Kızlar hamileyim
Aminnnn inşMaşallah kızlar hadi hayırlı olsun inşallah :) sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Kozlar benim beta dün 5 çıktı
Bende bugün kan verdim hcg 856 olmuş salı günü keseyi göreceğim inşallahhhhhh
Teşekkürler, yok dış gebeliğin tek zararı hamilelik ihtimalini yarıya düşürmesi oldu
benim bildiğim 5 ten yukarı ise hamilelik olur. 5 sınır kabul edilir sen erken mi yaptın yoksa ?Kozlar benim beta dün 5 çıktı
Ultrasyonda inceliyor doktor yumurtaliklarda gelismemis kiste dönüşmüş bir çok yumurta oluyor ona göre koyuyor canimPko tanısı neye göre konuluyor acaba
Benim 1 haftalık var yok yada kimyasalbenim bildiğim 5 ten yukarı ise hamilelik olur. 5 sınır kabul edilir sen erken mi yaptın yoksa ?
Hemen degerlendirYa kızlar ben ovulasyon testi yaptım 20.30 da ilk defa bu kadar koyu yakaladım bugün 21. gün ayın 27 sinde adet bekliyordum ama uzadı galiba
hamilelikte ovulasyon çift çizgi çıkarmış ama aynı koyulukta olması lazımYa kızlar ben ovulasyon testi yaptım 20.30 da ilk defa bu kadar koyu yakaladım bugün 21. gün ayın 27 sinde adet bekliyordum ama uzadı galiba
Eşim sınırda malesef ki canımHemen degerlendir
inşallah değerin yükselir cnmBenim 1 haftalık var yok yada kimyasal
Gebelik testi de yaptım her ihtimale karşı duymuştum çünkü ovulasyon testi ile öğrenenleri ama negatifti ovulasyonda gösterip gebelikte gostermeme durumu olabilir mi acabahamilelikte ovulasyon çift çizgi çıkarmış ama aynı koyulukta olması lazım
bende aynıyım dün de benim on günüm vardı karın ve kaşık agrısı inşalah bebiş içindirKızlar bata 10 gün var ama regl olacakmisim gibi karin agrisi var.tam regl öncesi hissettiğim ağrı bu sol tarafta,üşüme de var.
Ama bu kadar erken asla regl olmadım inşllah olmam ya
canım gebelik testi için çok erken gününde ya da bir gün öncesinde tekrarla cnmGebelik testi de yaptım her ihtimale karşı duymuştum çünkü ovulasyon testi ile öğrenenleri ama negatifti ovulasyonda gösterip gebelikte gostermeme durumu olabilir mi acaba
Ovulasyonu da tekrarlayacağım yarın canım gebelik testini de 27 sinde yaparimcanım gebelik testi için çok erken gününde ya da bir gün öncesinde tekrarla cnm
Aminn canimm insaallahHadi gözün aydın canım çok sevindim.İnşallah sağlıkla kcağına da alırsın bebişini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?