmak ıstedım 8ay snra yenıden Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah

Gözünüz aydın bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşllah

Tebriklet canım bende pko hastasıyım 3 gebeliğim oldu 2 dusuk bir sag

Kızlar iyi akşamlar herkese. Ben bugün diyete başladım 5 kilo vermem lazım ama düşünüyorum da diyet yapınca vücut direnci kırılıyor acaba bu hamile kalmayı zorlaştırır mi?

5 günde 3 gebelik testi harcamak  çıkmayacağını körkütük bile bile

Kesinlikle ben kimseyr anlatamiorum burda desarj oluyorum resmen benim durumum azcik kritik cnm bakalim pazartesi neticelenecek sanirim tedavi olmam lazim once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…