- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
- 63
Kan verdim yeniden . 19Canım nasıl geçti randevun
Sakın sakın kendini strese sokacak şeyler okuma . Kendine yapma bu kötülüğü . Rabbim derdi verip derman aratmasın . Çözülemeyecek birşey değil hayırlısıyla sağlıkla olacak inşallah . Kendini korkutup yıpratma . Bu hormonlarına da kendine de eşine de vereceğin en büyük kötülük olur . Hiç gerek yok . Sen önlemini al . İyide bir doktor bıl kendine . Gerisi çok çok güzel olacak inanMart ayında kimyasal gebelik yaşadım ve ağustosun sonunda kürtaj oldum 11. Haftalık bebeğimin kalbi durduğu için. Bebekde kromozom anomalisi varmış 69XXX Triploidi.
Korkunç şeyler okudum iğneye ve tedaviye rğmen bebeğini kaybedenler olmuş vs vs ve iğneden de korktum çok zor diyolar allahım kolaylığını versin hepimize öğrenince beynimden vurulmuşa döndüm ilk benim ailede...
bana glifor ile gyno ferro sanol verdi 3 aydır onu kullanıyorum rahim filmi çekindiğimin 2. Ayındayım diğer ay da olmazsa asilama dedi drBende de var cok direncliymis klomen falan fayda etmedi. Yumustalarimi ozgur birakmiyor piss pko :)) inofolic verdi cnm nettende arastirdim cok etkiliymis cnm sen kullaniyormusun?
O ilaclari ben gebeyken kullaniyordum cnm pkoyla alakasi neymis yaa sasirdim vallaaaaA
bana glifor ile gyno ferro sanol verdi 3 aydır onu kullanıyorum rahim filmi çekindiğimin 2. Ayındayım diğer ay da olmazsa asilama dedi dr
Inan ben de bilmiyorum birisi folik asit galiba diğeri de insulin direnci için pko lara genelde glifor tarzı ilaç veriyorlarO ilaclari ben gebeyken kullaniyordum cnm pkoyla alakasi neymis yaa sasirdim vallaaaa
Çok güzel çıkmış canım sonucun
Ben kiloyu falan pko yuzunden alıyormusum demekki cnm diyetisyene gittigimde hic bakmamisti oysa.. bu pko illetinden nasi kurtulunuyor acaba yaaInan ben de bilmiyorum birisi folik asit galiba diğeri de insulin direnci için pko lara genelde glifor tarzı ilaç veriyorlar
Bana doktor bu ömür boyu seninle dedi ilk gittiğimde ve glifor verdi kilo almanı önler dedi evet kilo almıyorum ama veremedim de eskisi gibi şeker yemek istemiyorumBen kiloyu falan pko yuzunden alıyormusum demekki cnm diyetisyene gittigimde hic bakmamisti oysa.. bu pko illetinden nasi kurtulunuyor acaba yaa
Gunde iki keremi kullaniyosun klomeni canim ve kacinci kullanisin bu. Emin ol ise yariyor insallah sendede yarar. Benim bu 4.ayim bak ancak 2 tane gelisti yumurta ilk aylarda bendede ise yaramadi 1 tane zor oluyordu vucudun bi alisma suresi var umitsiz olmaBenim kasiklarimdada agri var ama benim yumurtalarim gelismiyor bidaha kullaniyorum simdi arada 1 hafta var fazla oluncami oldu dicemde ilk kullandigimdada boyle oldum resmen gebe gibiyim halsizlik bas donmesi goz kararmasi birsey yiyememe ve migde bulantisi. Hayirli olsun cnm insallah bu ay gebe kalirsin cok dikkatli ol gunlerinide kacirma:) benimde ins pazartesi doktorum cok iyi gelismis deyip ignemi yaparama icimden geceni soyleyeyim hic umudum yok ilaclari icesimde yok ama sonra keşke dememk icin iste.
sen naptın canım gördün mü keseyiÇok güzel çıkmış canım sonucunmaşaallah.. keseyi görebilirsin canım yarın 2500 u bulur değer karından bile görünebilir
Ben sekrr tatli asla sevmem yaa o glifor ben kullanmadim karistirdim babam kullanio onu sekerr hastasi acaba ondan alip bende kullansammi?Bana doktor bu ömür boyu seninle dedi ilk gittiğimde ve glifor verdi kilo almanı önler dedi evet kilo almıyorum ama veremedim de eskisi gibi şeker yemek istemiyorum
Oyyy maşallah ohh çok şükür
Kan verdim yeniden . 19
Sakın sakın kendini strese sokacak şeyler okuma . Kendine yapma bu kötülüğü . Rabbim derdi verip derman aratmasın . Çözülemeyecek birşey değil hayırlısıyla sağlıkla olacak inşallah . Kendini korkutup yıpratma . Bu hormonlarına da kendine de eşine de vereceğin en büyük kötülük olur . Hiç gerek yok . Sen önlemini al . İyide bir doktor bıl kendine . Gerisi çok çok güzel olacak inan
Evet cnm 2 tane iciyorum ama bende gelisen hic yok 2.kez kullaniyorum cnm klomenideGunde iki keremi kullaniyosun klomeni canim ve kacinci kullanisin bu. Emin ol ise yariyor insallah sendede yarar. Benim bu 4.ayim bak ancak 2 tane gelisti yumurta ilk aylarda bendede ise yaramadi 1 tane zor oluyordu vucudun bi alisma suresi var umitsiz olma
Bende Homozigot yazıyor bu tam olarak ne demek oluyor biliyormusun? Seninki ne?Canim sakin ol korkulacak bisey yok.bende de var. Coraspin iciyorum her gun. Hamile kalinca da igneye baslayacagim. Daha once dusuk mu yapmistin
Canim hicbir sey okuma hep bize zarar. Ben sonucu öğrenince çok sevindim. Cunku sebebini ogrenmis oldum ve Allah'in izniyle bir daha yaşamayacagim. Tedaviside var. Hicbir sey olmaz korkma için rahat olsun.Mart ayında kimyasal gebelik yaşadım ve ağustosun sonunda kürtaj oldum 11. Haftalık bebeğimin kalbi durduğu için. Bebekde kromozom anomalisi varmış 69XXX Triploidi.
Korkunç şeyler okudum iğneye ve tedaviye rğmen bebeğini kaybedenler olmuş vs vs ve iğneden de korktum çok zor diyolar allahım kolaylığını versin hepimize öğrenince beynimden vurulmuşa döndüm ilk benim ailede...
off ya kan testi yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum her ay olduğu gibi yine gecikti adetim iyice düzensizleşti cumartesi hem erken hem normal test yaptım hayalet çizgi bile yoktu bat 13 kasım
zannetmiyorum canım iyice düzenim bozuldu önceden bir günüm geçmezdi bebek son 3-4 aydır sürekli gecikiyor bazen bir hafta bazen 10 gün iyice düzen şaştı günüm geçince sevinemiyorum bileBelki geç döllenme olmuştur canım...Ondan çıkmıyordur.
Yehhuuuuuİnşallah .. Sizleri de bekliyorum gelin arkamdan ayağımı sürttümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?